Aprilia rs 125 / 2007 r. LICZNIK ZWARIOWAL
• Strona 1 z 1
Aprilia rs 125 / 2007 r. LICZNIK ZWARIOWAL
Witam
z góry przepraszam za pewnie nieodpowiednie miejsce tego tematu na forum, ale to mój pierwszy ;p
zwracam się do was z małą prośba - pytaniem ...
ostatnio kumpel bawił się przy akumulatorze w mojej rs, zresetował i coś namieszał, okazało się po przekręceniu stacyjki ze z pierwotnego przebiegu 5350 kilometrów zrobił się przebieg 27 003 km ?? O_o ??
próbowałem resetować ponownie licznik, lecz nadal to samo. na dodatek przebieg cały czas podczas jazdy nie ulega zmianie ...
O co Kaman ?? co mogę z tym zrobić ??
Help ;p !!
POZDRO!

z góry przepraszam za pewnie nieodpowiednie miejsce tego tematu na forum, ale to mój pierwszy ;p
zwracam się do was z małą prośba - pytaniem ...
ostatnio kumpel bawił się przy akumulatorze w mojej rs, zresetował i coś namieszał, okazało się po przekręceniu stacyjki ze z pierwotnego przebiegu 5350 kilometrów zrobił się przebieg 27 003 km ?? O_o ??
próbowałem resetować ponownie licznik, lecz nadal to samo. na dodatek przebieg cały czas podczas jazdy nie ulega zmianie ...
O co Kaman ?? co mogę z tym zrobić ??
Help ;p !!
POZDRO!

- Sudera
- Świeżak
- sebekmelior
- Świeżak
Halo, dzień dobry czy ja się do moderacji dodzwoniłem?
bo my tu mamy takiego delikwenta co wie że zakłada temat nie w tym dziale ale jednak zakłada...
gdyby była możliwość...
bo my tu mamy takiego delikwenta co wie że zakłada temat nie w tym dziale ale jednak zakłada...
gdyby była możliwość...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
oczekuje pomocy a nie bezsensownych odpowiedz, jeżeli nie wiecie to porostu nie piszcie, wydaje mi się ze jest to dość proste do zrozumienia
... było 5 tysięcy z hakiem a po chwili 27 003 i podczas jazdy nie ulega zmianie przebieg .... co zrobić... motor jest na gwarancji
POZDRAWIAM

... było 5 tysięcy z hakiem a po chwili 27 003 i podczas jazdy nie ulega zmianie przebieg .... co zrobić... motor jest na gwarancji
POZDRAWIAM
- Sudera
- Świeżak
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
witaj,
skoro jest na gwarancji to leć do salonu/serwisu, i zgłoś im problem:)
jak nie masz to też jedź i zrób podobnie, ja wole coś zrobić niż o tym rozmawiać bo samo się rzadko coś naprawia;-)
a na forum napisz diagnozę problemu i jak to rozwiązali:)
pozdrawiam i powodzenia
skoro jest na gwarancji to leć do salonu/serwisu, i zgłoś im problem:)
jak nie masz to też jedź i zrób podobnie, ja wole coś zrobić niż o tym rozmawiać bo samo się rzadko coś naprawia;-)
a na forum napisz diagnozę problemu i jak to rozwiązali:)
pozdrawiam i powodzenia
- kemlar
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa