Red Bull X Fighters
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Red Bull X Fighters
I jak wrażenia? Widziałem sporo naszych koszulek, a forum milczy.
Ja powiem krótko: Kto nie był niech żałuje, czekamy na zdjęcia Darka i film Rona. To musi być wypas
Ja powiem krótko: Kto nie był niech żałuje, czekamy na zdjęcia Darka i film Rona. To musi być wypas

No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
Re: Red Bull X Fighters
Terror napisał(a):Ja powiem krótko: Kto nie był niech żałuje, czekamy na zdjęcia Darka i film Rona. To musi być wypas
żałuje i to bardzo, że mnie nie było- zdjęcia które podsyłał mi w trakcie WR robiły niesamowite wrażenie!!, ale siła wyższa...
www.wiktor.lukasiewicz.net.pl/ | Życie nie powinno być podróżą do grobu(...)Jest raczej ślizganiem się z boku na bok z czekoladą w jednej dłoni, winem w drugiej, ciałem gruntownie wyeksponowanym, totalnie wyczerpanym i z krzykiem:Cholera, ale jazda!=)
-
Nefretete - VIP Åšcigacz.pl
Terror napisał(a):Nef, my wynająliśmy dziadków
Karolinie się baaaaaardzo spodobało, choć nie miałem przekonania czy jej to podpasuje
no właśnie, też mieliśmy to w planach, ale Dziadki wyjechały na wakacje i wracały w sobotę wieczorem... więc kiszka, ale już sobie obiecałam, że za rok Madryt

www.wiktor.lukasiewicz.net.pl/ | Życie nie powinno być podróżą do grobu(...)Jest raczej ślizganiem się z boku na bok z czekoladą w jednej dłoni, winem w drugiej, ciałem gruntownie wyeksponowanym, totalnie wyczerpanym i z krzykiem:Cholera, ale jazda!=)
-
Nefretete - VIP Åšcigacz.pl
To kto podsyła link ze zdjęciami i filmikami? Tylko chodzi mi o te dobrej jakości
Czekam z nie cierpliwością
A może mała relacja naszych użytkowników którzy tam byli? No dawać, kto się trochę wypoci?
Z chęcią poczytam o dokonaniach zawodników i atmosferze na trybunach. Jak wasze wrażenia? Jakie numery podobały wam się najlepiej?

Czekam z nie cierpliwością

A może mała relacja naszych użytkowników którzy tam byli? No dawać, kto się trochę wypoci?

only god can judge me
-
kagiva - Świeżak
http://www.scigacz.pl/zdjecia/gallery/s ... 5.jpg.html
?
Jak dla mnie niezapomniane przeżycie.
Super atmosfera, kolesie wyczyniali takie rzeczy, że dech zapierało.
Warto było obejrzeć to na żywo.
Też czekam na fotki i film z samej imprezy.
?

Jak dla mnie niezapomniane przeżycie.
Super atmosfera, kolesie wyczyniali takie rzeczy, że dech zapierało.

Warto było obejrzeć to na żywo.
Też czekam na fotki i film z samej imprezy.
- devxx
- Świeżak
tez zaluje no ale niestety nie mialem sosu na ta wyprawe 

w niczym kobieta nie wyglÄ…da tak dobrze, jak w niczym!
C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««

C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««
-
zzzubek - VIP Åšcigacz.pl
Terror Ty się tak lepiej nie wypytuj bowiem siedziałeś przede mną jakieś dwa rzędy i nawet nie zauważyłeś. Ps. Było 5 osób w koszulkach Ścigacz.pl siedzących jakoś dwa rzędy przede mną, któż to był?
Co do RedBull X-Fighters to według mnie jedna z najlepszych imprez motocyklowych na jakich byłam w tym roku! Mam nadzieję, że doczekamy się kiedyś powrotu XF do Polski, przynajmniej tego bym sobie życzyła
Co do kibicowania to szkoda, że nie było można kupić na koronie stadionu trąbek ze sprzężonym powietrzem. Odnośnie przebiegu samej imprezy to zastanawiałam się czy nie byłoby lepiej gdyby jako pierwsze odbyły się zmagania drużynowe, zaś na sam koniec przejazdy finałowe zwieńczone pokazem sztucznych ogni.
Co do RedBull X-Fighters to według mnie jedna z najlepszych imprez motocyklowych na jakich byłam w tym roku! Mam nadzieję, że doczekamy się kiedyś powrotu XF do Polski, przynajmniej tego bym sobie życzyła

Co do kibicowania to szkoda, że nie było można kupić na koronie stadionu trąbek ze sprzężonym powietrzem. Odnośnie przebiegu samej imprezy to zastanawiałam się czy nie byłoby lepiej gdyby jako pierwsze odbyły się zmagania drużynowe, zaś na sam koniec przejazdy finałowe zwieńczone pokazem sztucznych ogni.
<i><b>"A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć..."</b></i>
<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
-
Lovtza - Moderator
gelo007 napisał(a):Wg. mnie konkurs step-up trochę zamulił imprezę... reszta była wypasiona do sześcianu.
Dokładnie, step-up był.. imo nudnawy..
btw. ostatnie 10sec. sztucznych ogni - kosmos!

- devxx
- Świeżak
Żmija napisał(a):Terror Ty się tak lepiej nie wypytuj bowiem siedziałeś przede mną jakieś dwa rzędy i nawet nie zauważyłeś. Ps. Było 5 osób w koszulkach Ścigacz.pl siedzących jakoś dwa rzędy przede mną, któż to był?
Ależ oczywiście, że zauważyłem, ale jakos nie mam w zwyczaju wydzierać ryja i przeszkadzać w rozmowie z tym romano italiano

Zresztą, gdybym nie zauważył, to whellieholix tak głośno się do Cię darli, że nie sposób nie usłyszeć

No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
http://pl.youtube.com/watch?v=TB_N6pxTk8s
prosze dla ciekawskich

-
Proxa - Świeżak
- devxx
- Świeżak
Było mega-kozacko! Następna stacja Masters Of Dirt w spodku! Kto jedzie?
Ja byłem w koszulce Ścigacz.pl, więc nie mam sobie nic do zarzucenia
Ja byłem w koszulce Ścigacz.pl, więc nie mam sobie nic do zarzucenia

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości