[Aktualności] Moto Guzzi Stelvio 1200 4V w 2009
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Moto Guzzi Stelvio 1200 4V w 2009
Dyskusja na temat: Moto Guzzi Stelvio 1200 4V w 2009
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Moto Guzzi Stelvio 1200 4V w 2009
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Moto Guzzi Stelvio 1200 4V w 2009
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jak dla mnie bardzo ciekawy moto,a jego najlepsza cecha jest fakt ze nie jest tak bardzo "skomputerowany" jak GS,w dodatku jest tańszy<br><hr>borys
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie jestem fanem tego typu moto, ale muszę przyznać że Włosi mają pomysł na wygląd, co do reszty nie wypowiadam się<br><hr>600cc
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jestem szczęśliwym posiadaczem takiej maszyny- muszę przyznać, że się nie zawiodłem. Właściwości jezdne idealne na nasze drogi - wysoki krawężnik to terz nie problem, w terenie jeszcze nie jeździłem. Jechałem GS-em kolegi i w mojej opini Stelvio jest lepsze ( wygodniejsza kanapa i pozycja za kierownicą, dużo lepszy na kręte drogi GS trzeba kłaść na siłę a ten praktycznie jedzie sam jak po sznurku). Jeszcze nie goniłem go na wysokie obroty, ale koledzy mówią, że po 6 ty obrotów dostaje solidnego kopa. Jak dla mnie nie muszę go kręcić na wysokie obroty bo biegi zmieniam przy 3500- 4000 obr, wchodzą jak masełko. Jeśli ktoś zastanawia się nad zakupem to chętnie dam się przejechać moim- nie jechałem dotąd tak wygodnym motocyklem - żona po podróży 500 km wreszcie nie narzekała na siedzenie.<br><hr>Krzysiek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A mały zbiornik paliwa nie jest dokuczliwy przy długich trasach? 18 litrów to bardzo niewiele jak na turystyczny motocykl. Mogli chociaż ze 25 zrobić.<br><hr>matiejKomentatorzy napisał(a):Jestem szczęśliwym posiadaczem takiej maszyny- muszę przyznać, że się nie zawiodłem. Właściwości jezdne idealne na nasze drogi - wysoki krawężnik to terz nie problem, w terenie jeszcze nie jeździłem. Jechałem GS-em kolegi i w mojej opini Stelvio jest lepsze ( wygodniejsza kanapa i pozycja za kierownicą, dużo lepszy na kręte drogi GS trzeba kłaść na siłę a ten praktycznie jedzie sam jak po sznurku). Jeszcze nie goniłem go na wysokie obroty, ale koledzy mówią, że po 6 ty obrotów dostaje solidnego kopa. Jak dla mnie nie muszę go kręcić na wysokie obroty bo biegi zmieniam przy 3500- 4000 obr, wchodzą jak masełko. Jeśli ktoś zastanawia się nad zakupem to chętnie dam się przejechać moim- nie jechałem dotąd tak wygodnym motocyklem - żona po podróży 500 km wreszcie nie narzekała na siedzenie.<br><hr>Krzysiek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Od 2011 roku zbiornik paliwa ma 32 litryKomentatorzy napisał(a):Jestem szczęśliwym posiadaczem takiej maszyny- muszę przyznać, że się nie zawiodłem. Właściwości jezdne idealne na nasze drogi - wysoki krawężnik to terz nie problem, w terenie jeszcze nie jeździłem. Jechałem GS-em kolegi i w mojej opini Stelvio jest lepsze ( wygodniejsza kanapa i pozycja za kierownicą, dużo lepszy na kręte drogi GS trzeba kłaść na siłę a ten praktycznie jedzie sam jak po sznurku). Jeszcze nie goniłem go na wysokie obroty, ale koledzy mówią, że po 6 ty obrotów dostaje solidnego kopa. Jak dla mnie nie muszę go kręcić na wysokie obroty bo biegi zmieniam przy 3500- 4000 obr, wchodzą jak masełko. Jeśli ktoś zastanawia się nad zakupem to chętnie dam się przejechać moim- nie jechałem dotąd tak wygodnym motocyklem - żona po podróży 500 km wreszcie nie narzekała na siedzenie.<br><hr>Krzysiek<br>Komentatorzy napisał(a):A mały zbiornik paliwa nie jest dokuczliwy przy długich trasach? 18 litrów to bardzo niewiele jak na turystyczny motocykl. Mogli chociaż ze 25 zrobić.<br><hr>matiej<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości