Jaki kupić motocykl/skuter ?? Zapytaj tutaj.
może i ale enduro wydaje mi się, że dziwnie wygląda
to już lepiej sm
patrzyłem na różnych forach a tam pisało że to duże moto i dobre powinno być dla mnie......(zdaje akurat n akarte motorowerową, żeby nikt nie myślał, że niedługo mam 18lat )

patrzyłem na różnych forach a tam pisało że to duże moto i dobre powinno być dla mnie......(zdaje akurat n akarte motorowerową, żeby nikt nie myślał, że niedługo mam 18lat )
- max33
- Świeżak
-Cześć jestem Kamil i chciałbym jeździć na dwuśladzie.
-Cześć Kamil
Waga:93 kg
wzrost około 190cm
50 cc
budżet- do 5000zł
Taboret to ostateczność i z tym raczej nie ma kłopotów. Wolałbym coś aka cross enduro supermoto na drogę, oglądałem też mini choopera łoś 50. Dziękowałbym za jakieś ciekawe linki
-Cześć Kamil
Waga:93 kg
wzrost około 190cm
50 cc
budżet- do 5000zł
Taboret to ostateczność i z tym raczej nie ma kłopotów. Wolałbym coś aka cross enduro supermoto na drogę, oglądałem też mini choopera łoś 50. Dziękowałbym za jakieś ciekawe linki

- Kola
- Świeżak
Kola napisał(a):-Cześć jestem Kamil i chciałbym jeździć na dwuśladzie
W takim razie kup samochód

A tak na serio to szukaj: Aprilia RX/MX 50, Yamaha DT 50, Honda HM 50, Derbi Senda 50. Wszystkie to dobre i sprawdzone moto. Który wybrać zależy tylko od Ciebie i Twojego gustu.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
http://allegro.pl/item635251910_yamaha_ ... cr_dr.html
Czy cena jest rozsÄ…dna? O co powinienem siÄ™ zapytac w przypadku zakupu?
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=630390378
Bardziej podoba mi się ta derbi aczkolwiek cena daje w kość i nie wiem czy jest możliwy zakup po niższej cenie, jeśli tak gdzie szukać?
Może ktoś szepnąć słówko o firmie kingway?
Czy cena jest rozsÄ…dna? O co powinienem siÄ™ zapytac w przypadku zakupu?
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=630390378
Bardziej podoba mi się ta derbi aczkolwiek cena daje w kość i nie wiem czy jest możliwy zakup po niższej cenie, jeśli tak gdzie szukać?
Może ktoś szepnąć słówko o firmie kingway?
- Kola
- Świeżak
Po 1 yamaha jest 125 cc a po 2 senda jest za droga
Kingway-polska marka skuterów, motocykli, quadów oraz wózków widłowych. Obecna od kilku lat na rynku firma zyskuje coraz większą popularność ze względu na niską cenę swoich produktów, wytwarzanych w Chinach. Jakość jest podobna jak w większości skuterów z Państwa Środka - także modele występują w większości przypadków pod innymi nazwami u innych importerów. Kingway swoją siedzibę ma w Popowie, w powiecie kłobuckim, niedaleko Częstochowy.

Kingway-polska marka skuterów, motocykli, quadów oraz wózków widłowych. Obecna od kilku lat na rynku firma zyskuje coraz większą popularność ze względu na niską cenę swoich produktów, wytwarzanych w Chinach. Jakość jest podobna jak w większości skuterów z Państwa Środka - także modele występują w większości przypadków pod innymi nazwami u innych importerów. Kingway swoją siedzibę ma w Popowie, w powiecie kłobuckim, niedaleko Częstochowy.

Marzenie : Kawasaki Ninja 250 cc
" W tych czasach łatwiej znaleźść 125/50 niż 50/50 "
Motocykl jest Bogiem, Freestyle Nałogiem, Prędkość Zabawa, a Stunt Podstawą.
" W tych czasach łatwiej znaleźść 125/50 niż 50/50 "
Motocykl jest Bogiem, Freestyle Nałogiem, Prędkość Zabawa, a Stunt Podstawą.
-
Michael19 - Świeżak
za ~5000, lub troszkę ponad co polecacie ze 125? wybieram między cbr a nsr,
Teraz trudno jest dorwać coś do 5000 na allegro, w woj. mazowieckim, bo nie będę leciał 300km
Myślicie że na giełdzie w Słomczynie jest duży wybór takich motocykli?
Opłaca się kupować nsr za 5k z 1999 roku z przebiegiem 27000?
Teraz trudno jest dorwać coś do 5000 na allegro, w woj. mazowieckim, bo nie będę leciał 300km
Myślicie że na giełdzie w Słomczynie jest duży wybór takich motocykli?
Opłaca się kupować nsr za 5k z 1999 roku z przebiegiem 27000?
- mlynek
- Świeżak
Do Słomczyna moto podstawiają raczej handlarze i są to dobite sztuki.
Szukaj wytrwale. NSR a CBR to spora różnica. Czasami warto pojechać kilka kilometrów dalej żeby kupić dobrą sztukę.
Szukaj wytrwale. NSR a CBR to spora różnica. Czasami warto pojechać kilka kilometrów dalej żeby kupić dobrą sztukę.
-
80 ccm
185 cm
75 kg
>110km/h
do 4000zł
Cena taka mała, bo szukam czegoś do przerobienia, to znaczy ścigacze 80ccm jak dla mnie to jakiś fail. Trochę to śmiesznie wygląda jak taka TZRka wyglądająca całkiem fajnie (pomijając tłumik
) odpala i wydaje swój "gang"
. W planach chcę zrobić jakiegoś naked'a, na bank będę zmieniał lakier bo przyzwyczaiłem się już do perełki
więc drobne rysy mogą być, czacha i płóg mogą być w zasadzie rozbite, pęknięć na zadupku i z tylu raczej nie chcę no bo wiadomo - spawane już się nie trzyma tak jak oryginał. Najbardziej w zasadzie zależy mi przy zakupie na osiągach i wyglądzie baku+zadupka. Myślałem nad A1 ale zdecydowałem się że poczekam rok na pełnoprawny motocykl
A już nie wytrzymam z tym skuterem ;P Wszystko tylko nie automat
W zasadzie mój wybór padł wstępnie na NS1, ponieważ po wywaleniu czachy i pługu wygląda całkiem całkiem
A tak już tylko dodatkowo, coby nie zakładać osobnego wątku, jeśli ktoś ma NS1 (muszę to pooglądać sam ale jestem ciekaw) - jak to wygląda z zegarami po ściągnięciu owiewek? Byłoby gdzie upchać lampę (powiedzmy coś na wzór Horneta), tak żeby te zegary nie wystawały zbytnio?
I przedostatnie pytanie żeby się upewnić - Domniemywam że wstawianie zegarow z innego moto nie ma sensu (chodzi mi o to jakby te z NS1 nie wyglądały gołe atrakcyjnie) - chodzi o inne przełożenie na lince prawda?
I już ostatnie - tak czysto z ciekawości teraz - prędkościomierz w NS1 jest na przednie koło czy na silnik?
Z gory dzięki za wszystkie rady
185 cm
75 kg
>110km/h
do 4000zł
Cena taka mała, bo szukam czegoś do przerobienia, to znaczy ścigacze 80ccm jak dla mnie to jakiś fail. Trochę to śmiesznie wygląda jak taka TZRka wyglądająca całkiem fajnie (pomijając tłumik

W zasadzie mój wybór padł wstępnie na NS1, ponieważ po wywaleniu czachy i pługu wygląda całkiem całkiem

A tak już tylko dodatkowo, coby nie zakładać osobnego wątku, jeśli ktoś ma NS1 (muszę to pooglądać sam ale jestem ciekaw) - jak to wygląda z zegarami po ściągnięciu owiewek? Byłoby gdzie upchać lampę (powiedzmy coś na wzór Horneta), tak żeby te zegary nie wystawały zbytnio?
I przedostatnie pytanie żeby się upewnić - Domniemywam że wstawianie zegarow z innego moto nie ma sensu (chodzi mi o to jakby te z NS1 nie wyglądały gołe atrakcyjnie) - chodzi o inne przełożenie na lince prawda?

I już ostatnie - tak czysto z ciekawości teraz - prędkościomierz w NS1 jest na przednie koło czy na silnik?

Z gory dzięki za wszystkie rady

-
Aren - Świeżak
Jeśli nie masz A1 to możesz jeździć tylko 50. Na 80 też potrzebne jest prawo jazdy.
-
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 32 gości