Panowie pomocy
• Strona 1 z 1
Panowie pomocy
witam w najbliższym czasie wybieram się po spodnie i kurtke tekstylną lecz kompletnie się na tym nie znam dletego gdybyscie mi napisali na co specjalnie zwrócic uwagę tak aby sprzedawca mnie nie wykiwał choc wątpie ze by biker bikera
oszukał(jestem tu nowy więc z góry sorki za błedy )

- Lukasz_NRG
- Świeżak
Widzę, że jesteś z Częstochowy - na Rocha masz Salon Yamahy w którym jest oferowana odzież m.in. Retbike czyli taki średni poziom jeżeli chodzi o ubrania motocyklowe. Ceny są w miare przystępne. A na co zawracać uwage ogólnie? jeżeli kupujesz odzież pewnego pochodzenia i dobrego producenta nie ma obaw. Warto by kurtka miała podpinke, spodnie wygodniejsze są tekstylne i rękawice z podszewką , ja posiadam z samej skóry i w takie pogody jak ostatnio masakra.
-
adam_89 - Stały bywalec
wikples napisał(a):Kolejny raz odradzam Retbika
właśnie uważaj tylko na to, żeby sprzedawca nie wcisnął Ci tego badziewia. Kurtki są źle wykonane, prują się i nie chronią odpowiednio. To takie moje zdanie.
Co ludź to opinia

...:::Audi Klub Polska Member:::...
FZS 600 2003
FZS 600 2003
-
blazej1901 - Świeżak
No tak ale jakiegoś retclassica wyrwiesz za 350zł a za shielda trzeba dać ponad 600. Zależy kto ma ile siana.
...:::Audi Klub Polska Member:::...
FZS 600 2003
FZS 600 2003
-
blazej1901 - Świeżak
Re: Panowie pomocy
Lukasz_NRG napisał(a):witam w najbliższym czasie wybieram się po spodnie i kurtke tekstylną lecz kompletnie się na tym nie znam dletego gdybyscie mi napisali na co specjalnie zwrócic uwagę tak aby sprzedawca mnie nie wykiwał choc wątpie ze by biker bikeraoszukał(jestem tu nowy więc z góry sorki za błedy )
No niestety z tym kiwaniem to roznie, bywaja bardzo nieuczciwi sprzedawcy-bikerzy....
Jaka kwote zamierzasz przeznaczyc na zakup?

-
WeWonItThreeTimes - Świeżak
no kurtałke celowałem cos w modeke tak do 500 600zł no a spodnie nie wiem bo nie orientowałem sie ile kosztują?
P.S. Za co dotałem ostrzezenie
acha sorry zły tytuł
nie powtórzy sie
P.S. Za co dotałem ostrzezenie
acha sorry zły tytuł

- Lukasz_NRG
- Świeżak
Ja polecam Modeke Shield Pro,
jezdze w takiej i na prawde bardzo fajna kurteczka.
Wykonaniem bije troche drozsze Alpinestarsy.
Imho, relacja cena/jakosc naprawde na bardzo dobrym poziomie. No i ladna stylistyka.
Co do spodni, zalezy do czego. Jak na miasto to polecam jeansy Dainese z ochraniaczami na zewnatrz. Ladne i dosyc tanie. Ew jakies spodenki w stylu Mesh Mistral tez Modeki.
jezdze w takiej i na prawde bardzo fajna kurteczka.
Wykonaniem bije troche drozsze Alpinestarsy.
Imho, relacja cena/jakosc naprawde na bardzo dobrym poziomie. No i ladna stylistyka.
Co do spodni, zalezy do czego. Jak na miasto to polecam jeansy Dainese z ochraniaczami na zewnatrz. Ladne i dosyc tanie. Ew jakies spodenki w stylu Mesh Mistral tez Modeki.
"You`re an accident waiting to happen" | | http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M961749 | ______ | fzs 600
- jot
- Świeżak
Re: Panowie pomocy
WeWonItThreeTimes napisał(a):Lukasz_NRG napisał(a):witam w najbliższym czasie wybieram się po spodnie i kurtke tekstylną lecz kompletnie się na tym nie znam dletego gdybyscie mi napisali na co specjalnie zwrócic uwagę tak aby sprzedawca mnie nie wykiwał choc wątpie ze by biker bikeraoszukał(jestem tu nowy więc z góry sorki za błedy )
No niestety z tym kiwaniem to roznie, bywaja bardzo nieuczciwi sprzedawcy-bikerzy....
Jaka kwote zamierzasz przeznaczyc na zakup?
ale bywaja tez uczciwi i do tego sympatyczni i znajacy sie na rzeczy

-
Kaja - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości