Rozmiarowka kombi...
• Strona 1 z 1
Rozmiarowka kombi...
witam mam pytanie o tuż przymieżałem kombi roleff rozmiar 58 i mam pytanko leży idealnie nogawki kończą sie troche przed kostkami
i kurtka jak rece wyprostuje (podniose równo z barkami) to rękawy wyglądają jak by były ciut przy krótkie ;/ o tuż kończą sie prze przegubami nadgarstków tak z 2 cm może 2,5 to normalne ? ale jak rece są w opadzie na luzie to akurat na stk do nadgarstków
więc kombi jest chyba dobre czy szukać większego?
a rozmiar 56 długość taka sama tylko jak sie zapiolem to taki opcisły że jak dziwka w lateksie %-)

a rozmiar 56 długość taka sama tylko jak sie zapiolem to taki opcisły że jak dziwka w lateksie %-)
- -sailor-
- Świeżak
Kosta sorry ale nie zgodze sie tu z Toba.
1. Kolego zakladales pod kombi zolwia ?
2. Kombi nie kupuje sie z regoly na jeden sezon, co bedzie gdy nabierzesz troche masy czy w chlodniejsze dni bedziesz chcial zalozyc jeszcze cos podspod.
osobiscie kupowalbym na Twoim miejscu 58 ( + zolwia ).
1. Kolego zakladales pod kombi zolwia ?
2. Kombi nie kupuje sie z regoly na jeden sezon, co bedzie gdy nabierzesz troche masy czy w chlodniejsze dni bedziesz chcial zalozyc jeszcze cos podspod.
osobiscie kupowalbym na Twoim miejscu 58 ( + zolwia ).
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Kombi nie zaklada sie na same majtochy, pod nie zaklada sie bielizne funkcjonalna.
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
kosta napisał(a):odpowiedź już jest 56 jest oktak ma być
Też tak uważam - dziś przymierzałem i na mnie 56 (nie liczac brzucha) jest super, po za tym to skóra i się lekko rozciągnie, jak jest dobry sprzedawca to doradzi co lepsze, ja bym brał 56.
Jedyne co powiem to rozmiarówka Roleffa jest lekko zaniżona:
Rollef 58 - Vanucci 56
R 56 - V 54
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości