Alarm motocyklowy
• Strona 1 z 1
Alarm motocyklowy
Witam chcialbym zakupic do sowjego motocykla alarm ale nie wiem jaki wybrac i gdzie go zakupic we wczeniejszym temacie odradziliscie mi disc-locka i napisaliscie zebym nie kupowal alarmu na allegro (swoja droga wlasnie tak chcialem zrobic bo byloby najprosciej) w zwiazku z tym napiszcie gdzie moge kupic dobry alarm lub poleccie jakis zklad ktory zajmuje sie montowaniem i sprzedaza alarmow w malopolsce alarm bardzo by mi sie przydal
- mily1906
- Świeżak
mi przychodzi do głowy udanie się do serwisu Twojego moto i pgadanie o temacie. jak u nich będzie za drogo, mogą podpowiedzieć gdzie w okolicy robią takie rzeczy.
-
SQ - Mieszkaniec forum
http://www.semeco.com.pl/ - meta system około 450 lub 500 PLN, lub zobacz http://www.electriclife.pl/ - Patrol-line , ewentualnie Inter-Motors mają Patrol-line.
Montaż jak masz odrobine doświadczenia w elektryce dasz radę, a co to za moto ?
W wiekszości Yamach masz złącza do szybkiego montażu
Montaż jak masz odrobine doświadczenia w elektryce dasz radę, a co to za moto ?
W wiekszości Yamach masz złącza do szybkiego montażu

Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
Honda cbr 600rr z tego co kojarze jak go lekko rozbieralem to tam jest juz cala baza pod alarm nie wiem tylko jak z kablami bo widzialem tylko puszke na centrale systemu i miejsce na syrene i kabel od zasilania podejrzewam ze reszty nie ma ale to nie problem a mam jeszcze takie pytanie czy te alarmy z alegro to odradzacie w 100% czy w ostatecznosci sie na taki zdecydowac??
- mily1906
- Świeżak
W CBR 600RR pod osłoną tylną, centralnie po lewej masz kostkę z wyprowadzonym :
- masa
- stały plus
- plus po stacyjce
- lewy kierunkowskaz
- prawy kierunkowskaz
- masa
- stały plus
- plus po stacyjce
- lewy kierunkowskaz
- prawy kierunkowskaz
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości