Warszawa - 400 zł nagdody za wskazanie uzytkownika kasku
• Strona 1 z 1
Warszawa - 400 zł nagdody za wskazanie uzytkownika kasku
Witam,
Probowalem po dobroci nic to nie dawalo. Wkurzylem sie i dlatego zmieniam taktyke. Zalodziej zapeirniczyl mi kask i jedzie sobie w nim. Nie bedzie w nim jeedzil spookoje nie popuszcze sk.....wi. A jak zobacze pacana gdzies na swiatlach to z to wale od rwazu z wyskoku w zebra. Jak sie zawezme nie ma zartow.
A wiec jeszcze raz. Kask zostawilem na bankomacie w metrze Wierzbno. W nocy 2 wrzesnia. Jaks pajac wykorzystal moja nieuwage i zabral sobie kask. Teraz tak,
wyplace 400 zl nagrody gosciowi kory wskaze mi osoba ktora jedzi w tym, kasku.
Zdjecia modelu sa ponizej. Cecha harakterystyczna - mocne rysy na szybce z prawej strony, odpryski lakieru z lewej strony na krawedzi kasku. Rozmiar S.
Gosc moze poruszac sie na terenie Mokotowa poniewaz tutaj wlasnie zwedzono kask. Kask nie jest zbyt popularny sporo sie nameczylem w internecie zeby znalezc taki model. Juz juz jeden za znajomych widzial kogos w tym kasku
a wiec zlodziej jezdzi w nim. Jesli ta akcja nie pomoze bede siegal po co raz to bardziej drastyczne metody az go w koncu dopadne.
Zdjecia kasku:
http://www.e-ksiazka.it.pl/kask/kask_hjc.html
Wieslaw 0696 549 488
wp@540.it.pl
Probowalem po dobroci nic to nie dawalo. Wkurzylem sie i dlatego zmieniam taktyke. Zalodziej zapeirniczyl mi kask i jedzie sobie w nim. Nie bedzie w nim jeedzil spookoje nie popuszcze sk.....wi. A jak zobacze pacana gdzies na swiatlach to z to wale od rwazu z wyskoku w zebra. Jak sie zawezme nie ma zartow.
A wiec jeszcze raz. Kask zostawilem na bankomacie w metrze Wierzbno. W nocy 2 wrzesnia. Jaks pajac wykorzystal moja nieuwage i zabral sobie kask. Teraz tak,
wyplace 400 zl nagrody gosciowi kory wskaze mi osoba ktora jedzi w tym, kasku.
Zdjecia modelu sa ponizej. Cecha harakterystyczna - mocne rysy na szybce z prawej strony, odpryski lakieru z lewej strony na krawedzi kasku. Rozmiar S.
Gosc moze poruszac sie na terenie Mokotowa poniewaz tutaj wlasnie zwedzono kask. Kask nie jest zbyt popularny sporo sie nameczylem w internecie zeby znalezc taki model. Juz juz jeden za znajomych widzial kogos w tym kasku
a wiec zlodziej jezdzi w nim. Jesli ta akcja nie pomoze bede siegal po co raz to bardziej drastyczne metody az go w koncu dopadne.
Zdjecia kasku:
http://www.e-ksiazka.it.pl/kask/kask_hjc.html
Wieslaw 0696 549 488
wp@540.it.pl
Wieslaw
zzr 600
zzr 600
- WieslawP
- Świeżak
Witam. Zapraszam na stronę www.biuro-rzeczy-znalezionych.net.
POMOŻEMY W ODNALEZIENIU ZAGUBIONEJ RZECZY, DODAWANIE OGŁOSZEŃ BEZPŁATNE !!!
POMOŻEMY W ODNALEZIENIU ZAGUBIONEJ RZECZY, DODAWANIE OGŁOSZEŃ BEZPŁATNE !!!
- radcomrade
- Świeżak
gorzej jak sie okaże że koleś poprostu ma taki sam kask jaki tobie zginął i "kopniesz z wyskoka" w żebra (bo w kask nie wolno) niewinnego typa szczerze mówiąc nie wiem czy można nazwać tu kogokolwiek złodziejem skoro sam zostawileś kask, typ go znalazł nie ukradł.
Śmierć jeździ szybko nie daj się złapać
-
MICH4Ł - Świeżak
ale wypadało by oddać, chyba, że ktoś nie śmiga na motorku to sprzeda, go pewnie po kosztach, a to idź i ogłoszenie weź zawieś koło tego bankomatu
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." | | Wole odpychać się piętami, niż hamować zębami | | www.motoautostrada.plindor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować
-
Bystry - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Skradziono / zgubiono