Chłopaki pomóżcie!!! Kawasaki er6 n czy Honda cbf 600?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Chłopaki pomóżcie!!! Kawasaki er6 n czy Honda cbf 600?
Hej,
jeżdze jakimś chińskim gównem, 125 enduro (to moje pierwsze moto), chcę kupić lepszą brykę. Zastanawiam się nad Kawasaki er 6n i Hondą cbf 600.
Głownie chcę zasuwać po mieście ale marzy mi się wyjazd z moim menem za sobą (hehe) i kuframi, gdzieś po Europie. Czyli chodzi o to, żeby się staremu jajka nie odparzyły (wygoda).
Budżet jakieś 23 tysiaki i więcej nie będzie.
Dajcie znać !!! LIcze na Was!!!
lila
jeżdze jakimś chińskim gównem, 125 enduro (to moje pierwsze moto), chcę kupić lepszą brykę. Zastanawiam się nad Kawasaki er 6n i Hondą cbf 600.
Głownie chcę zasuwać po mieście ale marzy mi się wyjazd z moim menem za sobą (hehe) i kuframi, gdzieś po Europie. Czyli chodzi o to, żeby się staremu jajka nie odparzyły (wygoda).
Budżet jakieś 23 tysiaki i więcej nie będzie.
Dajcie znać !!! LIcze na Was!!!
lila
- Lila
- Świeżak
Hmmm coż ja mam 2 pomysły 1 to taki aby kupić dobry motocykl do turystki jesli masz takie plany ale sądze ze motocykla takiego jak FJR nie ogarniesz zaś z twoim doświadczeniem poleciłbym jakąś lekką 600 wygodną do dłuższej jazdy... np FZ6
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M936680
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M969951
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M936680
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M969951
-
YZF R1 - Moderator
też jestem za cbf kawa bynajmniej ten er 6 to niezbyt udany sprzęt moja koleżanka na tym jeździ, ja bym tego nie kupił w życiu tandeta starszna
edit:
za te 23 tysiaki to wolałbym też fz6s bo ta honda to chyba gaźniki jeszcze troszke przestarzała konstrukcja fazer ma więcej ikry
edit:
za te 23 tysiaki to wolałbym też fz6s bo ta honda to chyba gaźniki jeszcze troszke przestarzała konstrukcja fazer ma więcej ikry
Ostatnio edytowano 19/9/2008, 14:23 przez MICH4Ł, łącznie edytowano 1 raz
Śmierć jeździ szybko nie daj się złapać
-
MICH4Ł - Świeżak
podroze po europie na er6f?
jak ktos jest hardkorowcem to jaha ale jesli chce wygody na dlugie trasy to 23 tys to za malo jak na nowego z salonu porzadnego turystyka,lepiej wez pod uwage jeszcze raz co napisal YZF,nowy fjr kosztuje cos ponad 50k a fz6 25k , pamietaj ze taki motocykl rowniez na poczatku trzeba dotrzec.roczny motocykl z przebiegiem ok 3k mysle ze na takie cos powinnas sie zapatrywac,zworc uwage jeszcze na VFR800 i moze Deauville.

ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
a co to za problem w trase na er6????
ludzie jezdza starymi junakami do włoch, lub na komarach do arabi saudyjskiej.
zobacz jeszcze Vstroma 650
ludzie jezdza starymi junakami do włoch, lub na komarach do arabi saudyjskiej.
zobacz jeszcze Vstroma 650
- fandzoilisz
- Bywalec
fandzoilisz doczytaj nastepnym razem dokladnie,ludzie to i na pieszo chodza daleko,pokaz mi kolesia ktoremu nic sie z genitaliami nie stanie po przejehcaniu 1500k na komarze a dziewczyna dba o jego klejnoty wiec chce wygody, a za wygode trzeba zaplacic.
czasem mam wrazenie ze niektorzy postuja z nudów.
czasem mam wrazenie ze niektorzy postuja z nudów.
ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
dwie osoby na er6 ;D ;D
jak tylko to sobie wyobraze to mi sie smiac chce ;p
Ale do miasta, dla kobiety er6n idealny, male zwrotne
jak tylko to sobie wyobraze to mi sie smiac chce ;p
Ale do miasta, dla kobiety er6n idealny, male zwrotne
"You`re an accident waiting to happen" | | http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M961749 | ______ | fzs 600
- jot
- Świeżak
cbf
Zdecydowanie CBF do takich celów jest idealny.
YZF R1
hm... ciekawe co mógłby polecić??
Kolego wyluzuj, Ty nawet jak ktoś nie pyta to wpychasz YAMAHE
Jesteś dealerem czy co?
Bądź obiektywny!!! i odpowiadaj na zadane pytania.
YZF R1
hm... ciekawe co mógłby polecić??
Kolego wyluzuj, Ty nawet jak ktoś nie pyta to wpychasz YAMAHE
Jesteś dealerem czy co?
Bądź obiektywny!!! i odpowiadaj na zadane pytania.
VFR - daje rade
-
WENICJUSZ - Świeżak
Kris2k prosze Cie ;D leze i kwicze
2 osoby, topcase i kuferi a pod spodem er6
cbfke bierz ;] albo fz6, albo nie wiem ;>
2 osoby, topcase i kuferi a pod spodem er6

cbfke bierz ;] albo fz6, albo nie wiem ;>
"You`re an accident waiting to happen" | | http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M961749 | ______ | fzs 600
- jot
- Świeżak
zurek100 napisał(a):CBF !! Honda to jednak Honda:) Lepszy turystyk no i wyglad jakis normalniejszy a nie:P Cyba ze wersja z owiewkami, ale ta N to brzydal.
Brzydal? kwestia gustu. Mam mniejszego CBF'a z akcesoryjną owiewką i wygląda całkiem całkiem jak dla mnie, ale szczyt marzeń to nie jest. I do turystyki lepiej nadaje sie wersja z owiewką lub akcesoryjną szybą ale to oczywista oczywistość.
-
adam_89 - Stały bywalec
hmm widzialem obydwa modele nad, ktorymi sie zastanawiasz. Powiem tak Honda bardzo fajny sprzet tak samo jak Kawasaki. Musisz skoczyc poprostu do salonu czy na gielde i posiedziec odpalic, moze jakas jazda probna i wszystko bedzie jasne.
,,Motocykle to nie tylko moja pasja, ale też moje życie''
-
Nigoss - Bywalec
• Strona 1 z 2 • 1, 2