Jaki kupić motocykl/skuter ?? Zapytaj tutaj.
A tak niepatrac na marke i model to co byscie polecili mam dopiero 16 lat
i to jest moj pierwszy powazniejszy motor oczywiscie jestem w trakcie robienia prawa jazdy wiec motor tylko do 125ccm no i 80ccm nie mniejsze
mam do wydania tylko 4000zl max 4500zl
moto bedzie mi służył do tras w granicach do 130km i jazdy max 110-120km/h
pozdrawiam Rafał

mam do wydania tylko 4000zl max 4500zl
moto bedzie mi służył do tras w granicach do 130km i jazdy max 110-120km/h
pozdrawiam Rafał
- RafalMlody
- Świeżak
Przegladajac eBaya napokalem sie ciekawy motor. Chcialbym cie czegos o nim dowiedziec moze ktos mial juz z nim stycznosc konkretnie chodzi mi o MZ RT 125 http://cgi.ebay.pl/_W0QQitemZ220377508038 taka jak na tej aukcji.
czekam na odpowiedz pozdrawiam
czekam na odpowiedz pozdrawiam
- RafalMlody
- Świeżak
ja bym sie rzuciła albo na nsr 125 albo cbr 125 nsr za to ze ma fajny v-max i przyśpieche a cbr za to ze trwała i 4t moze niepowala dźwiękiem przyśpieszeniem i v-maxem ale jest strasznie trwała. ja mam 190cm i 95kg i na cbr jeździ mi sie cud miód a mam wstawioną tylko kostke 5cm pod amorem 

- malymalin
- Świeżak
Witam wszystkich!! Jestem tu nowy i od razu mam pytanie...Mam na oku hondę varadero 125 (nowy model) i hondę shadow 125. Oba mi się strasznie podobają, wiem, że to zupełnie inne motocykle, choć jak mowią tu niektórzy mają te same silniki. Ciężko je porównywać ale proszę o opinie. Co wy byście wybrali? Chodzi o dojazdy do pracy i sporadyczne dłuższe wypady...
- zibi777
- Świeżak
Jeśli osiągi to: Gilera Runner (nowa buda - najszybsza serja jaką jechałem), Aerox, Aprilia SR.
Chyba, że kupisz tańszy i pokusisz się o tuning porządny, albo kupisz po tuningu
.
Generalnie bierz pod uwagÄ™ te 3.
Chyba, że kupisz tańszy i pokusisz się o tuning porządny, albo kupisz po tuningu

Generalnie bierz pod uwagÄ™ te 3.
-
wikples - Bywalec
zibi777 napisał(a):A jak to jest z wyglądem? Nie widziałem na żywo shadowa... a varadero jak na 125 wygląda jak prawdziwy motor...nie chciałbym kupować miniaturki motocykla bo z 190 cm wzrostu bym wyglądał śmiesznie trochę...
Przy takim wzroście Varadero będzie dla Ciebie wygodniejsze. Shadow też nie jest mała ale wiadro to wiadro czyli najwygodniejsza seryjna 125.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
zibi777 napisał(a):A jak to jest z wyglądem? Nie widziałem na żywo shadowa... a varadero jak na 125 wygląda jak prawdziwy motor...nie chciałbym kupować miniaturki motocykla bo z 190 cm wzrostu bym wyglądał śmiesznie trochę...
Ja bym wybrał Varadero (może dlatego, że zawsze mi się ten motor podobał). Nie ma jakiś super osiągów, ale jest to duży motor, co w Twoim przypadku jest pozytywem. Po za tym ma dość małe spalanie.
-
Frugos - Bywalec
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 8 gości