Gilera Dna 50. Tuning/ oraz jak zamienic Mile na Km.
• Strona 1 z 1
Gilera Dna 50. Tuning/ oraz jak zamienic Mile na Km.
Witam.
Zakupiłem Gilere Dna 50 jak w temacie, chce się spytać o maksymalne osiągi, jak można ją bardziej odblokować przy małych kosztach. Oraz jak zmienić V w milach na V w km.
Mam jeszcze pytanie, czy posiada ktoś blaszkę od 'baku'- schowka na kask, brakuje mi lewej(blaszka do zamykania).Chętnie odkupie.
Czekam na odpowiedź.
Pzdr. Twisted Evil
Zakupiłem Gilere Dna 50 jak w temacie, chce się spytać o maksymalne osiągi, jak można ją bardziej odblokować przy małych kosztach. Oraz jak zmienić V w milach na V w km.
Mam jeszcze pytanie, czy posiada ktoś blaszkę od 'baku'- schowka na kask, brakuje mi lewej(blaszka do zamykania).Chętnie odkupie.
Czekam na odpowiedź.
Pzdr. Twisted Evil
- Lyto
- Świeżak
ona poleci tak z 85 na odblokowanej serji, trzeba zawirowywacz salin uciąć, zwężkę na tłumiku, pierścień na wariatorze i w gaźniku większą dyszę.
To można zrobić najmniejszym kosztem. Następnie polecam wymienić tłumik na LV ZX, miałem taki, mój kolega ma taki w DNA'kach i bujały się na ZX tak 95km/h, przy dobrej regulacji. Następnie Cylinder na większy, wariator, szprzęgło itp. itd.
Ale najważniejsza jest regulacja (rolki, sprężynki, sprężyna itp.)
To można zrobić najmniejszym kosztem. Następnie polecam wymienić tłumik na LV ZX, miałem taki, mój kolega ma taki w DNA'kach i bujały się na ZX tak 95km/h, przy dobrej regulacji. Następnie Cylinder na większy, wariator, szprzęgło itp. itd.
Ale najważniejsza jest regulacja (rolki, sprężynki, sprężyna itp.)
-
wikples - Bywalec
Zalezy kolego jaki rok i jaki licznik .. ? Z tego co wiem to w DNA sa elektryczne ? Raczej bedzie trzeba kupic nowy ..
Suzuki Bandit 600N 2003r.
- Mateusz149
- Bywalec
Kolejny trol co robi bałagan na forum... A byl ostatnio z tym spokoj
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość