ZAMIENIĘ/SPRZEDAM ENDURO - CAGIVA ELEFANT
• Strona 1 z 1
ZAMIENIĘ/SPRZEDAM ENDURO - CAGIVA ELEFANT
Mam do sprzedania/na zamianę motocykl Cagiva Elefant (wartość szacuję na około 7000 złotych - w razie czego dogadamy się). Foty podeślę zainteresowanym. Zamiana najchętniej na choppera (pamiętajcie tylko, że mam 193 cm wzrostu, więc Virago raczej odpada
)
Silnik: 750 ccm (legendarna jednostka DUCATI)
Rocznik: 1994
Moto nie miało żadnej poważnej gleby (ja na nim nie leżałem, sprzedawca też twierdził, że bezglebowe moto, ale ja im nie wierzę
Każdy motur kiedyś leżał) - rama jak nowa
Sportowy wydech powodujący wielkiego banana na gębie
))
W lutym sprowadzony z Włoch, potem robiony dla siebie - gazowy zawias, linki w stalowym oplocie, nowe płyny i filtry - wszystko robione dla siebie, więc nie ma żadnej maniany odwalonej w motocyklu. Z minusów: brzydkie lusterka (ładne mi popsuli w serwisie)... i chyba tyle. Kto zna ten silnik to wie jak on ryczy
Po prostu burza. Moto w ciągłym użyciu, po prostu naszła mnie ochota na Choppera - miałem Virago, ale było za małe dla mnie i moja laska na nim teraz jeździ i chyba po prostu chcę wrócić do korzeni
szczegóły na maila: traper__johnson@wp.pl
Szerokości, przyczepności
)

Silnik: 750 ccm (legendarna jednostka DUCATI)
Rocznik: 1994
Moto nie miało żadnej poważnej gleby (ja na nim nie leżałem, sprzedawca też twierdził, że bezglebowe moto, ale ja im nie wierzę

Sportowy wydech powodujący wielkiego banana na gębie

W lutym sprowadzony z Włoch, potem robiony dla siebie - gazowy zawias, linki w stalowym oplocie, nowe płyny i filtry - wszystko robione dla siebie, więc nie ma żadnej maniany odwalonej w motocyklu. Z minusów: brzydkie lusterka (ładne mi popsuli w serwisie)... i chyba tyle. Kto zna ten silnik to wie jak on ryczy

szczegóły na maila: traper__johnson@wp.pl
Szerokości, przyczepności

-
Ciechan666 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle, skutery, quady - dodaj też ogłoszenie na gielda.scigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość