dylemat.. co wybrac Suzuki DR 800 czy Yamaha Tenere pomozcie
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Gdzieś czytałem opracowanie że jak pogania sie pełnym ogniem na tenerze to i 9 litrów potrafi łyknąć.
Ja ma DR-a od 5 lat i naprawdę fajnie się tym śmiga.
Najlepsze własność jezdne.Spalania 6l silnk potrafi przelecieć bez naprawy głównej 100 000 km.
Sprawdzać trzeba stan oleju w silniku gdyż olejaki popijają sobie go trochę.Prędkość podróżna to 120-130km/h powyżej już zaczyna odczuwać się wpływ wiatru.
Polecam sierpniowe wydanie Motocykla tam umieszczona jest moja opinia o Suzuki DR 800.
Ja ma DR-a od 5 lat i naprawdę fajnie się tym śmiga.
Najlepsze własność jezdne.Spalania 6l silnk potrafi przelecieć bez naprawy głównej 100 000 km.
Sprawdzać trzeba stan oleju w silniku gdyż olejaki popijają sobie go trochę.Prędkość podróżna to 120-130km/h powyżej już zaczyna odczuwać się wpływ wiatru.
Polecam sierpniowe wydanie Motocykla tam umieszczona jest moja opinia o Suzuki DR 800.
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
-
ghostdog - Świeżak
tak w 95 wypuscili poprawiony model i byl tez dostepny w czerni (pearl novelty black)
jesli nie obcy ci angielski tu jako ciekawostka historia doktorka biga
http://www.suzukicycles.org/DR-series/D ... -Big.shtml
ps kurde bele to naprawde piekna maszyna jest
jesli nie obcy ci angielski tu jako ciekawostka historia doktorka biga
http://www.suzukicycles.org/DR-series/D ... -Big.shtml
ps kurde bele to naprawde piekna maszyna jest

zx6r
- shaft27
- Świeżak
Masz dobrą cenę na doktorka.Widać że był malowany ale trzeba stwierdzić dlaczego.Weź na zakup jakiegoś fachmana niech ci pomoże poszukać wad w moto.
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
- Haemophilus
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości