Pomóżcie z nakładką na siedzenie, bo mam wątpliwości...
• Strona 1 z 1
Pomóżcie z nakładką na siedzenie, bo mam wątpliwości...
Witam.
Powiedzcie mi jedną rzecz. Kupiłem na Alledrogo nakładkę siedzenia pasażera do Suzuki. Problem w tym, że nakładka była przeznaczona do K1-K2 a ja mam K3. Założyłem ją, i widać minimalne różnice w wymiarze. Kształt z daleka jest zachowany ale te różnice z bliska rażą, przynajmniej mnie...
Czy to normalne, że są różnice w wymiarze czy nakładka kształtem powinna idealnie pasować?
Powiedzcie mi jedną rzecz. Kupiłem na Alledrogo nakładkę siedzenia pasażera do Suzuki. Problem w tym, że nakładka była przeznaczona do K1-K2 a ja mam K3. Założyłem ją, i widać minimalne różnice w wymiarze. Kształt z daleka jest zachowany ale te różnice z bliska rażą, przynajmniej mnie...
Czy to normalne, że są różnice w wymiarze czy nakładka kształtem powinna idealnie pasować?

-
Malutki84 - Świeżak
Re: Pomóżcie z nakładką na siedzenie, bo mam wątpliwości...
[quote="Malutki84"]Witam.
Powiedzcie mi jedną rzecz. Kupiłem na Alledrogo nakładkę siedzenia pasażera do Suzuki. Problem w tym, że nakładka była przeznaczona do K1-K2 a ja mam K3. quote]
i sam sobie odpowiedziałeś dlaczego ci nie pasuje
Powiedzcie mi jedną rzecz. Kupiłem na Alledrogo nakładkę siedzenia pasażera do Suzuki. Problem w tym, że nakładka była przeznaczona do K1-K2 a ja mam K3. quote]
i sam sobie odpowiedziałeś dlaczego ci nie pasuje
AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości