Transport opony na motocyklu
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Transport opony na motocyklu
Za tydzień jadę do serwisu zrobić posezonowy przegląd + wymiana opony. No właśnie... wymiana opony, w jaki sposób przewieźć nową oponę do serwisu na motocyklu? Czy przymocowanie jej w pozycji leżącej na siedzeniu tuż za moim tyłkiem będzie niezgodne z przepisami?
- Respev
- Świeżak
Raczek_6 napisał(a):Załóż na siebie (przełożona przez ramię lub na tułów) na pewno nie zgubisz i w miarę da się jechać,
chciałbym zobaczyć takiego motocyklistę

nie lepiej aby ktoś ze znajomych podrzucił autem?
only god can judge me
-
kagiva - Świeżak
nie lepiej aby ktoś ze znajomych podrzucił autem?
W tym sęk, że mam zaledwie dwóch zmotoryzowanych znajomych, którzy akurat pracują od rana do około 19:00. Jakbym miał możliwość transportu autem to nie zakładałbym takiego tematu

chciałbym zobaczyć takiego motocyklistę
Zapraszam na ul. Wielicką w Krakowie w środę około godziny 10:00. Jeśli nic innego nie przyjdzie mi do głowy, to właśnie to mnie zobaczysz

Ostatnio edytowano 1/10/2008, 21:33 przez Respev, łącznie edytowano 1 raz
- Respev
- Świeżak
może i zgodne, ale w cholerę nie wygodne
a może tak do plecaka ją sobie linkami przymocuj albo coś
to siedzenia, albo bagażnika ja masz jakiś mały 

| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
przymocuj jakies linki i zaloz jak plecak 

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
ewentualnie żeby było wygodnie jechać na moto podrzuć najpierw mpk do serwisu oponę a później przyjedziesz na moto. a w ogóle jaki dystans dzieli Ciebie od serwisu?
edit: madboy mnie wyprzedził
edit: madboy mnie wyprzedził

only god can judge me
-
kagiva - Świeżak
kurde jakbys mieszkal w Katowicach to bym ci pomogl i podrzucil te opone samochodem a tak to lipa bo do Krakowa nie chce mi sie gnac. No ale daj znac potem jak to zalatwiles i moze jakas fote podrzuc zeby bylo smieszniej 

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
opona nie wazy 100kg zeby to bylo jakos uciazliwe. jak masz ciezki plecak to co bierzesz to na 2 razy?
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Ewentualnie jutro zrobię przymiarkę opony do pleców, spróbuję zawiązać na plecach i przejechać się po okolicy. Może jako tako się to będzie trzymać i nie będzie krępować ruchów. A jak będzie niewygodnie, to najwyżej ciapnę jeszcze pomiędzy oponą a ciałem jakąś poduszkę 

- Respev
- Świeżak
Raczek_6 napisał(a):Załóż na siebie (przełożona przez ramię lub na tułów) na pewno nie zgubisz i w miarę da się jechać,
Właśnie tak. Ja też tak już transportowałem oponę. To nie jest rzaden problem.
Lewy pas, gaz na koło -Wtedy czuje się wesoło ;]
-
zephyr47 - Bywalec
wiem ... najlepiej będzie jak nie weźmiesz tej opony ... teraz sobie wyobraziłem jak jedziesz z oponą na plecach xD nie no mówię, linki to najlepsze wyjście 

| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
a tak w ogóle jakie masz moto bo na sporcie masz nie wygodną pozycję i dodać do tego oponę to już całkiem kicz bo wyprostować się ciężko. no ale jak Tobie będzie wygodniej tak to zrobisz.
only god can judge me
-
kagiva - Świeżak
tak w sumie to po co Ci ta guma ?

-
Bystry - Stały bywalec
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości