Gdzie w Poznaniu lub okolicach moge kupić używane moto?
• Strona 1 z 1
Gdzie w Poznaniu lub okolicach moge kupić używane moto?
czy ktos zna moze gdzie w poznaniu albo okolicach znajduje sie komis ktory zajmuje sie glownie motocyklami albo cos w tym stylu gdzie moge kupic uzywany motocykl?
chodzi mi o fazera albo cos podobnego
-
KawiarzErPiontacz - Świeżak
ul. Opolska zaraz przy Szpitalu.
znam jeszcze kilka ale nie pamietam nazw ulic
wiem ze w Wysogotowie jest jeden zaraz przy rondzie
w Yamaha Motocykle chyba sa tez jakies używane sprzety na Żegrzu
Marmat na Polnej...
znam jeszcze kilka ale nie pamietam nazw ulic

wiem ze w Wysogotowie jest jeden zaraz przy rondzie
w Yamaha Motocykle chyba sa tez jakies używane sprzety na Żegrzu
Marmat na Polnej...
-
turboponczek - MEGA TROLL
Re: Gdzie w Poznaniu lub okolicach moge kupić używane moto?
KawiarzErPiontacz napisał(a):czy ktos zna moze gdzie w poznaniu albo okolicach znajduje sie komis ktory zajmuje sie glownie motocyklami albo cos w tym stylu gdzie moge kupic uzywany motocykl?
Kolego mogę Tobie powiedzieć , że w marcu będę miała do sprzedania sprowadzone z UK - motorki takie jak - Suzuki Sv 650s ,yamaha r6, zawsze możesz zamówić coś innego , jeśli tylko bedzie taka możliwośc przywiozą pod zamówienie , motory są 5-latki , które maja max na liczniku 16 tys.
"Możliwość zahamowania jest twoim prawem do szybkości" | SuZi :] ;** | | http://kraka.wrzuta.pl/audio/Aq5fotFrEq
-
Maja.M - Świeżak
Nikt nikogo nie ma zamiaru wywalać w kosmos malvin, jak zauważyles motory nie sa 10 letnie , a czas kręcenia liczników ,już raczej minął 

"Możliwość zahamowania jest twoim prawem do szybkości" | SuZi :] ;** | | http://kraka.wrzuta.pl/audio/Aq5fotFrEq
-
Maja.M - Świeżak
czas kręcenia liczników minął
buaaghahahahhaha
to wejdź na allegro...
btw ostatnio przeglądałem ogłoszenia z UK i jakoś widziałem tam różne przebiegi min 929 z 52k mil...

to wejdź na allegro...
btw ostatnio przeglądałem ogłoszenia z UK i jakoś widziałem tam różne przebiegi min 929 z 52k mil...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Zgadzam sie , to jest to co charakteryzuje Polaków , zastanawia Mnie jedna rzecz, skąd ta ocena ogólna co do sprzedajacych...? Ja wiem jedno Motory które bedą stały u Mnie posiadaja pełną dokumentacje, a w tym nie ma mowy na tego typu kosmos. No ale widze ze Ty jako wyśmienicie doświadczony znawca krecenia , wiesz najlepiej , tak wiec nie pozostaja Mi nic innego jak pozostawić cie z Twoim myśleniem na dany temat .
-
Maja.M - Świeżak
widzisz maju miałem do czynienia z masą handlarzy i dużą ilością maszyn które były przywiezione do polandi, gotowe do sprzedania z oryginalnym przebiegiem, ale sprzedawcy jednak podkręcili im liczniki kilometrów z jednego prostego względu. Otóż polska mentalność (mówię o kupujących) sprawia że wolą odpicowane moto z przebiegiem cofniętym o połowę...
ludzie nie kupują motocykli które są w oryginalnym malowaniu, ale z porysowanymi owiewkami,
wolą odmalowane i wypucowane moto które ma nie wiadomo jaką przeszłość i niewiadomy przebieg...
swoją drogą nie wiem czyja mentalność jest gorsza handlarzy którzy kręcą , czy kupujących którzy chyba z przyzwyczajenia do przebiegó w motocyklach WSK boją się motocykli z przebiegiem który ma ponad 40 000km (co dla mnie jakoś nie jest niczym strasznym)...
co do pełnych dokumentacji i książek serwisowych to też w nie nie wierzę, każdy papier można podrobić...
Ale jeśli okażesz się rzetelną sprzedawczynią która na prawdę przyciągnie motocykle w dobrym stanie i nie cofniesz w nich przebiegów to tylko pogratulować
ludzie nie kupują motocykli które są w oryginalnym malowaniu, ale z porysowanymi owiewkami,
wolą odmalowane i wypucowane moto które ma nie wiadomo jaką przeszłość i niewiadomy przebieg...
swoją drogą nie wiem czyja mentalność jest gorsza handlarzy którzy kręcą , czy kupujących którzy chyba z przyzwyczajenia do przebiegó w motocyklach WSK boją się motocykli z przebiegiem który ma ponad 40 000km (co dla mnie jakoś nie jest niczym strasznym)...
co do pełnych dokumentacji i książek serwisowych to też w nie nie wierzę, każdy papier można podrobić...
Ale jeśli okażesz się rzetelną sprzedawczynią która na prawdę przyciągnie motocykle w dobrym stanie i nie cofniesz w nich przebiegów to tylko pogratulować

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Dziękuje , widze ze nasza któtka konwersacja spowodowała iz sie zrozumieliśmy, to cieszy. A co do motorków , to właśnie taki mam zamiar, szczerość u ludzi jedak bywa jak widzisz 

-
Maja.M - Świeżak
Nie wykluczone
ja nie wybieram się jak narazie,motorki przyjada do Mnie 

-
Maja.M - Świeżak
• Strona 1 z 1