Jaki kupić motocykl/skuter ?? Zapytaj tutaj.
- Wisnia9
- Świeżak
http://moto.allegro.pl/item1092956122_t ... tanie.html proszę bardzo, spełnia wymogi..;D
Ludzie!!! Ile razy wam można mówić, że pojemność powyżej 50ccm jest przestępstwem (chyba, że posiada się prawo jazdy Kat. A)! Więc nie liczcie, że ktoś z mądrych użytkowników będzie wam pod powiadała jak łamać przepisy..
Ludzie!!! Ile razy wam można mówić, że pojemność powyżej 50ccm jest przestępstwem (chyba, że posiada się prawo jazdy Kat. A)! Więc nie liczcie, że ktoś z mądrych użytkowników będzie wam pod powiadała jak łamać przepisy..
- DjFuks
- Świeżak
DjFuks napisał(a):http://moto.allegro.pl
Niekoniecznie A, wystarczy A1.

- Mister
- Świeżak
Siemka.
Zarówno jak i pozostali chciałbym sie zapytać co i jak ;D
Chciałbym kupić 125 cc ale nie wiem czy mi sie to opłaca, bo chciałem 125 zarejestrowac na 50 i duzo z tym zachodu wiec raczej decyduje sie na 50 cc.
Nie chce skutera tylko motorynke jakąś xD - ścigacza , mam ok 180cm wzrostu, ok 65 kg, a teraz pieniądze no hmmm od 0 - 9000 zł ;D zdaje mi sie ze na gg latqwiej bysmy sie dogadali wiec podaje swoj numer 11467527 pilnie prosze o doradzenie konkretnego ścigacza
Zarówno jak i pozostali chciałbym sie zapytać co i jak ;D
Chciałbym kupić 125 cc ale nie wiem czy mi sie to opłaca, bo chciałem 125 zarejestrowac na 50 i duzo z tym zachodu wiec raczej decyduje sie na 50 cc.
Nie chce skutera tylko motorynke jakąś xD - ścigacza , mam ok 180cm wzrostu, ok 65 kg, a teraz pieniądze no hmmm od 0 - 9000 zł ;D zdaje mi sie ze na gg latqwiej bysmy sie dogadali wiec podaje swoj numer 11467527 pilnie prosze o doradzenie konkretnego ścigacza
- PiÄ…tal
- Świeżak
nie chce mi sie pisać gg. Aprilia AF1, Honda NSR lub Tamaha TZR
oczywiście 50-tki bo 125/50 to nielegal przestepstwo oszustwo i co tylko... sam syf...moze jeszcze Aprilia RS albo Yamaha TDR
pzdr 

Z BenzynÄ… We Krwi 

-
D748SPS - Świeżak
Piątal napisał(a):Chciałbym kupić 125 cc ale nie wiem czy mi sie to opłaca, bo chciałem 125 zarejestrowac na 50
W to się kolego nie pakuj. Na forum już było kilkanaście razy o tym, przysporzysz sobie oraz rodzicom problemów. Także, tak jak mówisz 50 cm3 max w tym wieku

Piątal napisał(a): od 0 - 9000 zł
Za tą sumkę możesz dostać już w bardzo dobrym stanie egzemplarz

-
Qba. - Świeżak
Szukam skutera do 3500 zl . Nie moze byc chinski , musi byc 2 osobowy , bezawaryjny. Moj wzrost 180 cm waga 65 . Pozdrawiam . AHA szukam 50 cm3
- szukamskutera
- Świeżak
Witam. Szukam motocykla 125ccm .
Moj wzrost to 170cm
Waga 60kg
Fundusze: okolo 4000zl (aczkolwiek, jesli trzeba moge dolozyc).
Doswiadczenie: Malaguti 70ccm full sport
Szukam pierwszej biegowki 125ccm, jakis specjalnych wymagan nie mam, raczej niech bedzie to kompromis mocy, spalania itd. Zalezy mi jedynie, aby nie trzeba sie duzo bawic z silnikiem i po kupnie po prostu jezdzic (mam rozne doswiadczenia z skuterami, jeen przelezal caly sezon w garazu). Fundusze to 4000zl, aczkolwiek jesli w tej cenie nie bedzie kompletnie nic rosadnego to moge dolozyc nieco kaski. Pozdrawiam
Moj wzrost to 170cm
Waga 60kg
Fundusze: okolo 4000zl (aczkolwiek, jesli trzeba moge dolozyc).
Doswiadczenie: Malaguti 70ccm full sport
Szukam pierwszej biegowki 125ccm, jakis specjalnych wymagan nie mam, raczej niech bedzie to kompromis mocy, spalania itd. Zalezy mi jedynie, aby nie trzeba sie duzo bawic z silnikiem i po kupnie po prostu jezdzic (mam rozne doswiadczenia z skuterami, jeen przelezal caly sezon w garazu). Fundusze to 4000zl, aczkolwiek jesli w tej cenie nie bedzie kompletnie nic rosadnego to moge dolozyc nieco kaski. Pozdrawiam
- szyjka_66
- Świeżak
Witam, szukam swojego pierwszego motocykla 50ccm.
Mój wzrost: 177cm
Waga: 55kg
Ma być używany, do 4500zł
Chcę, żeby był dosyć uniwersalny. Będę go używał głównie do dojazdu do miasta, a więc nie może mieć problemów z siedmiokilometrową trasą pokonywaną ze średnią prędkościa 70km/h.
Oprócz tego mam jeszcze jedno pytanko, jak enduro sprawdzają się na drodze? Podobają mi się z wyglądu bardziej niż pseudo-ścigacze 50ccm no i mógłbym czasami na nich poszaleć, bo mieszkam tuż pod lasem. Ale nie wiem, czy nie będzie mi utrudniało życia brak jakichkolwiek schowków, bo jednak głównie po mieście będę jeździł.
Mój wzrost: 177cm
Waga: 55kg
Ma być używany, do 4500zł
Chcę, żeby był dosyć uniwersalny. Będę go używał głównie do dojazdu do miasta, a więc nie może mieć problemów z siedmiokilometrową trasą pokonywaną ze średnią prędkościa 70km/h.

Oprócz tego mam jeszcze jedno pytanko, jak enduro sprawdzają się na drodze? Podobają mi się z wyglądu bardziej niż pseudo-ścigacze 50ccm no i mógłbym czasami na nich poszaleć, bo mieszkam tuż pod lasem. Ale nie wiem, czy nie będzie mi utrudniało życia brak jakichkolwiek schowków, bo jednak głównie po mieście będę jeździł.
-
Potfur - Świeżak
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 7 gości