e-sport
• Strona 1 z 1
e-sport
Cześć !
Tak z ciekawości chciałbym się zapytać czy ktoś tutaj interesuje się e-sportem (amatorsko, lub bardziej profesjonalnie) ?
Akurat w ten weekend były mistrzostwa Polski w grach komputerowych - "WCG" (impreza zamknięta, nie było możliwości udziału w grach) był ktoś może na tym w bluecity? Jeszcze była jedna impreza w pjwstk - Cybercup ale tutaj już były turnieje open'owe. Naprawdę super zabawa, świetna pula nagród 23 000 zł ( sam zająłem 3 miejsce za które wartość nagród niby wynosi 900 zł
) a przede wszystkim świetni ludzie
Jeśli ktoś lubi od czasu do czasu pograć (widziałem że w cs'a niektórzy tutaj grają) to zapraszam na finałową rozgrywkę HLC 18, 19 października do Blue City. Będzie CS, GRID i inne turnieje. Gorąco zachęcam, naprawdę atmosfera nie do opisania 
Tak z ciekawości chciałbym się zapytać czy ktoś tutaj interesuje się e-sportem (amatorsko, lub bardziej profesjonalnie) ?
Akurat w ten weekend były mistrzostwa Polski w grach komputerowych - "WCG" (impreza zamknięta, nie było możliwości udziału w grach) był ktoś może na tym w bluecity? Jeszcze była jedna impreza w pjwstk - Cybercup ale tutaj już były turnieje open'owe. Naprawdę super zabawa, świetna pula nagród 23 000 zł ( sam zająłem 3 miejsce za które wartość nagród niby wynosi 900 zł

"...cztery kola poruszają ciało, dwa poruszają dusze..."
- kreska
- Świeżak
Ja skonczylam grac bo Simi nioch jakichs czarow w logowaniu i ostatecznie nie moglam wejsc na nasz serwer :/ Jak bylo na poczatku tak bylo dobrze, mozna do tego wrocic?
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
Piankowy, ja dalej mam to nieszczesne Ventrillo a mokrofonu jak nie bylo tak nie ma 

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
ja Call of Duty,wszystkie czesci,jakies klany za mlodu byly,2 miejsce w Pol nawet mielismy w cod 2,2vs2
stare czasy ..teraz CoD 4

ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 46 gości