(usterka) licznik yamaha r1 2003
• Strona 1 z 1
(usterka) licznik yamaha r1 2003
Witam,
Mam problem z licznikiem w yamaha r1 2003. Usterka polega na tym, że licznik nie ma "pamięci". Nie zapamiętuje żadnych ustawien ani limitu dziennych km. Wystarczy przełączyć stacyjke do pozycji off a nastepnie ponownie odpalic moto i wszystko jest wyzerowane za wyjatkiem przebiegu. Czy ktoś jest wstanie powiedzieć o co chodzi?
----------------------------
pozdrawiam i dziekuje za pomoc - piechur
Mam problem z licznikiem w yamaha r1 2003. Usterka polega na tym, że licznik nie ma "pamięci". Nie zapamiętuje żadnych ustawien ani limitu dziennych km. Wystarczy przełączyć stacyjke do pozycji off a nastepnie ponownie odpalic moto i wszystko jest wyzerowane za wyjatkiem przebiegu. Czy ktoś jest wstanie powiedzieć o co chodzi?

----------------------------
pozdrawiam i dziekuje za pomoc - piechur
- piechur
- Świeżak
Mialem taki problem ale w R1 z 2001r.
Sprawdz dokladnie bezpieczniki czy sa dobre i czy wszystkie lacza,bo u mnie tak bylo.
Drugie to moze byc zbyt slaby akumulator i przy rozrochu brakuje pradu na pamiec licznika.
Wiecej opcji nie mam,moze ktos jeszcze pomoze
Sprawdz dokladnie bezpieczniki czy sa dobre i czy wszystkie lacza,bo u mnie tak bylo.
Drugie to moze byc zbyt slaby akumulator i przy rozrochu brakuje pradu na pamiec licznika.
Wiecej opcji nie mam,moze ktos jeszcze pomoze

- rafczyk
- Świeżak
W R1 RN09 bezpieczniki są pod lewym wypełnieniem przy czaszy.
Bezpiecznik Back-up.
A jeśli to nie to to service manual do ręki, schemat elektryki i sprawdzanie po kolei zasilań i mas.
Bezpiecznik Back-up.
A jeśli to nie to to service manual do ręki, schemat elektryki i sprawdzanie po kolei zasilań i mas.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości