Poszukuje dobrego adwokata..
• Strona 1 z 1
Poszukuje dobrego adwokata..
Witam wszystkich....Pod koniec sierpnia miałem wypadek na motorku i niestety będę mieć sprawę w sądzie grodzkim,dlatego poszukuje dobrego adwokata który obeznany jest ze światem motocyklowym....
- golfik999
- Świeżak
Sorki, ale nie rozumie Twojego tematu. Czyli mamy Ci adwokata znalezc czy co?? Wez wejdz na google i poszukaj, a najlepiej popytaj znajomych. I wogole nie napisales z jakiego miasta jestes wiec wybacz i nie zasmiecaj forum.
,,Motocykle to nie tylko moja pasja, ale też moje życie''
-
Nigoss - Bywalec
Draz wybacz, ale jak pisze temat to powinien napisac z jakiego miasta pochodzi, bo nie kazdy ma ochote wchodzic do Profilu i szukac bo to nie jest w naszym interesie, tylko jego. Wogole lepiej nie poprawiaj innych i pracuj nad swoja ,,intyligencja'' bo po Twojej pisowni jakos jej niezauwazam.
,,Motocykle to nie tylko moja pasja, ale też moje życie''
-
Nigoss - Bywalec
Fakt-mój błąd.
.przepraszam za brak istotnych informacji...nie chodzi mi o to zeby ktoś mi szukał tylko że moze ktoś zna i może mi udzielić info na temat takiej osoby(mam juz kogoś ale chciałbym porównać z innym)skąd Trzebnica lub Wrocław lub okolice...a sprawa rozchodzi się o to że w czasie manewru wyprzedzania kierujący samochodem( bez prawa jazdy)zajeżdza mi droge co niestety kończy się małym bummm....chcą mnie wmanewrowac że to moja wina-choc tak nie jest...(nie będę całej sytuacji opisywac)

- golfik999
- Świeżak
EEE tam jeb*** bzdury, nie trzeba wchodzić do profilu tylko widać pod ilością postów. Poza tym szukanie dobrego adwokata w google, to jak szukanie nie stukanego auta na allegro. Forum jest po to żeby sobie pomagać, a nie pier*** że forum zaśmieca. Może ktoś zna, takowego i pomoże naszemu koledze motocykliście. Wybacz, ja nikogo nie znam. Może ktoś podejdzie do sprawy poważniej i coś powie.
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
Może jednak lepiej będzie jak dokładnie opiszesz całą sytuację? Czego oczekujesz od sprawy? Odszkodowania za zniszczony motor, czy za uszczerbek na zdrowiu? Tak się składa, że kończę prawo w tym roku i pracuję w kancelarii od paru lat, więc mogę Cie co nieco naprowadzić:)
- Pupgo
- Świeżak
Sprawa ogólnie wygląda tak jak opisałem powyżej(drugi mój wpis)o odszkodowaniu za uszczerbek na zdrowiu i za motor będę myśleć jak sprawa zakończy się po mojej myśli czyli będę uznany za poszkodowanego-a od adwokata oczekuje profesjonalnego reprezentowania mnie w sądzie...
- golfik999
- Świeżak
No wiesz z 2 postu bardzo mało wynika. ż tak Ci śpieszno do sądu? Można to załatwić spokojnie na drodze przedsądowej. Proś o notatkę policyjną z miejsca zdarzenia, zbieraj wszelką dokumentację medyczną.
- Pupgo
- Świeżak
Kierujący bez prawka, a na Ciebie chce doje*** ? Nie czaje tego, jeśli wogle koleś prawka nie ma, to co robił za kierownicą ? Śmieszne to jest wg mnie... Świadków masz ? No i jak wyżej....
- Kamilgostyn
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości