Zobacz wątek - Gdzie w Poznaniu lub okolicach moge kupić używane moto?
NAS Analytics TAG

Gdzie w Poznaniu lub okolicach moge kupić używane moto?

O wszystkim
_________

Gdzie w Poznaniu lub okolicach moge kupić używane moto?

Postprzez KawiarzErPiontacz » 2/11/2008, 22:10

czy ktos zna moze gdzie w poznaniu albo okolicach znajduje sie komis ktory zajmuje sie glownie motocyklami albo cos w tym stylu gdzie moge kupic uzywany motocykl?

chodzi mi o fazera albo cos podobnego
KawiarzErPiontacz
Świeżak

Postprzez turboponczek » 2/11/2008, 22:27

ul. Opolska zaraz przy Szpitalu.
znam jeszcze kilka ale nie pamietam nazw ulic :lol:
wiem ze w Wysogotowie jest jeden zaraz przy rondzie
w Yamaha Motocykle chyba sa tez jakies używane sprzety na Żegrzu
Marmat na Polnej...
turboponczek
MEGA TROLL

Postprzez Nigoss » 3/11/2008, 08:54

O gosciu wpisz na allegro jakies moto i polowa z wielkopolski jest. Duzo macie tam ludzi, ktorzy sciagaja zzagranicy.
,,Motocykle to nie tylko moja pasja, ale też moje życie''
Nigoss
Bywalec

Re: Gdzie w Poznaniu lub okolicach moge kupić używane moto?

Postprzez Maja.M » 4/11/2008, 12:29

KawiarzErPiontacz napisał(a):czy ktos zna moze gdzie w poznaniu albo okolicach znajduje sie komis ktory zajmuje sie glownie motocyklami albo cos w tym stylu gdzie moge kupic uzywany motocykl?

chodzi mi o fazera albo cos podobnego

Kolego mogę Tobie powiedzieć , że w marcu będę miała do sprzedania sprowadzone z UK - motorki takie jak - Suzuki Sv 650s ,yamaha r6, zawsze możesz zamówić coś innego , jeśli tylko bedzie taka możliwośc przywiozą pod zamówienie , motory są 5-latki , które maja max na liczniku 16 tys.
"Możliwość zahamowania jest twoim prawem do szybkości" | SuZi :] ;** | | http://kraka.wrzuta.pl/audio/Aq5fotFrEq
Maja.M
Świeżak

Postprzez melvin » 4/11/2008, 12:46

maja a gdzie kręcą te liczniki?
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! :twisted:
melvin
PierwszyOkrutny

Postprzez Maja.M » 4/11/2008, 12:53

Nikt nikogo nie ma zamiaru wywalać w kosmos malvin, jak zauważyles motory nie sa 10 letnie , a czas kręcenia liczników ,już raczej minął :)
"Możliwość zahamowania jest twoim prawem do szybkości" | SuZi :] ;** | | http://kraka.wrzuta.pl/audio/Aq5fotFrEq
Maja.M
Świeżak

Postprzez melvin » 4/11/2008, 13:07

czas kręcenia liczników minął :) buaaghahahahhaha
to wejdź na allegro...
btw ostatnio przeglądałem ogłoszenia z UK i jakoś widziałem tam różne przebiegi min 929 z 52k mil...
melvin
PierwszyOkrutny

Postprzez Maja.M » 4/11/2008, 13:21

Zgadzam sie , to jest to co charakteryzuje Polaków , zastanawia Mnie jedna rzecz, skąd ta ocena ogólna co do sprzedajacych...? Ja wiem jedno Motory które bedą stały u Mnie posiadaja pełną dokumentacje, a w tym nie ma mowy na tego typu kosmos. No ale widze ze Ty jako wyśmienicie doświadczony znawca krecenia , wiesz najlepiej , tak wiec nie pozostaja Mi nic innego jak pozostawić cie z Twoim myśleniem na dany temat .
Maja.M
Świeżak

Postprzez melvin » 4/11/2008, 13:31

widzisz maju miałem do czynienia z masą handlarzy i dużą ilością maszyn które były przywiezione do polandi, gotowe do sprzedania z oryginalnym przebiegiem, ale sprzedawcy jednak podkręcili im liczniki kilometrów z jednego prostego względu. Otóż polska mentalność (mówię o kupujących) sprawia że wolą odpicowane moto z przebiegiem cofniętym o połowę...
ludzie nie kupują motocykli które są w oryginalnym malowaniu, ale z porysowanymi owiewkami,
wolą odmalowane i wypucowane moto które ma nie wiadomo jaką przeszłość i niewiadomy przebieg...
swoją drogą nie wiem czyja mentalność jest gorsza handlarzy którzy kręcą , czy kupujących którzy chyba z przyzwyczajenia do przebiegó w motocyklach WSK boją się motocykli z przebiegiem który ma ponad 40 000km (co dla mnie jakoś nie jest niczym strasznym)...
co do pełnych dokumentacji i książek serwisowych to też w nie nie wierzę, każdy papier można podrobić...
Ale jeśli okażesz się rzetelną sprzedawczynią która na prawdę przyciągnie motocykle w dobrym stanie i nie cofniesz w nich przebiegów to tylko pogratulować :wink:
melvin
PierwszyOkrutny

Postprzez Maja.M » 4/11/2008, 13:38

Dziękuje , widze ze nasza któtka konwersacja spowodowała iz sie zrozumieliśmy, to cieszy. A co do motorków , to właśnie taki mam zamiar, szczerość u ludzi jedak bywa jak widzisz :)
Maja.M
Świeżak

Postprzez melvin » 4/11/2008, 13:52

bywa bywa...
btw może niedługo nawiążemy jakąś współpracę, jak że zimą zamierzam jechać po motocykle do UK i jak dobrze pójdzie będę to kontynuował :wink:
melvin
PierwszyOkrutny

Postprzez Maja.M » 4/11/2008, 13:55

Nie wykluczone :) ja nie wybieram się jak narazie,motorki przyjada do Mnie :)
Maja.M
Świeżak

Postprzez hugo2003 » 4/11/2008, 22:18

masz jeszcze konis na polnej kolo szpitala polozniczego tam tez maja uzywki ...
Motorynka Pony

WSK 125 (1983r)

MZ ETZ 251

GSX 600F

ZX 9 R (moje oczko w głowie)
hugo2003
Mieszkaniec forum

Powrót do Hydepark