Chce kupić yamahe blaster 200 prosze o informacje!!
• Strona 1 z 1
Chce kupić yamahe blaster 200 prosze o informacje!!
Witam chcę kupić yamahe blaster 200 cm i mam kilka pytań związanych i z spalaniem tego oto Qadziora :
-ile ona spala na 100 km/
-czy są do niej dostepne wiekszości częśći
z góry dziękuje za pomoc . pozdrawiam
- peran van dijk
- Świeżak
tutaj nie patrzy się na spalanie na 100km tylko na to jak się jeździ czy na full gazie czy niee i również od tego jaki to teren czy błoto czy piach czy co innego
w 6litrach moze sie zmiescisz ale nie bd sie wypowiadał bo nie wiem jak ten quadzioch ma spalanie bo nie smigałem takim a ze to 2t wiec nie bd mało palił
co do czesci jest ich sporo jak nie na algiero to u dilera albo na internetowych sklepach z czesciami
w 6litrach moze sie zmiescisz ale nie bd sie wypowiadał bo nie wiem jak ten quadzioch ma spalanie bo nie smigałem takim a ze to 2t wiec nie bd mało palił
co do czesci jest ich sporo jak nie na algiero to u dilera albo na internetowych sklepach z czesciami
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
-
Duriv - Bywalec
Re: Chce kupić yamahe blaster 200 prosze o informacje!!
peran van dijk napisał(a):Witam chcę kupić yamahe blaster 200 cm i mam kilka pytań związanych i z spalaniem tego oto Qadziora :
Jeśli chodzi o spalanie to można tylko odpowiedzieć w skrócie bądź ogólnikowo - dużo . Nie da się raczej tego przeliczyć na 100 km , z racji tej , że quad jest użytkowany zupełnie inaczej niż samochód i odległość 100km stanowi znacznie większy dystans niż dla samochodu . Porównując np. do Raptora 700 , Blaster zużywa ok 2-3 x więcej paliwa.
Jeśli chodzi o dostępność części , to nie ma problemu , a ceny w miarę umiarkowane w Yamasze .
Podsumowując - Blaster mimo małych mankamentów oferuje znakomity stosunek jakości do ceny i jest quadem godnym polecenia .
- Grzesiek-G
- Świeżak
Witam ja mam na sprzedaż Quada Yamahe Blaster 2002r. i ona ma wymieniony filtr wymieniona swiece i ona w terenie nie wazne jak sie szaleje palii barzo malo wystarczy wlozyc niecale 100 zł i pali prawie w ogóle ma wymieniony tlumik na sportowy dodaje mu okolo (4 - 5 ) KM chce za niego niewiele bo cos w granicach
4.400 jedynie co do wymiany to sa opony przednie sa od nowosci
i co jakis czs uchodzi z nich powietrze z tego co sie orientowalem opony przednie z salonu nowe Razzor MX kosztuje po 180zł sztuka wiec odlicze 360 zł na opony kontakt to gadu gadu : 88805730
email : NoX666@interia.eu
4.400 jedynie co do wymiany to sa opony przednie sa od nowosci

email : NoX666@interia.eu
- Bezczel
- Świeżak
super że masz tylko popatrz na date ;/ raczej 2 lata nie bedzie czekał na twoją super oferte
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości