Galeria zdjęć motocyklowych - dobry pomysł?
• Strona 1 z 1
Galeria zdjęć motocyklowych - dobry pomysł?
Domyślam się, że nie jest to zbyt trafny dział forum, ale w zasadzie nie bardzo wiedziałem gdzie to zamieścić.
Do rzeczy..
Stworzyłem stronę o tematyce motocyklowej. Czym się różni od innych stron?
-Każdy użytkownik może założyć galerię zdjęć swojego motocykla i pokazać je innym
-Można wyszukiwać i poznawać innych motocyklistów np. wg motocykla, lub miasta, powiatu, województwa
-Między użytkownikami można wymieniać maile, komentarze do zdjęć i np. umawiać się na wspólną jazdę
Co na ten temat uważacie? Czy strona Wam się podoba?
Na razie jest mało użytkowników, zapraszam do rejestrowania się!!!
Mam nadzieję, że nikt nie uzna tego jako spam, lub reklame, strona jest całkowicie niekomercyjna i stworzona dla motocyklistów skuterowców oraz quadowców. A najbardziej tworzyć ją będą użytkownicy. Chociaż oczywiście w miarę możliwości będę stronę administrował - np. konkursy na najlepszą fotkę itp - taki niby polski Bikepics
http://www.moto-grono.pl (otwórz link)
Czekam na wasze uwagi - oraz oczywiście na rejestrowanie się
Do rzeczy..
Stworzyłem stronę o tematyce motocyklowej. Czym się różni od innych stron?
-Każdy użytkownik może założyć galerię zdjęć swojego motocykla i pokazać je innym
-Można wyszukiwać i poznawać innych motocyklistów np. wg motocykla, lub miasta, powiatu, województwa
-Między użytkownikami można wymieniać maile, komentarze do zdjęć i np. umawiać się na wspólną jazdę

Co na ten temat uważacie? Czy strona Wam się podoba?
Na razie jest mało użytkowników, zapraszam do rejestrowania się!!!
Mam nadzieję, że nikt nie uzna tego jako spam, lub reklame, strona jest całkowicie niekomercyjna i stworzona dla motocyklistów skuterowców oraz quadowców. A najbardziej tworzyć ją będą użytkownicy. Chociaż oczywiście w miarę możliwości będę stronę administrował - np. konkursy na najlepszą fotkę itp - taki niby polski Bikepics

http://www.moto-grono.pl (otwórz link)
Czekam na wasze uwagi - oraz oczywiście na rejestrowanie się
- konrad112
- Świeżak
Mnie tam pomysł się podoba, jeżeli tylko znajdzie on wielu użytkowników, wiadomo - kwestia czasu, rozwinięcia, ale ta storna będzie miała rzeczyiwsty sens jak będzie w bazie kilkanaście/dziesiąt tysięcy userów.
podoba mi się wyszukiwanie wg motocykla, zawsze można nawiązać kontakt z kimś kto ma ten sam model, zapytać o konkretne szczegoły.
Pewnie niektórym osobom się nie spodoba, ale wg mnie może być z tego całkiem dobry portal.
podoba mi się wyszukiwanie wg motocykla, zawsze można nawiązać kontakt z kimś kto ma ten sam model, zapytać o konkretne szczegoły.
Pewnie niektórym osobom się nie spodoba, ale wg mnie może być z tego całkiem dobry portal.
lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Ścigacz.pl
-
falconiforme - VIP Ścigacz.pl
Nigoss napisał(a):Ogolnie pomysl dobry, tylko stronke trzeba dopracowac troche.
Troche?:) Tam prawie nic nie działa.
Pomysł dobry ale przynajmniej kosmetycznie można by przed oddaniem do ocenienia poprawić. Linki nie działają i wywalają błędy. Prostu komunikat o późniejszym uruchomieniu forum np by się przydał.
-
patryk83 - Bywalec
szata graficzna nie podoba mi sie tak samo jak na bikepics, ale sam pomysl calkiem calkiem.
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
Na prawdę bardzo fajny pomysł, teraz kwestia rozwinięcia strony, bo jak ktoś wspomniał wcześniej to ma sens jeżeli będzie wielu użytkowników. Życzę Ci powodzenia, bo pomysł na prawdę w porządku. W weekend jak będę miał więcej czasu to zajrzę i się zarejestruje, zobaczymy co z tego będzie.
-
Movi - Moderator
nom idealna strona dla psiaków
wchodzą szukają modelu np. "kawasaki" potem coś w podobnie tego co widzieli i już zawęża im się grono podejrzanych
ja jestem mało ufny co do takich stron ;] sorka...

| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
-
patryk83 - Bywalec
• Strona 1 z 1