kask marushin- doibre?
• Strona 1 z 1
kask marushin- doibre?
Witam
Czy ktoś z Was miał lub ma stycznosc z kaskami firmy marushin
http://www.allegro.pl/item428609658_hit ... glass.html
dobre ? ewentualnie do jkiej firmy mozna porownac?
Czy ktoś z Was miał lub ma stycznosc z kaskami firmy marushin
http://www.allegro.pl/item428609658_hit ... glass.html
dobre ? ewentualnie do jkiej firmy mozna porownac?
- fandzoilisz
- Bywalec
Dobre, za dobra cene.Testowalem owy model na zx750r( kask wlasciciela).Niezbyt cicho, za to wygodna wysciolka, duza widocznosc no i ciekawy design.Przy wyzszych predkosciach dobrze dziala aerodynamika, gorzej przy odwracaniu glowy.
brak motywacji do życia...
-
greddy - Stały bywalec
greddy napisał(a):Dobre, za dobra cene.Testowalem owy model na zx750r( kask wlasciciela).Niezbyt cicho, za to wygodna wysciolka, duza widocznosc no i ciekawy design.Przy wyzszych predkosciach dobrze dziala aerodynamika, gorzej przy odwracaniu glowy.
wiadomo ma piora stabilizacyjne ale przy duzych predkosciach mocno glowy nie odracasz, a jak jazdza przy nizszych? wentylacja??
ma antifoga? działa on czy tylko z nazwy?
- fandzoilisz
- Bywalec
Czy dziala czy nie, to sie okaze w skrajnych warunkach...Podczas mojej przejazdzki nie bylo chwili, by szybka zaparowala.Wentylacja...w porownaniu do mojego sharka jest ok.Przy nizszych predkosciach mialem uczucie jakby tyl kasku wazyl z 10 kg, az szyja zaczynala bolec.Za to gdy odkrecasz manetke, powietrze dociska kask i wtedy jest juz naprawde dobrze ( ksztalt kasku).Jak dla mnie moglby byc cichszy, ale za te pieniadze warto go lupic.
brak motywacji do życia...
-
greddy - Stały bywalec
Fajny kask, ciekawy design i parametry - piora dodaja mu zaledwie 50g do 100g wiecej od standardowych kaskow Marushina bez lotek. Tylko cena podejrzanie niska...
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
Do mojego pierwszego moto dostalem Marzshina, jezdzilem w nim 6 mies. byl b. OK Niestety polamala mi sie przy wymianie oslony boczna vizjera ktorej nie mozna balo juz kupic.
Obecnie Marushin produkuje najtanszy karbon.
Obecnie Marushin produkuje najtanszy karbon.
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
-
SQ - Mieszkaniec forum
Kup taki Kask ktoremu zaufasz ja mam sharka i raz juz mi tylek uratowal
wiec jak narazie marki nie zmieniam a z tym kaskiem co tyy piszesz nigdy nie mialem stycznosci wiec nie moge sie wypowiedziec na jego temat ;p

wsiadaj i nie marudz ;p
- Grala
- Świeżak
greddy napisał(a):opcja szukaj mowisz...chyba opcja google chciales powiedziec
nie. chciałem powiedzieć SZUKAJ na forum. sam pisałem opinię o kaskach tej marki. była ciekawa dyskusja.
-
SQ - Mieszkaniec forum
opcja szukaj _ nic nie znalazłem, w google tez słabo
nabylem ten kask MArushin TNT
i tak:
zapiecie DD, wysciolka dobrej jakosci,
mozna sie przyczepic do wlotów powietrza do tych piór - sa zrobione z plastiku i pomalowane na srebrno co ma imitowac siatke metalowa- lipnie to wyglada i z przodu nie do konca sa dobrze spasowane.
jeszcze moge sie przyczepic do slabo zamocowanej wysciolki na szyi .
wentylacja jest bardzo dobra- jadac w 26 stopni w korku i stojac na swiatlach przy zamknietej szybce nic nie zaparowało nawet na chwilke.
aerodynamika- przy głowie skierowanej na wprost jest ok. jednakze przy zmianie pasow kiedy trzeba sie obrocic przy wiekszej predkosci powstaja gwizdy.
głosnosc - w kominiarce było dość głosno, stary i zajechany CABERG z nanizszej serii byl tylko troche głosniejszy.
na firmowym pudle jest MADE IN JAPAN
ZA 299 WARTO KUPIC
ale za 549 (cena katalogowa ) moim ZDANIEM NIE WARTO
nabylem ten kask MArushin TNT
i tak:
zapiecie DD, wysciolka dobrej jakosci,
mozna sie przyczepic do wlotów powietrza do tych piór - sa zrobione z plastiku i pomalowane na srebrno co ma imitowac siatke metalowa- lipnie to wyglada i z przodu nie do konca sa dobrze spasowane.
jeszcze moge sie przyczepic do slabo zamocowanej wysciolki na szyi .
wentylacja jest bardzo dobra- jadac w 26 stopni w korku i stojac na swiatlach przy zamknietej szybce nic nie zaparowało nawet na chwilke.
aerodynamika- przy głowie skierowanej na wprost jest ok. jednakze przy zmianie pasow kiedy trzeba sie obrocic przy wiekszej predkosci powstaja gwizdy.
głosnosc - w kominiarce było dość głosno, stary i zajechany CABERG z nanizszej serii byl tylko troche głosniejszy.
na firmowym pudle jest MADE IN JAPAN
ZA 299 WARTO KUPIC
ale za 549 (cena katalogowa ) moim ZDANIEM NIE WARTO
- fandzoilisz
- Bywalec
Ja się zastanawiałem nad tym kaskiem ale po wypowiedzi fandzoilisza jakoś nie mogę się zdecydować.
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
Meciek napisał(a):Ja się zastanawiałem nad tym kaskiem ale po wypowiedzi fandzoilisza jakoś nie mogę się zdecydować.
za 299zł mozeszspokojnie brac. bdb wentylacja +antifog , za ta cene nic lepszego nie znajdziesz,,
- fandzoilisz
- Bywalec
wrzuć jak możesz jakieś fotki z reala jak wygląda ten kask a przede wszystkim jak wyglądają jego niedoskonałości
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
- fandzoilisz
- Bywalec
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości