Części Fantic Caballero ! POMOCY ! ! !
• Strona 1 z 1
Części Fantic Caballero ! POMOCY ! ! !
Siema.Miałem wypadek na swoim fanticu caballero 80.Potrzebuje do niego cześci mianowicie całego przodu wraz z zawieszeniem i wszytkimi owiewkami.Proszę o pomoc jeżeli macie namiary na jakiegos dealera tej marki albo sklep ktory ma mozliwośc sciagniecia cześci do tego modelu.Z góry dziekiz a pomoc i pozdrawiam !
- Fantic !!
- Świeżak
Kupiłem go z niemiec.To jest 1994 rocznik kupilem go w lipcu tego roku miał przejechane 300km bo 14 lat stał w garażu silnik jset igła.Wypadek nei był z mojej winy wiec koszty pokrywa ubezpieczenie tago kolesia .Więc chciałbym nowe części.Zalezy mi na nowym zawieszeniu zeby nie było uzywane!
- Fantic !!
- Świeżak
dokladnie pomierz średnice półek itp.. i postaraj się na allegro znaleść odpowiedniki, zamienniki
albo załatw też tak że moto jest nie zdolne do jazdy i niech koles oddaje pełną kwotę za moto
czy tam babka, kierowca ;p;d
albo załatw też tak że moto jest nie zdolne do jazdy i niech koles oddaje pełną kwotę za moto
czy tam babka, kierowca ;p;d
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Nie wiem jak to jest, ale słyszałem kiedyś że fantic ma coś z Aprila wspólnego, może w tym kierunku szukaj
- tomstargard
- Świeżak
• Strona 1 z 1