Mecz... Hymn ? Polska- San Marino
• Strona 1 z 1
Mecz... Hymn ? Polska- San Marino
Tak się zastanawiam... czy Nasi kibice nowy Hymn wymyślili ? Czy ja mam luki w edukacji ?
Ogólnie to kibice mają racje, ale chyba śpiewać takie teksty podczas hymnu to troszkę coś nie tak...
Ogólnie to kibice mają racje, ale chyba śpiewać takie teksty podczas hymnu to troszkę coś nie tak...
- WhiteArmy00
- Świeżak
mar111cin napisał(a):a jakie były ?:D w ogóle jeszcze ktoś jeździ na te mecze? respeckt ; )
no cóż kit ,że TVP puściło mecz w połowie Hymnu a sam hymn brzmiał
" PZPN, PZPN jeb** jeba** PZPN " x 3 zwrotki ..

a w trakcie np śpiewają ;
" Listek ? co? Ty kur*** " i ogólnie takie hasełka , teraz np coś " jeb** " i nie dosłyszałem xD
- WhiteArmy00
- Świeżak
WhiteArmy00 napisał(a):mar111cin napisał(a):a jakie były ?:D w ogóle jeszcze ktoś jeździ na te mecze? respeckt ; )
no cóż kit ,że TVP puściło mecz w połowie Hymnu a sam hymn brzmiał
" PZPN, PZPN jeb** jeba** PZPN " x 3 zwrotki ..![]()
a w trakcie np śpiewają ;
" Listek ? co? Ty kur*** " i ogólnie takie hasełka , teraz np coś " jeb** " i nie dosłyszałem xD
A to zawsze tak bylo ,jest i bedzie xD
Cytuje z onetu - Nasi graja jak po chemicznej kastracji xD
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
a ja wciąż nie mogę uwierzyć ,że na prawie 40 mln kraj nie można uzbierać 11 chłopaków z pasją, mających pojęcie o piłce, posiadających trochę techniki i do k*rwy nędzy latających po tym boisku jak trza ,a nie opieprzających się 'gwiazdorów'. 

Jestem Hardcorem xD
-
House MD - Świeżak
House można, ale jak nie ma kto ich szukać ? i szlifować ? to co zrobić ? Nie w każdym mieście są boiska, aby młodzi się mogli na turniejach wypromować a Paną w PZPN nie będzie się chciało wstać z stołka ruszyć swoje cielsko i oglądać młodych zdolnych... wolą za to na wakacje sobie pojechać..
- WhiteArmy00
- Świeżak
o tych bardzo zdolnych to bym się nie martwił , nawet nieopodal mojego miasteczka były propozycje dla chłopaków do szkółki w Amsterdamie. a PZPN to szambo a Listkiewicz to w ogóle VIP nie do zdarcia. Jaka teraz byłaafera ze startem ekstraklasy. Nie czaję tego bajzlu i nie oglądam meczów polskiej ligi,dlaczego , bo są nudne ,słabe technicznie , wolę ligę hiszpańską (finezja), ligę angielską (wola walki).Najbardziej odstraszają mnie jednak stadionowe burdy i psychole na trybunach.
Jestem Hardcorem xD
-
House MD - Świeżak
polska 40 M people , Sam Marino 25 k people , hmm wiochy kolo lodzi maja po 30 tys mieszkanców ;] czyli to tak jakby polska reprezentacja grala z takim Konstantynowem Łódzkim i wygrala tylko 2:0 , to grubo
ojro 2012 Nasze 

ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
• Strona 1 z 1