Na czym najczesciej "olewajÄ…" na egzaminie na moto
• Strona 1 z 1
Na czym najczesciej "olewajÄ…" na egzaminie na moto
na czym najczesciej "olewajÄ…" na egzaminie na motocykl?
na co zwrocic uwage? jakie sa najczesciej popelniane blędy przez kursantow na egzaminie?
na co zwrocic uwage? jakie sa najczesciej popelniane blędy przez kursantow na egzaminie?
-
KawiarzErPiontacz - Świeżak
Był taki temat....
oblewajÄ…*
Więc pilnuj się na ósemce i nie pomyl sie za dużo razy przy sprawdzaniu stanu technicznego...
Wg mnie miasto to najłatwiejszy element...
oblewajÄ…*
Więc pilnuj się na ósemce i nie pomyl sie za dużo razy przy sprawdzaniu stanu technicznego...
Wg mnie miasto to najłatwiejszy element...
Memento Mori
Carpe Diem
Simson S51 -> Suzuki DR 125
Carpe Diem
-
Draz - Świeżak
ja zdawałem niedawno prawko na moto jakies 2 tyg temu najgorszy plac
misato to pestka
najlepiej jest zrobic tak gdy omawiasz budowe motocykla to sobie go odrazu włacz masz takie prawo niech sobie chodzi na wolnych obrotach i sie rozgrzewa bo bardzo czesto daja zimny moto i nieda rady zrobic 8
po malutku bez pospiechu i bedzie dobrze ja zdawalem WORD Ciechanow tam masz stałą trase niewiem jak jest w innych Worda-ch
pozdrawiam

najlepiej jest zrobic tak gdy omawiasz budowe motocykla to sobie go odrazu włacz masz takie prawo niech sobie chodzi na wolnych obrotach i sie rozgrzewa bo bardzo czesto daja zimny moto i nieda rady zrobic 8

po malutku bez pospiechu i bedzie dobrze ja zdawalem WORD Ciechanow tam masz stałą trase niewiem jak jest w innych Worda-ch
pozdrawiam

- Kamill
- Świeżak
Kamill napisał(a):ja zdawalem WORD Ciechanow tam masz stałą trase niewiem jak jest w innych Worda-ch
W każdym WORDzie jest stała trasa na kategorie A, A1, B1

i często jest zamieszczona również na ich stronie

Memento Mori
Carpe Diem
Carpe Diem
-
Draz - Świeżak
Jeśli ktoś dobrze jeżdzi, a przede wszystkim się tego nie boi, to bez problemu powinien zdać. Wiem, że to różnie bywa, ale mimo wszystko. Ciekawe jak będzie w moim przypadku. Jazdy zaczynam od lutego, ale mam nadzieje, ze jakoś to będzie 

Nie przyzwyczajaj się do czegoś, czego nie możesz zostawić w ciągu 5 sekund
-
Niebiesska - Świeżak
Na pierwszych zajęciach z teorii koleś powiedział, że już moge się czuć jak bym zdał prawko bo nie ma możliwości na to żebym nie zdał. A jednak z mojej grupy zdały tylko 2 osoby a nauczyciela miałem tak beznadziejnego, że aż go zareklamuje "AUTO-STOP" we Wrocławiu omijać z daleka
A co do tematu to oblewają za błędy:)
Miałem strasznie wrednego typa na egzaminie ale nie zauważyłem żeby kogoś oblał dlatego, że zwyczajnie chciał kogoś oblać.
Najważniejsze to spojrzeć przed ruszaniem w tył za siebie i w ciągu kilku sekund ruszyć a nie najpierw spojrzeć a później zmieniać biegi i ustawiać lusterka.
Na linie można najechac z tego co czytałem ale nie można wyjechac poza nią.

A co do tematu to oblewają za błędy:)
Miałem strasznie wrednego typa na egzaminie ale nie zauważyłem żeby kogoś oblał dlatego, że zwyczajnie chciał kogoś oblać.
Najważniejsze to spojrzeć przed ruszaniem w tył za siebie i w ciągu kilku sekund ruszyć a nie najpierw spojrzeć a później zmieniać biegi i ustawiać lusterka.
Na linie można najechac z tego co czytałem ale nie można wyjechac poza nią.
-
patryk83 - Bywalec
-
KawiarzErPiontacz - Świeżak
Draz napisał(a):W każdym WORDzie jest stała trasa na kategorie A, A1, B1![]()
i często jest zamieszczona również na ich stronie
G.... prawda, zapraszam do Gdyni

-
Dominik_YZF - Bywalec
Za głupoty podobno.
Największy stres miałem przy hamowaniu - niewyczuta maszyna i przy awaryjnym mi koło zeszło, ale mimo to zdałem. Generalnie przyczepił mi się do paru rzeczy, typu jechanie na jedynce na 8 ale nie mógł mnie przecież za to oblać. Egzaminator był ogólnie w porządku. Jeszcze w Słupsku mają taki ch...zbójowy motocykl. Miasto to pikuś
Zrób z głową przegląd i zapnij kask, a dalej jakoś pójdzie, chyba że będzie chciał Cię na siłę uwalić, to i tak Cię uwali.
Największy stres miałem przy hamowaniu - niewyczuta maszyna i przy awaryjnym mi koło zeszło, ale mimo to zdałem. Generalnie przyczepił mi się do paru rzeczy, typu jechanie na jedynce na 8 ale nie mógł mnie przecież za to oblać. Egzaminator był ogólnie w porządku. Jeszcze w Słupsku mają taki ch...zbójowy motocykl. Miasto to pikuś

Zrób z głową przegląd i zapnij kask, a dalej jakoś pójdzie, chyba że będzie chciał Cię na siłę uwalić, to i tak Cię uwali.
My style is di bom digi bom di deng di deng digdigi...
NINJA 250R <-- myy Precioussss
NINJA 250R <-- myy Precioussss
-
Kóba - Świeżak
Za co? Bo są tacy egzaminatorzy ,którzy na 9 zdających muszą oblać przynajmniej 2 i oni znajdą se powód ,Ty się o to nie martw. Jak zdawałem 2 kolegów nie zdało bo po założeniu kasku nie naciągnęli tego paska (słowo mi wyleciało) , kask był za luźno założony i od razu wynik negatywny ,inna sprawa ,że ten baniak miał wadę i zapinka nie trzymała , w wyniku czego zmieniono następnym kaski. 

Jestem Hardcorem xD
-
House MD - Świeżak
najwazniejsze to zapiąć kask. ogladac sie przy ruszaniu, podpierac sie lewa noga na postoju i uwazac przy awaryjnym hamowaniu . U nas oblal tylko jedna laske za hamowanie bo sie wydupcyła i nie bylo co zbierać:)
W osemce koles wyjechal za linie ale mogl powtarzać. Na miescie uwazac na wymuszenia pierszenstwa i jezdzic prawym pasem
To chyba tyle
W osemce koles wyjechal za linie ale mogl powtarzać. Na miescie uwazac na wymuszenia pierszenstwa i jezdzic prawym pasem

- CRX
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości