Jaki Motor???????
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Jaki Motor???????
Witam wszystkich znajacych sie na motorach
. Mam problem z wybraniem odpowiedniego dla siebie motoru ... chcialbym wydac okolo 9 tys na motor o maxymalnej pojemnosci 600 . Jestem kiedrowca od paru lat lecz jezdzilem motorynkami wska mz oraz 2 razy gpz600r. Sadze ze scigacz na poczatek to nie dla mnie i zastanawiam sie tez czy np suzuki bandit bylby odpowiedni (lub cos innego w tej klasie ) jak myslicie i jak doradzacie z gory dziekuje , pozdrawiam

- szerszen1
- Świeżak
no nie błagam edytuj posty
a co byś powiedział na cbr 600 f2/f3 niesą zbyt narowiste bandit byłby dobrym wyborem ogólnie wszystko w tej klasie pojemnościowej jest dobrym pomysłem z wyjątkiem gsx-r zxr r6
a co byś powiedział na cbr 600 f2/f3 niesą zbyt narowiste bandit byłby dobrym wyborem ogólnie wszystko w tej klasie pojemnościowej jest dobrym pomysłem z wyjątkiem gsx-r zxr r6
-
PajÄ…k - VIP Åšcigacz.pl
cbr 600 dlatege ze jest łągodna jak baranek mało awaryjna i wogóle była by dobra dla ciebie jeśli masz dość oleju w głowie taka moja opinia co do cen to niejestem obeznany ( ps. edytuj te posty łatwiej się czyta)
http://scigacz.pl/Honda,CBR,600F,1210.html
http://scigacz.pl/Honda,CBR,600F,1210.html
-
PajÄ…k - VIP Åšcigacz.pl
Proponuje cos w poj.1000 a moc bedzie z toba na poczatek bez szalenstw zeby sie wczuc w temat i nie skasowac maszyny 600tki sa dobre ale szybko zacznie brakowac ci mocy a tak to masz sprzet na na dluzej
niech moc bedzie z wami
- Peter
- Świeżak
oj Peter 600 mu starczy napewno 1000 to naprawde zbyt wiele dla kogoś kto sam niejest pzekonany ze da rade na 600 nic mu się nie stanie jak nawet ta 60 będze dla niego zbyt powolna nabierze doświadczenia i kupi coś większego
-
PajÄ…k - VIP Åšcigacz.pl
Zeerooo ja ci proponuje Suzuki Bandit 400 jak bedziesz mial szczescie to trafisz na silnik orginalny japonca a nie jakiegos zamulonego europejczyka. Kumpel wlasnie ma z silniczkiem od japonca, jest to moto o lekkiej ramie, mocnym silniku, no i te 200km/h z hakiem wyciagniesz
a do setki ponizej 6sekund na bank sie wyrobisz i to sporo, nie wiem ile dokladnie ma.

YaMaHa TzR 125 R BeLgArDa 

- Padas
- Świeżak
mój znajomy ma bandita 400 i to dla mnie jest tragedia troszke.... jedyne co mi sie w nim podoba to tłumik bo ma ladnego Devila.... a pozatym to nic.... jak masz kupywac bandita to 600 ..... 400ccm do 100 to jeszcze jakotako idzie.... ale przy osobie wazacej 70-80kg to powyzej 140 jest bez rewelacji z przyspieszeniem... i zeby te 200 osiagnac to niewiem jak dluga prosta bys musial miec....
Yamaha YZF600r Thundercat | http://bikepics.com/members/kulus/
-
bccult - Świeżak
witam ja zaczynałem jak kazdy prawie motocyklista od sprzetu typu; WSK,ETZ,JAWY ITP. ale pierszym moim powaznym moto był KAWASAKI GPZ 550 ktory szybko mi sie znudził.Ja osobiście radził bym ci zakup jak ktoś w cześniej pisał HONDE CBR F2 czy F3 jest to idealny motocykl i gwarantuje,ze nie znudzi ci sie i da dużo frajdy z jazdy.Wiem z doświadczenia
-
BLADY - Świeżak
no myslze jak wybral bym honde cbr to tylko f3 ,ladniejsza
.Tylko bede musial chyba jeszce popracowac zeby ja zakupic ...ale mysle ze na kwiecien honda powinna byc pod domem ... a i jeszcze mam pytanko odnoscnie kasy , ile mi ot wyjdzie jak bym chcial kupowac w polsce a ile z niemiec i co ise bardziej oplaca ...

- szerszen1
- Świeżak
powiem ci tak ceny sa bardzo zblizone do naszych,mozesz kupic troche taniej ale po jakims szlifie.A takie w idealnym stanie sa nawet drosze niz u nas,przecietna cena w niemczech to od 2500-3500eur.Popatrz na scout24 czy mobile,a jak to tu sa ciekawe oferty http://everwoodcascadia.otomoto.pl/
-
BLADY - Świeżak
sam rozglądam sie za jakimś moto w podobnym przedziale cenowym i pojemnościowym i ostatnio natknąłem sie na Yamahe XJ600 naprawde fajny motorek 60 kucyków no i da sie znaleźć dobra sztuke za 9 tys. pozdrawiam 

-
luucan - Świeżak
stary jak cie stac to bierz ta CBR super motocykl! a jak bandit 400 ci sie nie podoba to moze Honda CB-1 albo VFR400 ( jesli lubisz ta pojemnosc bo nie kazdemu to pasi) ale ja i tak na twoim miejscu bym bral CBR - e pozdrawiam
Pal gumę i wąchaj mój smród...
-
dr_stunter - Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 46 gości