Prawda czy fałsz ? Cały świat zatruty przez firme MONSTANTO
• Strona 1 z 1
Prawda czy fałsz ? Cały świat zatruty przez firme MONSTANTO
http://video.google.pl/videoplay?docid=-1676896724527593334&ei=YwiwSJSsFoH2iQLbw_TtDA&q=monsanto (otwórz link)
Sam nie wiem co o tym myśleć.
Sam nie wiem co o tym myśleć.
"Bo każdy inny motocykl jest tylko PRAWIE tak dobry jak HONDA"
"Sezon trwa cały rok, tylko czasami pogoda nie dopisuje"
Album mojej CB750 (otwórz link)
-
indor - Świeżak
jak zwykle wyolbrzymiajÄ… etc .... a o innych nie wspomnÄ… nie ? ;>
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
To jest ciekawsze:
http://wiadomosci.onet.pl/1,15,11,92148 ... forum.html
http://wiadomosci.onet.pl/1,15,11,92148 ... forum.html
-
Valentino-Rossi-46 - Bywalec
Valentino to co dałeś to coś co może być, a ten dokument o MONSANTO to coś co według reżyserów już ma miejsce od lat. Wiele rzeczy o których jest mowa w tym dokumencie sam znalazłem w internecie.
-
indor - Świeżak
w internecie wszystko można znaleźć 

| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
to fakt... sam to zawsze powtarzam... nie twierdzę że ten film pokazuje prawdę, jednak jest bardzo wiarygodny...
z drugiej strony jeśli to prawda to na prawdę jest poważna sprawa
z drugiej strony jeśli to prawda to na prawdę jest poważna sprawa
-
indor - Świeżak
jeśli
wydobywajÄ… uran, sprzedajÄ… go na czarnym rynku
i nawet o tym nie wiesz ... małolaty z nożami biegają, dzieci własnych rodziców zabijają ... ale co tam nie ... lepiej zadbać o środowisko
w sumie jak się głupki wytną to będzie lajcik 

-
Bystry - Stały bywalec
nic nie poradzę na to że wydobywają uran, nic nie poradzę na to że małolaty biegają z nożami, dzieci własnych rodziców zabijają ale mogę nie używać produktu firmy MONSTANTO o nazwie RANDUP czy jakoś tak i mogę o tym mówić żeby nie używali tego inni... chociaż tyle mogę zrobić...
-
indor - Świeżak
ale myślisz, że jak Ty im powiesz ... powiedzieć możesz każdemu ... ale i tak używać będe ... 

-
Bystry - Stały bywalec
indor napisał(a):nic nie poradzę na to że wydobywają uran, nic nie poradzę na to że małolaty biegają z nożami, dzieci własnych rodziców zabijają ale mogę nie używać produktu firmy MONSTANTO o nazwie RANDUP czy jakoś tak i mogę o tym mówić żeby nie używali tego inni... chociaż tyle mogę zrobić...
z tego co się oriętuje przynajmniej u nas tego nie ma moi rodzice są z zawodu ogrodnikami i wielu używają srodków do roslin etc.. ale wszystko jest naturalne i zdrowe i od tylu lat nie styknołem się z taką firmą i jej produktem ale z ciekawosci popytam się zobaczymy czy to wogle u nas jest

Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Bostorn napisał(a):indor napisał(a):nic nie poradzę na to że wydobywają uran, nic nie poradzę na to że małolaty biegają z nożami, dzieci własnych rodziców zabijają ale mogę nie używać produktu firmy MONSTANTO o nazwie RANDUP czy jakoś tak i mogę o tym mówić żeby nie używali tego inni... chociaż tyle mogę zrobić...
z tego co się oriętuje przynajmniej u nas tego nie ma moi rodzice są z zawodu ogrodnikami i wielu używają srodków do roslin etc.. ale wszystko jest naturalne i zdrowe i od tylu lat nie styknołem się z taką firmą i jej produktem ale z ciekawosci popytam się zobaczymy czy to wogle u nas jest
Mylisz sie kolego RANDUP jest u nas dostepny na szeroka skale. Sam go uzywalem na swojej dzialce aby spalic wszystkie chwasty i posiac trawe. Tyle ze nie mialem pojecia jakie to cholerstwo jest szkodliwe.
Ride to die
Only the good Die Young
Only the good Die Young
-
Blaza89 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości