Jaki kupić motocykl/skuter ?? Zapytaj tutaj.
norecqi napisał(a):a mi ktos odpowie???
w twoim wieku wziął bym jakiś lżejszy skuterek, te "ścigacze" ważą ponad 100kg...
pomyśl sobie że czasem musiał byś go wrzucić na stopkę, albo wymanewrować nim z niewygodnego placu. : )
-
GzM - Świeżak
GzM napisał(a):norecqi napisał(a):a mi ktos odpowie???
w twoim wieku wziął bym jakiś lżejszy skuterek, te "ścigacze" ważą ponad 100kg...
pomyśl sobie że czasem musiał byś go wrzucić na stopkę, albo wymanewrować nim z niewygodnego placu. : )
To czy go utrzymasz to zalezy od twojej budowy i sily ale mysle ze mozesz spokojnie od nich zaczynac. Tylko manewry pocwicz sobie takie jak kolega wyzej mowil
S - szał
U - ucieczka
Z - zakręt
U - uderzenie
K - koniec
I - inny świat
gsx - r
U - ucieczka
Z - zakręt
U - uderzenie
K - koniec
I - inny świat
gsx - r
- Herbi NSR
- Świeżak
witam, obecnie mam skuter Peugeot Vivacity, na przyszly sezon myslalem o czyms 125 2T lub 250 4T i wpadlem na to:
-Cagiva Mito
-Aprilia RS125 (nowa buda)
-Kawasaki Ninja 250R
-Yamaha wr250x
powiedzcie mi jak sie maja sprawy dotyczace eksploatacji (wygodna kanapa, awaryjnosc, dostepnosc czesci, elastycznosc silnika, wygoda w 2 osoby itd)
prosze o komentarze tylko wlascicieli/bylych wlascicieli w/w motorow, ew. tych co jezdzili
i nie piszcie ze w 2T jest dzwiek nie ten albo ze wyglad, bo to juz wiem xD
-Cagiva Mito
-Aprilia RS125 (nowa buda)
-Kawasaki Ninja 250R
-Yamaha wr250x
powiedzcie mi jak sie maja sprawy dotyczace eksploatacji (wygodna kanapa, awaryjnosc, dostepnosc czesci, elastycznosc silnika, wygoda w 2 osoby itd)
prosze o komentarze tylko wlascicieli/bylych wlascicieli w/w motorow, ew. tych co jezdzili
i nie piszcie ze w 2T jest dzwiek nie ten albo ze wyglad, bo to juz wiem xD

Peugeot Vivacity -> '06 Kawasaki Ninja 250

-
SHVAYA - Bywalec
Cagiva mito chyba najszybsza bo Kawasaki ninja ma 33 KM gdy rs 125 ma 32 a cagiva zdecydowanie silniejsza/szybsza (do konca sam nie wiem). Co sie tyczy komfortu to wiadomo ze Supermoto jest najlepsza opcja na miasto Wr 250x jest naprawde dobre
i nie chce sie mi uzasadniac ale jak chcesz sprawdzic dlaczego to na sciagaczu byla recenzja wr250x. Co sie tyczy czesci to do japonskich technologi z czesciami problemu nie bedzie ale do Cagivy i Rs'ki moga byc pewne problemy
Ehh te hiszpany... (jezdzilem na Rs pewnego włocha xD i dlatego wiem na co ją stac a co sie tyczy luksusu Supermoto to wiem bo sam mam jedno
)

Provehito in altum ^^ | | http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Der ... e,SM/41281
-
Goolas - Świeżak
Jeśli możesz kupić 250 to nawet nie myśl o 125 w 2t. Ja osobiście bym wziął Yamahę bo mi się bardziej ale Kawa to też bardzo dobry sprzęt. Wybieraj między Yamahą a Kawą, najwięcej ma tu Twój gust bo moto ma się Tobie podobać a osiągi są zbliżone (na V-max jakieś 20km/h różnicy więc bez tragedii).
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Frugos napisał(a):Cyc, tylko nie myśl sobie, że choppera 125 zarejestrujesz na motorower, bo jest to prawie niemożliwe (nie tak jak inne enduro i pojazdy ścigaczopodobne).
Nie chcę rejestrować na motorower bo mam A1 i nie wiem jaki chopper jest najlepszy

- cyc
- Świeżak
Nom,cza spuscic i potem zalać plyn chłodniczy xD I tyle w temacie
Moto na cieczy sa trwalsze,na powietrzu latwo przegrzac jak palujesz

Moto na cieczy sa trwalsze,na powietrzu latwo przegrzac jak palujesz

KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
Bez wątpienia lepsze jest chłodzenie cieczą
Motocykl-mój wybór,mój sport,moje życie... | http://www.bikepics.com/pictures/1493819/
- Bzinek
- Świeżak
Powrót do Motorowery do 50 ccm