co sÄ…dzicie o kaskach firmy Uvex ? :>
• Strona 1 z 1
co sÄ…dzicie o kaskach firmy Uvex ? :>
Z tego, co siÄ™ orientuje uvex robi dobre kaski, ale dla narciarzy
A jak na moto ? Macie jakieś doświadczenia ? :> Dokładniej chodzi mi o ten model: http://moto.allegro.pl/item455618726_ka ... honda.html

-
radekpl - Świeżak
generalnie nia ma tragdii , jest to starszy model zastąpiony przez 215-tke więc może pomyśl nad kupnem modelu bieżącego. co do firmy nie ma sie do czego przyczepić każdy z jej kasków jest dobrze wykonany i w zależności od ceny z dobrego surowca 

AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
Potwierdzam
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Ja też potwierdza. Mam Uvexa 400 i jestem z niego zadowolony. W tym sezonie zrobiłem w nim ok 6 tys km i wyglada tak samo jak go kupiłem. Na szybce ma jedna większa ryskę którą sam zrobiłem - nie chcący, wrrr . . . Jedna rzecz mnie denerwuje, że powyżej 120 km\h czuje przewiewy przez szybkę. No ale uważam że nie ma co się dziwić, kask kosztował ok 400 zł. A ty szybki i tak nie masz 

-
barti - Świeżak
Jeździłem w UWEX BOSS 3000 przez jeden sezon (2 lata temu, kask obecnie ma 7 lat) i wszystko było super dopóki, brat zaliczył kolizji w nim, głowa oraz kręgi nie ucierpiały, ale szyba niestety tak, a więc śmiało mogę polecić, w zasadzie teraz kask leży na półce bo do jazdy już niestety nie nadaje się po tylu latach wnętrze i szyba są do wymiany.
Ciekawe jaki inny kask wytrzymał by tyle co ten Uwex

Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
Raczek_6 napisał(a):Jeździłem w UWEX BOSS 3000 przez jeden sezon (2 lata temu, kask obecnie ma 7 lat) i wszystko było super dopóki, brat zaliczył kolizji w nim, głowa oraz kręgi nie ucierpiały, ale szyba niestety tak, a więc śmiało mogę polecić, w zasadzie teraz kask leży na półce bo do jazdy już niestety nie nadaje się po tylu latach wnętrze i szyba są do wymiany.
i to jest najlepsza rekomendacja

AGAINST SLOW
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości