Jak otworzyć schowek w F4i??
• Strona 1 z 1
Jak otworzyć schowek w F4i??
Hej forumowicze
Zakupiłem dzisiaj Honde F4i. To moje pierwsze moto nie licząc tego na którym jeździłem na kursie 3 lata temu. Nie wiem jednak jak otworzyć schowek. Nie ma tam żadnego zamka na kluczyki ani nic. Jak w koncu to moge zrobic?
PS. Prosze sie ze mnie nie smiac

PS. Prosze sie ze mnie nie smiac

- Destyl
- Świeżak
- fandzoilisz
- Bywalec
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
A jest faktycznie. Nie zauważyłem. Ale jest z tym problem. Wkładam do tego zamka kluczyk, przekrecam w prawa strone kluczyk i nic. Kluczyk sie przekreca, ale odbija go w lewo do pozycji standardowej i nadal nie mogę otworzyć schowka. Nie słyszę żadnego strzyknięcia ani nic. Po prostu po przekręceniu kluczyka schowek nadal się nie chce otworzyć.
- Destyl
- Świeżak
hej >Destyl<
Czy naprawdę nie wstyd Ci pytać o takie rzeczy na forum????
Tym bardziej że musiałeś w jakiś sposób oglądać motocykl przed zakupem...więc mnie wydaje sie rzeczą naturalną...że należy takie rzeczy wiedzieć....
Pozdrawiam
Czy naprawdę nie wstyd Ci pytać o takie rzeczy na forum????

Tym bardziej że musiałeś w jakiś sposób oglądać motocykl przed zakupem...więc mnie wydaje sie rzeczą naturalną...że należy takie rzeczy wiedzieć....

Pozdrawiam
- piter-111
- Świeżak
piter-111 napisał(a):hej >Destyl<
Czy naprawdę nie wstyd Ci pytać o takie rzeczy na forum????![]()
Tym bardziej że musiałeś w jakiś sposób oglądać motocykl przed zakupem...więc mnie wydaje sie rzeczą naturalną...że należy takie rzeczy wiedzieć....![]()
Pozdrawiam
Nie wstyd CI pisac takie glupie posty na forum ?
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
A czy jak złapię się szyn to pojadę jak pociąg ? Gdzieś to było już na forum 

f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
Dajcie mu spokoj... Jak to jego pierwsze moto to co sie dziwic... Przeciez to normalne ze jak sie kupuje pierwsze moto to patrzy sie tylko na to zeby juz jechac a nie zajmowac sie schowkami
jak ja kupilem NSR to tez glowilem sie nad schowkiem az skumalem ze tam oprucz zamka jest przycisk xD

Nadeszła era MOTOCYKLI!!!
-
Kostu - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości