komis motocyklowy w Walczu zach-pomorskie
• Strona 1 z 1
komis motocyklowy w Walczu zach-pomorskie
mam do was pytanie a raczej do osob ktore sa z okolicy Walcza w zach-pomorskiem, a mianowicie jest tam salon motocykli sprowadzanych z Belgii.
czy ktos zna tamtych ludzi??czy sa oni wiarygodni??bo mowiac szczerze ceny maja niskie ale czy czasami nie ma tam żadnych przekretow??
czy ktos zna tamtych ludzi??czy sa oni wiarygodni??bo mowiac szczerze ceny maja niskie ale czy czasami nie ma tam żadnych przekretow??
- lukasz r6
- Świeżak
ten salon handluje motocyklami powypadkowymi,
jak powiedział to mój kumpel który ostatnio tam zaglądał nie są oni zbytnio wiarygodni i nawet nie ukrywają że dane moto jeszcze niedawno paliło gumę.
ofertę można zobaczyć na ich stronie.
http://www.eurobikers.pl/
Oczywiście nie twierdzę że nic tam nie można znaleźć - samych szrotów pewnie nie mają i można coś godnego spotkać chyba. Ale trzeba być ostrożnym.
Pozdrawiam
jak powiedział to mój kumpel który ostatnio tam zaglądał nie są oni zbytnio wiarygodni i nawet nie ukrywają że dane moto jeszcze niedawno paliło gumę.
ofertę można zobaczyć na ich stronie.
http://www.eurobikers.pl/
Oczywiście nie twierdzę że nic tam nie można znaleźć - samych szrotów pewnie nie mają i można coś godnego spotkać chyba. Ale trzeba być ostrożnym.
Pozdrawiam
-
ZWA_Z434 - Świeżak
Ja jestem z wałcza i powiem wam że nie raz można dorwać dość ciekawy sprzęt za niewielką cenę i nie zawsze on musi być uszkodzony a jeżeli nawet jest to te uszkodzenia są niewielkie. Mają tam na miejscuy wrsztat i przywożone maszyny są częściowo lub całe naprawiane.
- Miras140
- Świeżak
Byłem kilka razy u Nich,znajomy kupił tam gs 500 i jest zadowolony.
Nie ukrywają że niektóre moto były po mniejszym/większym wypadku.
Gdyby ktoś był zainteresowany konkretnym egzemplarzem mogę rzucić okiem aby na darmo przez pół kraju pociągiem nie jechał.
Nie ukrywają że niektóre moto były po mniejszym/większym wypadku.
Gdyby ktoś był zainteresowany konkretnym egzemplarzem mogę rzucić okiem aby na darmo przez pół kraju pociągiem nie jechał.
- hENY
- Świeżak
Ja kupilem od nich moja VFR. Radze uwazac na nich. Niektore egzemplarze sa po delikatnych slizgach, niektore bardzo sprytnie i profesjonalnie naprawione. U mnie sprzedawca zarzekal sie, ze reflektor jest tylko pekniety. Kiedy juz w domu rozebralem motocykl okazalo sie, ze jest caly polamany i naprawiony. Ze sprzedawca nie da sie targowac - nie mniej jednak da sie na nim wymusic zeby na umowie napisal, ze geometria motocykla nie jest naruszona - taka forma zabezpieczenia.
Jezeli nie masz nic przeciwko delikatnie porysowanym motocyklom, ktore u nich daje sie kupic rzeczywiscie taniej to mozna sprobowa, ale trzeba mocno uwazac i dokladnie sprawdzic motocykl.
Jezeli nie masz nic przeciwko delikatnie porysowanym motocyklom, ktore u nich daje sie kupic rzeczywiscie taniej to mozna sprobowa, ale trzeba mocno uwazac i dokladnie sprawdzic motocykl.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości