Romet Z150 - wasze opinie, poglady+kilka pytan.
• Strona 1 z 1
Romet Z150 - wasze opinie, poglady+kilka pytan.
Witam wszystkich.
Jestem nowy na forum i to moj pierwszy post.
Zamierzam kupic (poki co) Rometa Z150 bo cena nowego jest bardzo niska i pojemnosc wystarczajaca narazie na moje podrygi z motocyklami, jest bardzo tani i mysle ze wytrzyma te dwa max trzy lata ktore bym go uzytkowal tylkoze nie jestem do niego przekonany i chcialbym sie od was dowiedziec czy ktos mial stycznosc z ta maszynka jak ja ocenia? Ciekawi mnie rownierz jego przyspieszenie i V-MAX (dlatego ze jezdze na rybki
w rozne miejsca i potrzebowalbym czegos co dosc zwinnie sie porusza powyzej 80km/h) i jego spalanie/100km.
Z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi.
Pozdrawiam Vrobe93.
Jestem nowy na forum i to moj pierwszy post.
Zamierzam kupic (poki co) Rometa Z150 bo cena nowego jest bardzo niska i pojemnosc wystarczajaca narazie na moje podrygi z motocyklami, jest bardzo tani i mysle ze wytrzyma te dwa max trzy lata ktore bym go uzytkowal tylkoze nie jestem do niego przekonany i chcialbym sie od was dowiedziec czy ktos mial stycznosc z ta maszynka jak ja ocenia? Ciekawi mnie rownierz jego przyspieszenie i V-MAX (dlatego ze jezdze na rybki

Z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi.
Pozdrawiam Vrobe93.
- Vrobe93
- Świeżak
A wystarczy opcja szukaj...
viewtopic.php?t=23093&highlight=romet
Myślę że znajdziesz tego więcej.
viewtopic.php?t=23093&highlight=romet
Myślę że znajdziesz tego więcej.
VFR 02'
-
navi - Świeżak
Re: Romet Z150 - wasze opinie, poglady+kilka pytan.
Vrobe93 napisał(a):tylkoze nie jestem do niego przekonany i chcialbym sie od was dowiedziec czy ktos mial stycznosc z ta maszynka jak ja ocenia?
masz racje że nie jesteś przekonany, ogólnie mało osób zachwycają te polsko-chińskie wynalazki
Bandit 1200
-
Kedar-88 - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości