Ku przestrodze internetowym erotomanom-gawedziarzom
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Tylko wiesz co? Wolę takiego zgniłka wdeptać w ziemie, wysłać do najgorszych i najobrzydliwszych robót, niż wiedzieć że takie coś krzywdzi innych. Zwłaszcza dzieci, bo one za dużo do powiedzenia i obrony nie mają.
Szkoda że nie przejdzie, przydałoby się. Chociaż ja osobiście jestem za karą śmierci.
Szkoda że nie przejdzie, przydałoby się. Chociaż ja osobiście jestem za karą śmierci.
<b>Agnieszka idź, popatrzymy sobie... JAK GRASZ xD</b>
Mr Jurewicz:
Ogolnie jako Gdanszczanim, uwazam ze gdyby nie sasiedztwo śledziowa, bylibysmy stolica Polski
Mr Jurewicz:
Ogolnie jako Gdanszczanim, uwazam ze gdyby nie sasiedztwo śledziowa, bylibysmy stolica Polski

-
Chatte - MEGA TROLL
Tyle że istnieje możliwość operacji plastycznej- co masz na czole? aa blizna po wypadku samochodowym.
Ja takiego czegoś nie podłączyłabym pod gatunek ludzki... Zwierzęta mają więcej rozumu.
Ja takiego czegoś nie podłączyłabym pod gatunek ludzki... Zwierzęta mają więcej rozumu.
<b>Agnieszka idź, popatrzymy sobie... JAK GRASZ xD</b>
Mr Jurewicz:
Mr Jurewicz:

-
Chatte - MEGA TROLL
Movi napisał(a):Moim zdaniem, jak to ktoś przytoczył w telewizji, najlepiej jakby wypalali im jakieś znaki na czole, wtedy było by najlepiej. Po 2 tygodniach popełniali by samobójstwo pewnie..
hmmm a ja mam bardzo dobrą i skuteczną metode;d
wpuszczenie takich gagatków do klatki pełnej napalonych szympansów ;d
po dniowej wizycie;d odechciało by im sie pewnych rzeczy ;d i jeszcze szybciej chcieli by pożegnać sie z tym światem ;d
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
-
cwaniak182 - Świeżak
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3