Derbi Mulhacen cafe 125
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Derbi Mulhacen cafe 125
Czy ktoś się spotkal już z tym motorkiem?Bo zakochałem sie w tym moto,a nie umie nic konkretnego o nim znaleźć.Szukalem jakiś aukcji z używkami i też nic
Jak wiecie gdzie by szło taki dostać używany (polska,niemcy,austria) to byłbym wdzięczny za info.Na stronie derbi znalazłem tylko pare info dotyczących silnika-na cieczy,15 km i 4T.Mial moze ktos już z nim doczynienia i wie coś wiecej na jego temat.Odrazu uprzedzam,ze chodzi mi tylko o to moto,teksty typu bierz nsr czy rs mozecie se z góry darowac.Tutaj fotka tego cuda :

KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
Silnik ma pewnie ten sam co Senda 125cc. Jednak nie radził bym Ci go brać ze względu na to, że trudno byłoby do niego dostać jakieś części w razie dzwona. Ja mam Malaguti Drakon, oryginalny motor, w wlkp chyba nikt takiego samego nie ma, ale jakbym chciał do niego dokupić brakujące plastiki to musiałbym je z Włoch ściągać... W Polsce nic do niego nie ma (plastiki)
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
Ja mam RS 50 Tuono,produkowaną tylko 2 lata(2003-2004) i wcale nie jest częstsza od twojego
Ale to akurat mam gdzieś.A silnik jest ten sam co w terra,w sendzie jest chyba na powietrzu.Moto w miare nowe i 4T więc zbytnio o częsci sie nie martwie,choć jakby ktoś podał jego żywotność byłbym wdzieczny.Raczej interesuje mnie to jk sie nim jeździ(komfort) i jakiej jest wielkosci,bo wagowo 110 kg to troche jak 50 cc..

-
na razie nie jest dziwnym ze nie mozesz znalezc uzywek... o ile dobrze pamietam to chyba w tym roku wyszedl do sprzedazy (po wiekszym czy wiekszych- nie pamietam- braciach)... druga sprawa ze derbi nie jest raczej tak popularne u nas jak chocby Aprilia
-
kravec - Administrator
Po wiekszym Cafe 659.No wląśnie nie wiedzialem kiedy wyszedł,bo jego większy brat mial premiere juz dość dawno.Bida bedzie to znaleźć 

-
derbi to dobra marka, mysle ze motorek ciekawy, tylko ten silnik moze byc troche mułowaty jak na 125cc
moja senda | http://bikepics.com/members/grebur/
- grebur
- Świeżak
Wazy tyle co 50 tka,poradzi se.Przy tej wadze,myśle,że ze 130-140 km/h pojedzie.
-
Koval135 napisał(a):Wazy tyle co 50 tka,poradzi se.Przy tej wadze,myśle,że ze 130-140 km/h pojedzie.
skoro cbr niby 140 licznikowe zapinala czasem.... tu powinien byc lepszy silnik i chyba bedzie to lzejsze wiec calkiem realny wynik tak mi sie wydaje
-
kravec - Administrator
C-Bool jednak nie masz racji
W Zacharzewie, koło Ostrowa Wielkopolskikego jest koles, ktory jezdzi czarnym Drakonem
Co do Derbiaka to idealne moto jak dla mnie

Co do Derbiaka to idealne moto jak dla mnie

- OrgiOstrow
- Świeżak
wiem Movi,wiem
tylko szkoda,ze uzywek brak jak narazie a nowe drogie 

-
Kupie se kałacha od ruskich i jest mój
Jak sie pojawią uzywki na moją kieszeń to juz bede mial normalne prawko(lub A2). 

-
ty koval a nie lepiej sprowadzic kumpli z forum ??;D będziemy do nich strzelac naklejkami mocy które ich zniszczą
śmigacz.pl
fajnie by wyglądali z wypalonym napisem na czole
a tak na poważnie u nas w białym Fiat ma dilerke dełbi i moze mogli by to jakos sciągnąc/? czy coo..
ale mnie tak juz nie raz zdenerwowali i pojechałem po nich wiec raczej nie chce mi sie tam jkechac i pytac czy Ci go sprowadzą
a moge sie załozyc ze nawet nie będą wiedzieli co to jest jesli powiesz o tym modelu..
tumany... :/

a tak na poważnie u nas w białym Fiat ma dilerke dełbi i moze mogli by to jakos sciągnąc/? czy coo..
ale mnie tak juz nie raz zdenerwowali i pojechałem po nich wiec raczej nie chce mi sie tam jkechac i pytac czy Ci go sprowadzą

a moge sie załozyc ze nawet nie będą wiedzieli co to jest jesli powiesz o tym modelu..
tumany... :/
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
eeee,jakbym chcial do salonu to też spoko bo w Rybniku jest,50 km ode mnie,ale juz dzwoniłem,jeszcze nówek nawet nie mają.Pozatym taniej by mi wyszło jakbym sam sprowadzil.
-
Moja tuono od żabojadów przywędrowała
.A z niemcowni nie ma problemu,bo dosc często tam jestem
Szukałem na paru stronkach z aukcjami,i tak bida.A fajny motorek,I ten dźwięk,jak na 125 cc to miodzio...

-
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm