Temat z najczęściej zadawanymi pytaniami i odp na nie.
• Strona 1 z 1
Temat z najczęściej zadawanymi pytaniami i odp na nie.
Witam was drodzy koledzy
Ponieważ ostatnio coraz częściej pojawiają się tematy typu czy większa opona pogorszy osiągi, co trzeba zrobić jak moto się zagrzeje czy też sprawy związane z wszelkimi innymi problemami odnośnie małych pojemności, proponuje zrobić temat z najczęstszymi pytaniami i pod spodem odpowiedziami do nich.
Ja widzę to tak:
Każdy kto chce niech napiszę krótką wypowiedź (ma być możliwie najkrótsza, ale z drugiej strony wyczerpująca we wszelkie możliwe
"ale" w danym temacie/zagadnieniu) i wyśle ją do któregoś z modów (najlepiej ustalić jednego) który potem po konsultacji zbierze najciekawsze i najbardziej użyteczne "wypociny" i przyklei taki temat, po czym go zamkniemy żeby nie było tam syfu.
Oczywiście jest to tylko propozycja, dlatego umieszczam ankietę i czekam na wasze wypowiedzi. Będę wdzięczny za wszelkie głosy, opinie, sugestie itd. Nawet te krytyczne.
Pozdrawiam, Movi

Ponieważ ostatnio coraz częściej pojawiają się tematy typu czy większa opona pogorszy osiągi, co trzeba zrobić jak moto się zagrzeje czy też sprawy związane z wszelkimi innymi problemami odnośnie małych pojemności, proponuje zrobić temat z najczęstszymi pytaniami i pod spodem odpowiedziami do nich.
Ja widzę to tak:
Każdy kto chce niech napiszę krótką wypowiedź (ma być możliwie najkrótsza, ale z drugiej strony wyczerpująca we wszelkie możliwe
"ale" w danym temacie/zagadnieniu) i wyśle ją do któregoś z modów (najlepiej ustalić jednego) który potem po konsultacji zbierze najciekawsze i najbardziej użyteczne "wypociny" i przyklei taki temat, po czym go zamkniemy żeby nie było tam syfu.
Oczywiście jest to tylko propozycja, dlatego umieszczam ankietę i czekam na wasze wypowiedzi. Będę wdzięczny za wszelkie głosy, opinie, sugestie itd. Nawet te krytyczne.
Pozdrawiam, Movi

-
Movi - Moderator
Zdałby sie taki topic,ale i tak znajdą sie majstry co załozą se nowy temat,mimo że juz maja odp na swoje pytanie.Ale napewno tym normalnym,którzy wiedzą jak szukać taki temat pomoże.
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
Powstrzymuje się od głosu....
Jak dla mnie i tak już zadużo tych przyklejonych tematów, a jeśli temat nie bedzie przyklejony to pójdzie w niepamięć to trzech tygodniach, bo w wyszukiwarce ścigacza będzie nie do znalezienia.
Bedzie tylko wiecej warnów z komentarzem "Masz temat do tego"
Więc szczerze więcej jestem na "Nie", ale można go założyć, dodać do tego watku z ważnymi tematami i moze coś z niego wypali.
Pozdrawiam
Jak dla mnie i tak już zadużo tych przyklejonych tematów, a jeśli temat nie bedzie przyklejony to pójdzie w niepamięć to trzech tygodniach, bo w wyszukiwarce ścigacza będzie nie do znalezienia.
Bedzie tylko wiecej warnów z komentarzem "Masz temat do tego"
Więc szczerze więcej jestem na "Nie", ale można go założyć, dodać do tego watku z ważnymi tematami i moze coś z niego wypali.
Pozdrawiam
CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Ścigacz.pl
Uważam ze to tego służy wyszukiwarka zeby sobie wyszukać pytanie, według mnie taki temat jest zbędny
PS
zawsze znajdą sie takie pokemony co wolą założyć nowy temat "pokemon zawsze będzie pokemonem"
PS
zawsze znajdą sie takie pokemony co wolą założyć nowy temat "pokemon zawsze będzie pokemonem"

Ciekawośc to pierwszy stopień do piekła,
a prędkośc to drugi :D
"I kto tu mówi ze moto nie ma duszy..."
a prędkośc to drugi :D
"I kto tu mówi ze moto nie ma duszy..."
-
Jonyl - Świeżak
mysle, ze ten post sie nie sprawdzi i tak juz jes 2/3 strony zasypane przyklejonymi postami niedlugo bedzie cala to po 1, a po 2 to, ze jest masa przyklejonych postow jak widac nie specialnie dziala bo i tak mnnustwo razy trzeba upominac aby zamiescil swoje pytanie w odpowiednim temacie, itp wiec to tylko niepotrzebna praca bo i tak bedzisz musial upominac, kasowac i warnowac bo nigdy sie nie naucza. Zawsze beda postawac te same tematy po 50 razy dziennie bo nikt nie czyta tego co jest nizej albo jest przyklejone tylko wali nowego posta i ma regulamin i zasady w nosie.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
no to tak ja glosuję ża nie bo to jest zbędne
why??
bo już jest jeden temat..
krótkie queszczyn krótkia odpowiedź i nic więcej nie powinno byc tylko że nie wszyscy się do tego dostosowują :/
why??
bo już jest jeden temat..
krótkie queszczyn krótkia odpowiedź i nic więcej nie powinno byc tylko że nie wszyscy się do tego dostosowują :/
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Bostorn napisał(a):krótkie queszczyn krótkia odpowiedź i nic więcej nie powinno byc tylko że nie wszyscy się do tego dostosowują :/
Zgadza się Maćku, tyle że ten temat miałby nieco inne przeznaczenie, bo nie zadawał byś pytań, na które byś dostał lub nie odpowiedź, ale po prostu byś mógł zapoznać się z najczęstszymi problemami.
-
Movi - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm