Stunt- od czego zacząć?
• Strona 1 z 1
Stunt- od czego zacząć?
witam
jestem nowy na forum, nie udzielałem sie wczesniej. Mam 16 lat, Jeżdze na Suzuki RG 80 i chciałbym pobawic sie troche w stunt. sam burnout i krótkie wheelie mi sie juz troche przejadły, chciałbym spróbowac czegoś nowego, stoopie endo wheelie( dłuższe niz pare metrów) itp. wierze, ze na forum jest niejedena osoba stuntujaca, wiec prosze grzecznie, czy moglibyscie dac mi jakies porady, instrukcje??
Będe wam abrdzo wdzieczny. pozdrawiam i z góry dziekuje.
jestem nowy na forum, nie udzielałem sie wczesniej. Mam 16 lat, Jeżdze na Suzuki RG 80 i chciałbym pobawic sie troche w stunt. sam burnout i krótkie wheelie mi sie juz troche przejadły, chciałbym spróbowac czegoś nowego, stoopie endo wheelie( dłuższe niz pare metrów) itp. wierze, ze na forum jest niejedena osoba stuntujaca, wiec prosze grzecznie, czy moglibyscie dac mi jakies porady, instrukcje??
Będe wam abrdzo wdzieczny. pozdrawiam i z góry dziekuje.
- papciu17
- Świeżak
na takim sprzęcie to trochę ciężko ale na wszystkim sie da zaszaleć, trzeba tylko troche wprawy i treningu;D na początek spróbuj robic krótkie stoppie jak nie wiesz jak to sie dokładnie robi to poszukaj gdzieś w scigaczu.pl;P chyba w 'technika jazdy' jest coś takiego. tylko jak będziesz próbował stoppie to nie zrób flipa do przodu bo nawet rg 80 ma pare kg i będzie bolało, wiem po sobie, mówili że mz 150 dużo nie waży...
albo potrenuj wolnego wheelie a potem może jakieś cyrkle czy kombinacje. to powodzenia i do dzieła pozdro:D

- radek_0307
- Świeżak
- radek_0307
- Świeżak
RG 80 na początek stuntu nie jest zły. Kiedyś widziałem jak koleś na tym właśnie motocyklu wygrał zawody.
Może przerobił byś go do to by miał więcej możliwości, np. zmienił kierę, założył ręczny tylny, większą zębatkę itd.
Może przerobił byś go do to by miał więcej możliwości, np. zmienił kierę, założył ręczny tylny, większą zębatkę itd.
-
Frugos - Bywalec
z tego co pamietam to stunter 13 kiedys zaczynal od rg 80 i ladnie wymiatal na niej... wiec wszystko sie da tzlko cwiczyc trzeba...
limit20znaków:evil:
-
maciek.046 - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Stowarzyszenie Streetfighter
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości