Gdzie Kupic Dobry i Tani Kask
• Strona 2 z 2 • 1, 2
kup ten kask marushina
kupilem od tego goscia kask i na nastepny dzien juz go mialem
jak dla mnie kask jest bardzo dobry lipnie wygladaja te wloty powietrz malowane na srebrno ale reszta jest ok.
zapiecie dd. anitfog. swietna wentylacja, co prawda nie jest cichy, ma dobra aerodynamike przy duzych predkosciach , ale przy skrecaniu glowy swisty owstaja przez ten tylny spojler.
ogolnie kachol na +
kupilem od tego goscia kask i na nastepny dzien juz go mialem

jak dla mnie kask jest bardzo dobry lipnie wygladaja te wloty powietrz malowane na srebrno ale reszta jest ok.
zapiecie dd. anitfog. swietna wentylacja, co prawda nie jest cichy, ma dobra aerodynamike przy duzych predkosciach , ale przy skrecaniu glowy swisty owstaja przez ten tylny spojler.
ogolnie kachol na +
- fandzoilisz
- Bywalec
Kask może być albo dobry albo tani tak jak papier może być albo scierny albo toaletowy...
Jeżeli dobry to Arai, Shoei, Shubert, Dainese, Lazer, Uwex, HJC
Jeżeli dobry to Arai, Shoei, Shubert, Dainese, Lazer, Uwex, HJC
-------------------------------------------------------- | www.3fun.pl robiÄ™ to co lubiÄ™, lubiÄ™ to co robiÄ™...
-
2can - Świeżak
Jezeli jestes zainteresowany artykułami Louisa to my mamy w asortymencie ich produkty. W cenie ok 300 możesz dostać MTR lub Lazera, ale musisz mieć świadomość, że nie będzie fajerwerków. Są to kaski jak najbardziej z atestami, ale jeśli chodzi o wykonanie, wygłuszenie itp to ustępują tym droższym np. Nolanom. Czasami warto dołożyć i cieszyć się kaskiem tak długo, aż się po prostu znudzi, a nie zużyje. Jeżeli interesuje Cię konkretny model to pytaj, postaram się doradzić. pozdrawiam!
"we'll do just what we feel, riding horses made of steel"
-
Schredi - Świeżak
Popieram, oszczędź na kurtce czy spodniach, ale kask ratuje życie!
Wybieraj sprawdzone marki nawet kosztem kilku złotych wydanych więcej!
Wybieraj sprawdzone marki nawet kosztem kilku złotych wydanych więcej!
-------------------------------------------------------- | www.3fun.pl robiÄ™ to co lubiÄ™, lubiÄ™ to co robiÄ™...
-
2can - Świeżak
nie będę zakładał nowego tematu, potrzebuję kasku do 600 zł, który będzie komfortowy do jazdy przy 300km/h. Wiem, że podałem śmieszną cenę ale fundusze nie pozwalają mi na wyższą cenę.
Proszę podawać nazwy i model, z góry dziękuję.
Proszę podawać nazwy i model, z góry dziękuję.
Czary Mary
- BRaYaN1212
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości