Co lepsze Romet 250 nowy, czy stara Yamacha Virago
• Strona 1 z 1
Co lepsze Romet 250 nowy, czy stara Yamacha Virago
Witam Planuje zakup motocykla. Co wybrać Takiego Rometa http://moto.allegro.pl/item446699929_ro ... tanio.html
czy starÄ… virago lub jakÄ…Å› Rebel. ProszÄ™ o opinie, na temat tego rometa. Czy to taiwan? Bo wyglÄ… mi siÄ™ podoba.
czy starÄ… virago lub jakÄ…Å› Rebel. ProszÄ™ o opinie, na temat tego rometa. Czy to taiwan? Bo wyglÄ… mi siÄ™ podoba.
- maik4u
- Świeżak
wszystkie opinie o marce romet i Chinolach znajdziesz tutaj (bardzo ciekawy temat) : viewtopic.php?t=23093
only god can judge me
-
kagiva - Świeżak
Bez zastanowienia Virago. Chyba, ze chcesz powrocic do urokow a'la trabant - tydzien naprawy, zeby na niedziele do kosciola podjechac...
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
ja ci powiem tak:pracowalem w salonie rometa i tam zajmowalem sie moto i skuterami!jak kolesie przyjezdzali,zebym im zrobil serwis gwarancyjny po 5tys km to ten moto wygladal jakby mial najmniej te 50tyskm!moja FZRa sie lepiej trzyma, a ma juz 13lat!wszystko w tych "chinolach" grzechotalo!czasem postawilem go na wieczor,rano przychodze chce go odpalic, a tu lipa!krecil i nie palil!akurat nie bylo w salonie tego modelu, wiec nie powiem ci konkretow o nim!
ja tam zawsze wybiore japonca, chocby nie wiem jaki byl stary
ps. cena mowi sama za siebie
ja tam zawsze wybiore japonca, chocby nie wiem jaki byl stary
ps. cena mowi sama za siebie
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
chińczyk
prawie wszędzie dostępne części
i tanie
poza tym tak jak piszÄ™, chinole dobre pociski robiÄ…
więc nie wiele się chyba musisz zastanawiać 

| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
No tak. Ale rometa mam nowego za 5500. Wygląda super. A za tą kasę kupie Virago Lub Rebel 18sto letnią . Ale jak ktos ma Rometa i wolałby jednak starą Hondę to coś w tym jest. Dajcie więcej swoich opinij z jazdy Rometem.Pozdrawiam
- maik4u
- Świeżak
ja tylko mowilem jak to wyglada w przypadku Rometa
pracowalem i wymienialem oleje itp. i widzialem co nie co
nie wiem jednak nic wiecej na temat tego konkretnego modelu
moze skocz do kogos kto ma takie moto uzywane, troche juz przejechalo i zobaczysz jak sie trzyma
na necie sa specjalne fora dla ludzi posiadajacych komnkretne modele moto, wiec powinienes cos znalezc
skontaktuuj sie z ludzmi, ktorzy jezdza takimi maszynami, bo to bedzie chyba najlepsze rozwiazanie
pracowalem i wymienialem oleje itp. i widzialem co nie co
nie wiem jednak nic wiecej na temat tego konkretnego modelu
moze skocz do kogos kto ma takie moto uzywane, troche juz przejechalo i zobaczysz jak sie trzyma
na necie sa specjalne fora dla ludzi posiadajacych komnkretne modele moto, wiec powinienes cos znalezc
skontaktuuj sie z ludzmi, ktorzy jezdza takimi maszynami, bo to bedzie chyba najlepsze rozwiazanie
-

chyba juz autor postu ma odpowiedz na zadane pytanie
-
mi się osobiście mało podoba
za 6 tys myślę, że znalazł byś coś lepszego 

| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
Wez moze lepiej Yamache. Widzialem chinskie motocykle i spasowanie plastikow niezbyt jest dobre. Silniki tez nie zachwycaja, wyjedziesz z salonu, a on juz zaczyna pukac i stukac i na drugi dzien musisz jechac do serwisu. Jak sprawdzisz Yamache u mechanika i bedzie dobra to lepiej ja kup. Napewno silnik bedzie zywotniejszy od Rometowego.
,,Motocykle to nie tylko moja pasja, ale też moje życie''
-
Nigoss - Bywalec
AAAAA wlasnie, a' propos plastikow i ogolnego spasowania - ogladajac nawet same zdjecia z MotocyklExpo w Wawie z zeszlego roku, gdzie wystawial sie Romet, ewidentnie bylo juz widac chinskie wykonanie - krzywe plastiki, odstajace baki i wiele innych zle powycinanych lub zamocowanych detali... A przeciez byly to modele wystawowe, ktore powinny byc idealne w kazdym calu. To chyba mowi samo za siebie.
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
Po 1 - nie 18 letnią, ale 14-15 letnią, a czasem można trafić na okazje (oczywiście trzeba dobrze sprawdzić, czy okazja nie oznacza krzywej ramy, ale to jest akurat praktycznie niespotykane w chopperach) że masz 96-97, czyli motor 10 letni za około 6 tysięcy.
A co do wyglądu, to powiedz mi, że Romet "świetnie wygląda" w porównaniu do tego cacka
To jest w dwóch słowach kanon piękna.
Kosztuje na allegro około 6 tysięcy.
Edit:
Senek, weź już się proszę uspokój z tym wychwalaniem Rometa pod niebiosa.... Proszę Cię.
Niech modkowie i admini mi ten dopisek wybaczą, ale to się już robi irytujące..
A co do wyglądu, to powiedz mi, że Romet "świetnie wygląda" w porównaniu do tego cacka

To jest w dwóch słowach kanon piękna.
- Kod: Zaznacz cały
http://photos01.allegro.pl/photos/400x300/450/71/90/450719048
Kosztuje na allegro około 6 tysięcy.
Edit:
Senek, weź już się proszę uspokój z tym wychwalaniem Rometa pod niebiosa.... Proszę Cię.
Niech modkowie i admini mi ten dopisek wybaczą, ale to się już robi irytujące..
-
Hellrider - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości