[Yamaha] Yamaha FZS 600 Fazer 1998 - 2003
[Yamaha] Yamaha FZS 600 Fazer 1998 - 2003
Dyskusja na temat: Yamaha FZS 600 Fazer 1998 - 2003
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Yamaha FZS 600 Fazer 1998 - 2003
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Yamaha FZS 600 Fazer 1998 - 2003
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Polecam ten model osobom których budżet nie pozwala na kupno czegoś większego.Jednak trzeba uważać na uzywane egzemplaze ściągane szczególnie zza granicy.Jest to wdzięczny sprzecik..kupujac go rozważałem zakup gsf 600Bandit 2001r ale kultura pracy silnika jest bez porównania na korzyść fazerka.Jest oszczędny i wygodny jednak osoby powyżej 185cm na dłuższych trasach będą się wiercić gdyż drętwieja kolana i nadgarstki.mocy jest pod dostatkiem a odwinięci przy ok 6 tyś dostaje niezłego kopa.Są to oczywiście moje opinie,ale mogę go spokojnie polecic tym którzy szukają solidnego,sprawdzonego,niedrogiego w zakupie i oszczędnego motocykla<br><hr>krzycho
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam!! Ja również od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem "czarnulki" (Fazer FZS 600) z 2000 roku i muszę przyznać, iż jestem mile zaskoczony. Co prawda zaczynam dopiero swoją przygodę motocyklową, ale już czuję, że Fazi był rewelacyjnym wyborem!!! Idealnie prowadzi się po zatłoczonym mieście, na życzenie wprowadza się na wysokie obroty, jest wygodna i niezawodna.Komentatorzy napisał(a):Polecam ten model osobom których budżet nie pozwala na kupno czegoś większego.Jednak trzeba uważać na uzywane egzemplaze ściągane szczególnie zza granicy.Jest to wdzięczny sprzecik..kupujac go rozważałem zakup gsf 600Bandit 2001r ale kultura pracy silnika jest bez porównania na korzyść fazerka.Jest oszczędny i wygodny jednak osoby powyżej 185cm na dłuższych trasach będą się wiercić gdyż drętwieja kolana i nadgarstki.mocy jest pod dostatkiem a odwinięci przy ok 6 tyś dostaje niezłego kopa.Są to oczywiście moje opinie,ale mogę go spokojnie polecic tym którzy szukają solidnego,sprawdzonego,niedrogiego w zakupie i oszczędnego motocykla<br><hr>krzycho<br>
Z uwagi na moje mizerne (póki co) doświadczenie z tym sprzętem, chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej na temat jego obsługi (a nie posiadam książki obsługowej). Dlatego jesli ktoś posiada takową w wersji PL do YAMAHY FZS 600 FAZER z roku 2000 to proszę o kontakt (reczula@go2.pl)!!!<br><hr>ReczulskY
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam,Komentatorzy napisał(a):Polecam ten model osobom których budżet nie pozwala na kupno czegoś większego.Jednak trzeba uważać na uzywane egzemplaze ściągane szczególnie zza granicy.Jest to wdzięczny sprzecik..kupujac go rozważałem zakup gsf 600Bandit 2001r ale kultura pracy silnika jest bez porównania na korzyść fazerka.Jest oszczędny i wygodny jednak osoby powyżej 185cm na dłuższych trasach będą się wiercić gdyż drętwieja kolana i nadgarstki.mocy jest pod dostatkiem a odwinięci przy ok 6 tyś dostaje niezłego kopa.Są to oczywiście moje opinie,ale mogę go spokojnie polecic tym którzy szukają solidnego,sprawdzonego,niedrogiego w zakupie i oszczędnego motocykla<br><hr>krzycho<br>Komentatorzy napisał(a):Witam!! Ja również od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem "czarnulki" (Fazer FZS 600) z 2000 roku i muszę przyznać, iż jestem mile zaskoczony. Co prawda zaczynam dopiero swoją przygodę motocyklową, ale już czuję, że Fazi był rewelacyjnym wyborem!!! Idealnie prowadzi się po zatłoczonym mieście, na życzenie wprowadza się na wysokie obroty, jest wygodna i niezawodna.
Z uwagi na moje mizerne (póki co) doświadczenie z tym sprzętem, chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej na temat jego obsługi (a nie posiadam książki obsługowej). Dlatego jesli ktoś posiada takową w wersji PL do YAMAHY FZS 600 FAZER z roku 2000 to proszę o kontakt (reczula@go2.pl)!!!<br><hr>ReczulskY<br>
na wstępie gratuluję nabytego Fazerka i życzę wielu tysięcy kilometrów radości z jazdy!

Jeśli jeszcze nie udało Ci się dorwać instrukcji obsługi, daj mi znać na adres kzalucki@o2.pl. Postaram Ci się pomóc.
Do usłyszenia!
<br><hr>Krzysiek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
heh, no ja wlasnie zakupilem fazera. Dodam ze nigdy nie jezdzilem na motorze, nie mam prawka itd. Jak myslicie zrobilem blad ?
<br><hr>Ryku

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie wiem czy będziesz taką książkę potrzebaował. ja kupiłem fazera z 2000 roku 2 lata temu. ten motor to coś fantastycznego. ja nim zrobiłem 20 tyś km, teraz łącznie jego przebieg to 58tyś....i co? i nic. nie oszczedzam go. tyle że zawsze dbam o wymianę płynów i filtrów. i nic sie nie dzieje z nim. jeździ tak jak w dniu zakupu i silnik pracuje równo . też Ci gratuluję zakupu. kupiłes bardzo wdzięczny sprzęt. jelśli zmienię to tylko na fazera ...1000. pozdrawiam.<br><hr>wlad
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam moją ,, fazę ,, posiadam od 4 lat i już u mnie zostanie motocyklem przejechałem ok 30.000 km bezawaryjnie w chwili obecnej ma przebieg 67.000 Radość z prowadzenia fazera jest duża . Wcześniej miałem dużo innych podobnych motocylki i wszystkie sie umywają.<br><hr>Misiek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam! Przymierzam się do zakupu fazerki z 2004 mam 172 cm wzrostu czy ten motor nie będzie za wysoki ? <br><hr>martins
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam!!!!!
Mam pytanko zakupiłem fazerke 600 2002r i chcialem sie dowiedziec ile leje sie tam do niej oleju bo wydaje mi sie ze zalali mi na serwisie za duzo stanowczo za duzo
<br><hr>GUMIS
Mam pytanko zakupiłem fazerke 600 2002r i chcialem sie dowiedziec ile leje sie tam do niej oleju bo wydaje mi sie ze zalali mi na serwisie za duzo stanowczo za duzo
<br><hr>GUMIS
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Cześć,Komentatorzy napisał(a):Witam!!!!!
<br><hr>GUMIS<br>
według instrukcji obsługi do Fazera z 2002 roku wchodzi 2,5 litra oleju bez
wymiany filtra oleju, zaś 2,7 litra z wymianą filtra. Całkowita ilość to 3,5
litra (przy suchym silniku).
Pozdrawiam i życzę dużo pięknych kilometrów na Fazerze!

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
FZS 600 Fazer - pierwsze moto- miała być xj-ta 600-ka na szczęście posłuchałem doświadczonych kolegów. Teraz jestem szczęśliwy i dumny z mojego moto. Jest tak jak wielu opisujec w necie :miękki elastyczny silnik-rewelacyjnie przyspiesza, łatwo się prowadzi, wspaniale hamuje. Polecam niezdecydowanym. Pozdrawiam i życzę szerokich dróg bez kolein.<br><hr>duders
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam Fazerka z 2002 już 2 sezon i jestem z niego zadowolony!!! Polecam ten motor każdemu kto zaczyna przygode z jednośladami bo wart jest uwagi. Super osiągi dobre prowadzenie niskie spalanie. Aha i V-max nie 216kmh tak jak jest podane w osiągach tylko 235kmh.(przynajmniej mojego)<br><hr>DaWiD
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
WitamKomentatorzy napisał(a):Polecam ten model osobom których budżet nie pozwala na kupno czegoś większego.Jednak trzeba uważać na uzywane egzemplaze ściągane szczególnie zza granicy.Jest to wdzięczny sprzecik..kupujac go rozważałem zakup gsf 600Bandit 2001r ale kultura pracy silnika jest bez porównania na korzyść fazerka.Jest oszczędny i wygodny jednak osoby powyżej 185cm na dłuższych trasach będą się wiercić gdyż drętwieja kolana i nadgarstki.mocy jest pod dostatkiem a odwinięci przy ok 6 tyś dostaje niezłego kopa.Są to oczywiście moje opinie,ale mogę go spokojnie polecic tym którzy szukają solidnego,sprawdzonego,niedrogiego w zakupie i oszczędnego motocykla<br><hr>krzycho<br>Komentatorzy napisał(a):Witam!! Ja również od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem "czarnulki" (Fazer FZS 600) z 2000 roku i muszę przyznać, iż jestem mile zaskoczony. Co prawda zaczynam dopiero swoją przygodę motocyklową, ale już czuję, że Fazi był rewelacyjnym wyborem!!! Idealnie prowadzi się po zatłoczonym mieście, na życzenie wprowadza się na wysokie obroty, jest wygodna i niezawodna.
Z uwagi na moje mizerne (póki co) doświadczenie z tym sprzętem, chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej na temat jego obsługi (a nie posiadam książki obsługowej). Dlatego jesli ktoś posiada takową w wersji PL do YAMAHY FZS 600 FAZER z roku 2000 to proszę o kontakt (reczula@go2.pl)!!!<br><hr>ReczulskY<br>Komentatorzy napisał(a):Witam,
na wstępie gratuluję nabytego Fazerka i życzę wielu tysięcy kilometrów radości z jazdy!
Jeśli jeszcze nie udało Ci się dorwać instrukcji obsługi, daj mi znać na adres kzalucki@o2.pl. Postaram Ci się pomóc.
Do usłyszenia!
<br><hr>Krzysiek<br>
Kupilam fazerke i mam prosbe czy bylby pan w stanie jakos zalatwic mi instrukcje obslugi a najlepiej napraw do modelu z 1998r?Mysle ze jakos sie dogadamy jesli ma pan cos co mnie interesuje.JAk pan zechce mi pomoc to prosze odpisac na emaila: assasinceamw@interia.pl
Pozdrawiam: Wojtek W.<br><hr>Wojtek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam potrzebuję instrukcji obsługi do yamahy fazer z 2002 roku. Mam tylko że po włosku:( jeśli ktoś posiada po polsku chętnie chocby mi ktoś miał ksero przysłac pozdrawiam i prosze o kontaky na Kopytko500@wp.pl<br><hr>Artur
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam potrzebuję instrukcji obsługi do yamahy fazer z 2002 roku. Mam tylko że po włosku:( jeśli ktoś posiada po polsku chętnie chocby mi ktoś miał ksero przysłac pozdrawiam i prosze o kontaky na Kopytko500@wp.pl<br><hr>Artur
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam kupilem niedawno fazera,po ujezdzaniu kilku scyzorykow cos wygodnego ekonomocznego a zarazem ekonomicznego,motocykl byl po szlifie nieszczelna chlodnica itd,uszczelnilem ale mam problem poniewaz niewlaczaja sie wentylatory,na krotko chodza,czujnik zmienilem i dalej nie chodza moze ktos wie co moze byc przyczyna? Pozdrawiam Barti <br><hr>Barti
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam nabylem fazera 600.z 2001,to kolejny motocykl mam problem z ukladem chlodzenia,niedzialaja wentylatory nawet po zmianie czujnika,ale na krotko chodza ,moze ktos sie z tym spotkal? Pozdrawiam<br><hr>Barti
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witaj wyczytałem ,że możesz mieć instrukcję do Fazera 600 posiadam takiego ale nie mam instrukcji a chciałbym co nie co poczytać pozdrawiam Sławek <br><hr>Sławek P.Komentatorzy napisał(a):Polecam ten model osobom których budżet nie pozwala na kupno czegoś większego.Jednak trzeba uważać na uzywane egzemplaze ściągane szczególnie zza granicy.Jest to wdzięczny sprzecik..kupujac go rozważałem zakup gsf 600Bandit 2001r ale kultura pracy silnika jest bez porównania na korzyść fazerka.Jest oszczędny i wygodny jednak osoby powyżej 185cm na dłuższych trasach będą się wiercić gdyż drętwieja kolana i nadgarstki.mocy jest pod dostatkiem a odwinięci przy ok 6 tyś dostaje niezłego kopa.Są to oczywiście moje opinie,ale mogę go spokojnie polecic tym którzy szukają solidnego,sprawdzonego,niedrogiego w zakupie i oszczędnego motocykla<br><hr>krzycho<br>Komentatorzy napisał(a):Witam!! Ja również od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem "czarnulki" (Fazer FZS 600) z 2000 roku i muszę przyznać, iż jestem mile zaskoczony. Co prawda zaczynam dopiero swoją przygodę motocyklową, ale już czuję, że Fazi był rewelacyjnym wyborem!!! Idealnie prowadzi się po zatłoczonym mieście, na życzenie wprowadza się na wysokie obroty, jest wygodna i niezawodna.
Z uwagi na moje mizerne (póki co) doświadczenie z tym sprzętem, chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej na temat jego obsługi (a nie posiadam książki obsługowej). Dlatego jesli ktoś posiada takową w wersji PL do YAMAHY FZS 600 FAZER z roku 2000 to proszę o kontakt (reczula@go2.pl)!!!<br><hr>ReczulskY<br>Komentatorzy napisał(a):Witam,
Do usłyszenia!
<br><hr>Krzysiek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości