dzika orgia satanistów
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Co do turboponczka, nie czytales poprzednich postow. Conajmniej 10 osob w tym temacie wspomnialo o satanizmie, ale nie mam zamiaru zacyznac klotni. Co do pedofili, to w najlepszym wypadku powinno sie kastrowac w klasyczny sposob i tyle na ten temat. Oczywiscie przywrocic kare smierci bo bez kary smierci ze wszystkiego robi sie komedia, ofiara ma mniejsze prawa niz napastnik.
Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
-
herbatkowy - Bywalec
-
turboponczek - MEGA TROLL
tak jak wspomnialem odnosnie idei tego ze kazdy czlowiek jest satanista wedle prawdziwych dfinicji. A.S.La Vaye mila dobry chwyt marketingowy i zamiast nazywac swoje pogloady Homo-Centryczne badz homologiczne (nauka o czlowieku) nazwal to satanizmem zeby lepiej sie sprzedawalo, ALE NIE MA to nic wspolnego z degeneratami.
Ty zas sie oburzasz i piszesz o satanistach ale brak Ci dodania, iz potepiasz jakis wariatow i produkujesz sie o samej idei o ktorej kazdy normalny (nie moher) czlowiek wie ;]
*** dla nei kumatych
- herbatkowy szamocze sie jak wesz na sznurku w piaskownicy przedszkolakow, a ja mowie mnie wiecej to samo z auli wykladowczej uniwerku ;] Przekaz ten sam, forma inna :>
Ty zas sie oburzasz i piszesz o satanistach ale brak Ci dodania, iz potepiasz jakis wariatow i produkujesz sie o samej idei o ktorej kazdy normalny (nie moher) czlowiek wie ;]
*** dla nei kumatych
- herbatkowy szamocze sie jak wesz na sznurku w piaskownicy przedszkolakow, a ja mowie mnie wiecej to samo z auli wykladowczej uniwerku ;] Przekaz ten sam, forma inna :>
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości