Problem z wyborem
• Strona 1 z 1
Problem z wyborem
Witam mam mały problem z blokada w zippie quantum gt 5 2007r.moj zipp przed blokada jechał 45-50km, zdjałem blokade z gaznika i jedzie mi jakies 60-65 km ale nadal jest blokada w tłumniku, niestety z tym nie moge sobie poradzic jedno ze mam 14lat a drugie ze nie zbyt potrafie xD. Pomsylałem ze kupie sobie tłumnik sporotowy wraz z wariatorem czy mi sie to opłaca prosze o pomoc, ile pojdzie z tłumnikem , jaki jest tego koszt oraz z jakiej firmy kupic tłumnik tylko zeby nie był drogii Very Happy .dzieki za odpowiedz pozdrawiam

- RuMiXx
- Świeżak
Chyba wiem o kim mówisz
Mi gadał,ze wyciagnął wate z końcówki i teraz leci 340 kmph

KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
a co z kolankiem?? umnie jest w oryginalnym wydechu cieniutkie jak na nim jeździłem to ono blokowało tak wiec nie ma co kombinowac
sportowy wydech załatwi sprawę
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Bostorn napisał(a):a co z kolankiem?? umnie jest w oryginalnym wydechu cieniutkie jak na nim jeździłem to ono blokowało tak wiec nie ma co kombinowac
No raczej sporotwy jednak kupie odrazu bedzie lepieej chodził. a jakiej marki??Stage6 czy moze leovince czy cos innego . Jeżeli chodzi o cene to do 380zł
- RuMiXx
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm