derbi gp1 - kto ma to wbijać!
• Strona 1 z 1
derbi gp1 - kto ma to wbijać!
Pisze bo mam niemaly problem.
pewnego razu wyjechalam na stacje.. tam mi zgasl i juz do dziÅ› nie odpalil.. PRZY ODPALANIU odrazu odjezdza, z trudem pcha sie go do tylu.. do przodu normalnie.. tak jak by cos z napedem a jak wiadomo nie jest to pasek jak w typowych skuterach..
dodam bo nie wiem czy to istotne ze przed wyjazdem siostra go myla i nie odpalila odrazu;/ tego samego dnia byl tez naciagny lancuch (wydawalo sie wszystko ok) na zlocie mi spadl i naciagnelismy go prowizorycznie. kolo az latalo na dwie strony przy 90 kmph
jeszce go nie 'rozebralismy' zeby zoaczyc co i jak bo srobka sie obrobila
wrrrr. i to w najgorszym miejscu na przekladni
ale juz teraz pytam - czy mial ktoÅ› moze taki problem?
pewnego razu wyjechalam na stacje.. tam mi zgasl i juz do dziÅ› nie odpalil.. PRZY ODPALANIU odrazu odjezdza, z trudem pcha sie go do tylu.. do przodu normalnie.. tak jak by cos z napedem a jak wiadomo nie jest to pasek jak w typowych skuterach..
dodam bo nie wiem czy to istotne ze przed wyjazdem siostra go myla i nie odpalila odrazu;/ tego samego dnia byl tez naciagny lancuch (wydawalo sie wszystko ok) na zlocie mi spadl i naciagnelismy go prowizorycznie. kolo az latalo na dwie strony przy 90 kmph
jeszce go nie 'rozebralismy' zeby zoaczyc co i jak bo srobka sie obrobila

ale juz teraz pytam - czy mial ktoÅ› moze taki problem?
;p
- galazka
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości