[Aktualności] Nowe mandaty jeszcze w październiku
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[Aktualności] Nowe mandaty jeszcze w październiku
Dyskusja na temat: Nowe mandaty jeszcze w październiku
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Nowe mandaty jeszcze w październiku
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Nowe mandaty jeszcze w październiku
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
wystarczy zagiac blache lub zamocowac ja na malych zawiasach i niech sobie robia zdjecia nawet od tylu ;d<br><hr>krzysiek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
niektóre ograniczenia na drogach są strasznie przesadzone, gdyby jeszcze je poprawić i zamiast "30" na lekkim łuku dać "50" bo tyle tam można bezpiecznie jechać<br><hr>krydka
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No proszę jak chodzi o kasę to i umiejętności organizatorskie się od razu znalazły. A co z innymi pomysłami na zwiększenie bezpieczeństwa na drodze???
<br><hr>600cc

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To wyciągnij swoje 4 litery z domu i przejedź się po okolicy i napewno zobaczysz, że gdzieś jest coś robione z asfaltem i niepisz tu takich pierduł ... <br><hr>RafałKomentatorzy napisał(a):To gnojki( drogi by pobudowali a nie głupoty im w głowach
(<br><hr>Tasior<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zapłacę 2000 i mam w dupie. Jadę dalej. Przekroczenia powyżej 50 powinny być traktowane jak przestępstwo. Delikwent powinien stracić prawko od ręki, a kwota mandatu powinna wynosić jego dwu miesięczny dochód!!! Jak nie ma kasy niech jeździ tramwajem lub zgodnie z przepisami.
A i dwa razy pałą w dupę za każdy przekroczony kilometr.
No to który z panów będzie jeździł 200 km/h na moich zasadach??? I jesze jedno podwijanie tablicy rejestracyjnej powinno być traktowane jak wejście do banku w kominiarce z pistoletem w ręku!!!<br><hr>K5 ale już rozbity. Na wiosnę będzie jak nowy:)
No to który z panów będzie jeździł 200 km/h na moich zasadach??? I jesze jedno podwijanie tablicy rejestracyjnej powinno być traktowane jak wejście do banku w kominiarce z pistoletem w ręku!!!<br><hr>K5 ale już rozbity. Na wiosnę będzie jak nowy:)
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Koleś ma rację. W samochodzie mam CB, a w motocyklu zwijam blache i ognia..... Dla mnie przygoda z policją za 2000 zł to drobnostka. Każdy kto powadzi własną firmę ma takie podejście. Ja bym te stawki uzależnił od dochodów, a przekroczenie powyżej 50 traktował jak przestępstwo!!! Ale najwidoczniej rząd nie chce wyeliminować piractwa. Ja daję sobie chó... uciąć że piractwo spadłoby przynajmniej o 50 %. <br><hr>Hayka
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No na twoich zasadach to ja kupuję ogranicznik prędkości...Komentatorzy napisał(a):Zapłacę 2000 i mam w dupie. Jadę dalej. Przekroczenia powyżej 50 powinny być traktowane jak przestępstwo. Delikwent powinien stracić prawko od ręki, a kwota mandatu powinna wynosić jego dwu miesięczny dochód!!! Jak nie ma kasy niech jeździ tramwajem lub zgodnie z przepisami.
No to który z panów będzie jeździł 200 km/h na moich zasadach??? I jesze jedno podwijanie tablicy rejestracyjnej powinno być traktowane jak wejście do banku w kominiarce z pistoletem w ręku!!!<br><hr>K5 ale już rozbity. Na wiosnę będzie jak nowy:)<br>
Wreszcie ktoś mądrze napisał.<br><hr>ta.......
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mandaty zdecydowanie za małe. Za spowodowanie wypadku dostałem 200zł i 6 punków karnych. Co to za kara???????
Stawki powinny iść w górę razy 10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br><hr>Biedny i zgodnie z przepisami.
Stawki powinny iść w górę razy 10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br><hr>Biedny i zgodnie z przepisami.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Drogi kolego motocyklisto... Zwiększenie bezpieczeństwa w naszym kraju to przede wszystkim stosowanie się do przepisów ruchu drogowego. Nie leżał bym dziś połamany gdy jechał bym zgodnie z przepisami. Zwróć uwagę na fakt iż na dobrych nawet miejskich drogach wszyscy jeździmy szybciej. A jak widać są tam przystanki i latarnie, ludzie czsem przechodzą przez drogę!!! Ja uważam że 99,99% wypadków spowodowane jest nadmierną prędkością. Na nic dobre drogi, jak w mieście będziesz jeździł 150 czy 200 km/h. I pamiętaj że przy prędkości 300 nawet na najlepszej autostradzie nie jesteś bezpieczny!!! Też coś o tym wiem.Komentatorzy napisał(a):No proszę jak chodzi o kasę to i umiejętności organizatorskie się od razu znalazły. A co z innymi pomysłami na zwiększenie bezpieczeństwa na drodze???<br><hr>600cc<br>
<br><hr>k5 rozbity. Na wiosnę będzie jak nowy:)
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
bo jesteś burakiem , niemyślącym o innych.<br><hr>MultKomentatorzy napisał(a):Koleś ma rację. W samochodzie mam CB, a w motocyklu zwijam blache i ognia..... Dla mnie przygoda z policją za 2000 zł to drobnostka. Każdy kto powadzi własną firmę ma takie podejście. Ja bym te stawki uzależnił od dochodów, a przekroczenie powyżej 50 traktował jak przestępstwo!!! Ale najwidoczniej rząd nie chce wyeliminować piractwa. Ja daję sobie chó... uciąć że piractwo spadłoby przynajmniej o 50 %. <br><hr>Hayka<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pijacy i nacpani nie maja miejsca w ruchu publicznym, powinne byc kary drastyczniejsze, Dla tych wszystkich ktorzy sa tak bardzo oburzeni wysokoscia mandatow, proponuje wiecej samokontroli. Nikt Wam nie kaze ich placic, moze zacznijcie jezdzic przepisowo - nie bedzie tak bolalo. Co do samwgo oznakowania, to przyznam, ze jest no moze nie tragiczne ( w pewnych rejonach - gorzej niz tragiczne - teren niezabudowany ) Osobiscie zyczylbym sobie ruchomych czasow ograniczen jak na zachodzie.
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
ty chyba jakis jebniety inwalida jestes albo moher ***<br><hr>biciuuKomentatorzy napisał(a):Pijacy i nacpani nie maja miejsca w ruchu publicznym, powinne byc kary drastyczniejsze, Dla tych wszystkich ktorzy sa tak bardzo oburzeni wysokoscia mandatow, proponuje wiecej samokontroli. Nikt Wam nie kaze ich placic, moze zacznijcie jezdzic przepisowo - nie bedzie tak bolalo. Co do samwgo oznakowania, to przyznam, ze jest no moze nie tragiczne ( w pewnych rejonach - gorzej niz tragiczne - teren niezabudowany ) Osobiscie zyczylbym sobie ruchomych czasow ograniczen jak na zachodzie. <br><hr>andy7<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie, policjant który stracił bliska osobe przez debila na motocyklu w gdansku jADONCEGO PO DRODZE EKSPRESOWEJ 240KM/H Takich jak ty powinno sie wieszac za te predkosci !!!!!<br><hr>multKomentatorzy napisał(a):Pijacy i nacpani nie maja miejsca w ruchu publicznym, powinne byc kary drastyczniejsze, Dla tych wszystkich ktorzy sa tak bardzo oburzeni wysokoscia mandatow, proponuje wiecej samokontroli. Nikt Wam nie kaze ich placic, moze zacznijcie jezdzic przepisowo - nie bedzie tak bolalo. Co do samwgo oznakowania, to przyznam, ze jest no moze nie tragiczne ( w pewnych rejonach - gorzej niz tragiczne - teren niezabudowany ) Osobiscie zyczylbym sobie ruchomych czasow ograniczen jak na zachodzie. <br><hr>andy7<br>Komentatorzy napisał(a):ty chyba jakis jebniety inwalida jestes albo moher ***<br><hr>biciuu<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Komentatorzy napisał(a): ty chyba jakis jebniety inwalida jestes albo moher ***<br><hr>biciuu
Kim ja jestem, mozna zobaczyc majac polowe Twojwj inteligencji. Podaj moze konkrety, bo na razie naznaczyles teren jak kundel - nasikales i poszedles.

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
jeśli rząd nie ma na chleb niech się odczepi od kierowców i weżmie się za robotę,najlepiej przy łopacie!!!!!!!!!!!<br><hr>kierowca
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jeśli rząd nie ma na chleb niech się odczepi od kierowców i weżmie się za robotę,najlepiej przy łopacie!!!!!!!!!!!<br><hr>mefju
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jeśli rząd nie ma na chleb niech się odczepi od kierowców i weżmie się za robotę,najlepiej przy łopacie!!!!!!!!!!!<br><hr>mefju
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości