Jak wyrównac podatek PCC poprzedniego właściciela??
• Strona 1 z 1
Jak wyrównac podatek PCC poprzedniego właściciela??
Cześć. Mam problem z zarejestrowaniem gdyż nie mam dowodu zapłacenia PCC poprzedniego właściciela. Dowód rejestracyjny jest na niego. Być może w ogóle nie zapłacił PCC. Obliczyłem ,że należność + dodatkowe koszty związane z niedopełnieniem obowiązku zapłaty PCC w ciągu 14 dni ,wynosi około 55zł.
Niestety nie posiadam numerów NIP obu stron na poprzedniej umowie, co za tym idzie nie moge wyregulować tej należności.Proszę o pilną pomoc. Z góry dziękuje za odpowiedz
Niestety nie posiadam numerów NIP obu stron na poprzedniej umowie, co za tym idzie nie moge wyregulować tej należności.Proszę o pilną pomoc. Z góry dziękuje za odpowiedz
- gral
- Świeżak
Obowiazek zaplaty PCC spoczywa na wlascicielu, jesli juz jestes wlascicielem to oplacasz i masz z bani. To ze ktos tam kiedys nie dopelnil swojego obowiazku to ciebie to nie interesuje, przeciez nie beda ciebie scigali za czyjes dlugi...
Do tego aby zarejestrowac moto nie potrzebujesz tej oplaty, to jest kwitek tylko dla ciebie, nie dla wydzialu komunikacji.
Do tego aby zarejestrowac moto nie potrzebujesz tej oplaty, to jest kwitek tylko dla ciebie, nie dla wydzialu komunikacji.
CBR 600 F4i sport
-
Abonic - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości