akumulator w skuterze
• Strona 1 z 1
akumulator w skuterze
Cześć.Mam nowy skuter i po 2-ch tygodniach postoju w garażu akumulator ani Du du.W serwisie powiedzieli że to normalne i że każdy tak ma.Co wy na to ktoś mnie robi w balona?Proszę o odpowiedz i porade.Tarnowiak.
piotrowski
- tarnowiak
- Świeżak
powiem tak, zdażyło mi się że kupiłem nówkę akumulator do skutera i tez na początku padł przez kilka dni nie używania, ale nie może Ci facet w serwisie tak powiedzieć gdyż to jest zwyczajne gadanie na odpieprz, ma Ci coś z tym zrobić, akumulator też ma gwarancję
a ponadto nie proponuję CI ładowania aku byle jakim pierwszym lepszym prostownikiem i jeśli już jest słaby to nie katuj go do zera, bo tak możesz go zabić na zawsze, zostaw w nim chociaż trochę prądu, jak już jest słaby poprostu kopnij zamiast palić na siłę rozrusznikiem. POzdro
P.S. i staraj się nie palić skutera co 2 minuty, a na zimę wyciągnij aku i zabierz do domu
a ponadto nie proponuję CI ładowania aku byle jakim pierwszym lepszym prostownikiem i jeśli już jest słaby to nie katuj go do zera, bo tak możesz go zabić na zawsze, zostaw w nim chociaż trochę prądu, jak już jest słaby poprostu kopnij zamiast palić na siłę rozrusznikiem. POzdro
P.S. i staraj się nie palić skutera co 2 minuty, a na zimę wyciągnij aku i zabierz do domu
- daniel1155
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości