Odpowiedni wzrost na ścigacza.
• Strona 1 z 1
Odpowiedni wzrost na ścigacza.
Mam pytanie odnosnie tego czy z moim wzrostem 185-190 cm wzrostu nie jestem za wysoki na motory typu yamaha r6, r1 lub cbr 600r i 1000r
- T-Bone
- Świeżak
http://serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,59445,3626504.html tu masz cały artykół a ty tylko kawałek odnośnie nowej R6 "
Ten motocykl strasznie przypomina owada. Ma taka segmentową budowę i stylizację. Jest bardzo filigranowy. Ja przy swoich 189 cm nie byłem pewien, czy w ogóle się jakoś na niego wpasuję. I tu zaskoczenie: pozycja jest wygodna i nawet ugięcie kolan mieści się w całkiem rozsądnych granicach"
Ten motocykl strasznie przypomina owada. Ma taka segmentową budowę i stylizację. Jest bardzo filigranowy. Ja przy swoich 189 cm nie byłem pewien, czy w ogóle się jakoś na niego wpasuję. I tu zaskoczenie: pozycja jest wygodna i nawet ugięcie kolan mieści się w całkiem rozsądnych granicach"
eagle
GSX-R 600 K6
GSX-R 600 K6
-
orlik1981 - VIP Åšcigacz.pl
Ja to dopiero mam problem...
niedawano wrócilam z salonu Hondy( w Wawie na Jagiellonskiej) jest tam troche motorków...no i przymierzyłam się do takiej CBR 600...i jestem za niska..buuu (mam 160cm)
Facet mi powiedzial, że 600-tka to generalnie każda bedzie dla mnie za wysoka, jedyne co było w miare dobre, to Ducati 600, ale i tak dotykalam ziemi tylko palcami...natomiast powiedzial, że jest taki gosc w Nowej Iwicznej (niedaleko Wawy), który może z siedzenia usunąć ze 3cm gąbki i wtedy bedzie ok.
ale słabo?? to znaczy, że nigdy w życiu nie wsiąde na 600? nie wierze...
dobrze, że dopiero bede kupowac pierwsze moto i mam nadzieje, że 500-tki są chociaz troche niższe...ale to wymyślili, że jak większa pojemnosc, to i motor wyższy

Facet mi powiedzial, że 600-tka to generalnie każda bedzie dla mnie za wysoka, jedyne co było w miare dobre, to Ducati 600, ale i tak dotykalam ziemi tylko palcami...natomiast powiedzial, że jest taki gosc w Nowej Iwicznej (niedaleko Wawy), który może z siedzenia usunąć ze 3cm gąbki i wtedy bedzie ok.
ale słabo?? to znaczy, że nigdy w życiu nie wsiąde na 600? nie wierze...
dobrze, że dopiero bede kupowac pierwsze moto i mam nadzieje, że 500-tki są chociaz troche niższe...ale to wymyślili, że jak większa pojemnosc, to i motor wyższy

-
*gosia* - Świeżak
eee... ile mozna ukrasc na zawiasach? 1 cm, 2 cm? slyszalem ze ludziki wymieniaja dogbones aby obnizyc tyl ale taki centymtr juz sporo psuje prowadzenie mota.... wymiana siodla na np zelowe to z reguly zysk 2-3cm... wiec suma sumarum pewnie z 4cm moze 5 w porywach...
latwiej w druga strone - nie martwilbym sie za duzym wzrostem - chetnie sam bym jeszcze z 5cm zlapal choc i tak jestem wyzszy od magika z 15cm
;P
gabke heh to sam wydlubywalem bez jezdzenia do gosci... wiecie siodlo nigdy za wygodne nie jest...
latwiej w druga strone - nie martwilbym sie za duzym wzrostem - chetnie sam bym jeszcze z 5cm zlapal choc i tak jestem wyzszy od magika z 15cm

gabke heh to sam wydlubywalem bez jezdzenia do gosci... wiecie siodlo nigdy za wygodne nie jest...
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
haha to Gosia urosnij :p hormon wzrostu czy cosik
atak powaznie to pomysl co by bylo jakby moto zrobili pod ciebie ja bym sie drapal kolanem po uchu z moim srednim wzrostem(188cm) a co dopiero Wombat z 2m z hakiem niepamietam dokladnie

ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Åšcigacz.pl
Wombat a ty wiecej urosnąć nie mogleś??? kurde to ja mam 190 i ciezko....... a ty z 205...... kurde brachu, wspolczuje.... chyba ze to dla ciebie blogoslawienstwo, bo jak dla mnie to moje 190 to i tak za duzo, wolalbym tak 180 gora. jesli chcecie niskiemoto to japonce, bo kitajce to konuski.... a wysokie sa bmw... takie fajne, kawal stali.
Pozdrawiam Magik.
Ps. jak sie ma 205 to mozna jedynie futryne w drzewiach przestawiac
Wombat pozdro stary.
Pozdrawiam Magik.
Ps. jak sie ma 205 to mozna jedynie futryne w drzewiach przestawiac

- Magik
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości