Pytanko i proźba
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Pytanko i proźba
WITAM wszystkich mam do was i prośbę i pytanko . pytanie chcę skierować do ludzi którzy jeżdżą yamaszką r6 i suzuki gsx-r k2 600 . Ciężko mi się zdecydować co kupić bo nigdy nie jeździłem na tych maszynach a doszły mnie słuchy , że są to dobre wręcz bardzo dobre maszyny . Wcześniej jeździłem kawasaki zzr 600 ale sprzedałem go w poprzednim sezonie i obecnie nie posiadam żadnego motorku . Mam nadzieje że pomożecie mi dokonać wyboru . A bym zapomniał na motor chcę przeznaczyć jakieś 12 tyś. i z tego co patrzyłem na allegro i otomoto to kupił bym juz taki 2000 rok.
- wojtas184r
- Świeżak
- wojtas184r
- Świeżak
szóstka 

< Biker Boyz Team W-ów > CBR & FAZER & FZ6 & GSF 650 Bandit | | http://www.bikepics.com/members/pavlorbr/
- PavloRBR
- Świeżak
hehehe to też nie mniej jednak w tym porównaniu yamaha wypada o niebo lepiejKedar-88 napisał(a):odczuwam tu lekkie subiektywne zdanie...czyżby wypowiadali się sami właściciele yamah

AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Ścigacz.pl
kto co lubi niech sie przymierzy do teo a do tego gixer dlamnei wydaje sie masywniejszy i chyba wygodniejszy przy moim wzroscie 190... ale to chyba nie o wygode chodzi przebierajac w sportach
ja sie niewypowiadam bo na r6 nie jedzilem gsxr calkiem spoko:) na k1 ale to chyba roznicy niema pozdro

przecinaki mą miłością
-
KzK7652 - Świeżak
Jako, ze dzieki pewnej slepej pani skasowalem swojego gixxera, stoje ponownie przed wyborem moto. I prawdopodobnie znow bedzie to gsx-r.
A to z nastepujacych przyczyn:
- IMHO ladniejszy,
- wiekszy i bardziej masywny (mam 187cm wzrostu i wydaje mi sie, ze nawet na gixxera jestem za wysoki, ale jest w miare OK... siedzialem na r6 i jakies to takie smiesznie malutkie i nieporeczne),
- na wtrysku,
- nie ma slabych punktow (jak przykladowo skrzynia w r6),
- zdazylem sie zakochac w Suzi
A to z nastepujacych przyczyn:
- IMHO ladniejszy,
- wiekszy i bardziej masywny (mam 187cm wzrostu i wydaje mi sie, ze nawet na gixxera jestem za wysoki, ale jest w miare OK... siedzialem na r6 i jakies to takie smiesznie malutkie i nieporeczne),
- na wtrysku,
- nie ma slabych punktow (jak przykladowo skrzynia w r6),
- zdazylem sie zakochac w Suzi

Olo
-
Olo_82 - Świeżak
-
Dominik_YZF - Bywalec
Dominik_YZF napisał(a):Jak juz wkraczamy na bajkowe tematy - r6 skrzynia, gsxr RAMAAAA...
Dlaczego bajkowe? Wielu uzytkownikow potwierdza, ze skrzynia w r6 to slaby punkt. Najczesciej to wyskakujaca 2-ka. Kumpel ma r6 i dwojka mu nie wyskakuje, ale zawsze jak razem jedziemy to dokladnie slysze kiedy zmienil bieg... i nie po obrotach tylko po daleko slyszalnym 'trach' ze skrzyni wlasnie.
I co goxxery niby maja z rama? Bo pierwsze slysze/czytam, by cos mialy miec nie tak...

Olo
-
Olo_82 - Świeżak
-
CeBeRek - Stały bywalec
Olo_82 napisał(a):I co goxxery niby maja z rama?[...] |
To:
viewtopic.php?t=11541&postdays=0&postorder=asc&highlight=p%EAkaj%B1ce+remy&start=0
-
Dominik_YZF - Bywalec
-
Dominik_YZF - Bywalec
mówicie że 2 wyskakuje a jaka jest najczęstrza przyczyna ???? a mam jeszcze pytanie odnośnie tej ramy w suzuki takie pękniecia zlikwidowano od modelu k1 tak ????
- wojtas184r
- Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2