Muza podczas śmigania
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Muza podczas śmigania
Witam
Nie widzialem jeszcze zadnego tematu zwiazanego z sluchaniem muzyki podczas jazdy motocyklem,jak to jest z Wami,korzystacie z mp3?radia? czy czegos w tym stylu podczas jazdy?ja nie lubie sluchawek dousznych bo sa slabe i maja znikome bassy,ale wiekszych pod kaskiem sie nie zmiesci niestety,powiedzcie jak wy dajecie sobie z tym rade:)
Nie widzialem jeszcze zadnego tematu zwiazanego z sluchaniem muzyki podczas jazdy motocyklem,jak to jest z Wami,korzystacie z mp3?radia? czy czegos w tym stylu podczas jazdy?ja nie lubie sluchawek dousznych bo sa slabe i maja znikome bassy,ale wiekszych pod kaskiem sie nie zmiesci niestety,powiedzcie jak wy dajecie sobie z tym rade:)
ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
ja słucham nieraz muzy. a słuchawki mam douszne i głośno i elegancko słychać tylko po jakiś czasie to uszy zaczynają boleć dlatego sporadycznie i na krótkie przejażdżki.
I wg mnie to jazda na moto nie jest od słuchania muzy. Jak tak to od tego jest puszka. Wole być skoncentrowanym na jeździe niż na słuchaniu muzy.
I wg mnie to jazda na moto nie jest od słuchania muzy. Jak tak to od tego jest puszka. Wole być skoncentrowanym na jeździe niż na słuchaniu muzy.
-
2pac - Świeżak
Moim zdaniem to, jeżeli kupisz Creative ep-630 (40-50 zł, tylko nie kupuj podrobek na allegro za 20) to bedzie dalo sie normalnie słuchać podczas jezdy, jakoś jest całkiem niezła, bas też dość głęboki, a i blokada szumów z zewnątrz działa wyśmienicie. Tylko jak dla mnie to troche niebezpieczne, bo możesz nie słyszeć np.jak ktoś zatrąbi, ale na autostradę dlaczego nie.
Do tego oczywiście jakiś player nie najgorszy w rozsądnej cenie np. iriver t60 za 250zł masz wersje 4gb, jesli nie jestes audiofilem to powinno Ci to wystarczyć:P
Do tego oczywiście jakiś player nie najgorszy w rozsądnej cenie np. iriver t60 za 250zł masz wersje 4gb, jesli nie jestes audiofilem to powinno Ci to wystarczyć:P
"Noga z gazu" 

- MarciNe
- Świeżak
mam ipoda i iphona takze tylko sluchawki
i wlasnie chodzi mi o trase na autostradzie bo w miescie dosc niebezpiecznie,chyba ze cicho sluchamy
ale ja cicho nie lubie ;p

ale ja cicho nie lubie ;p
ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
http://lena18.wrzuta.pl/audio/caTFDKLx8d/marsz_pogrzebowy (otwórz link)
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
Ja słucham tylko i wyłacznie zespołu pt. LeoVince podczas jazdy motocyklem, najlepsza ich płyta to SBK-Glin.
A tak na powaznie to w aucie lubie pobawić sie 300W blaupunktem, a z industrial metalem (dla przykładu Static-X - Deliver me) tworzy mieszanke wybuchową wyjeba*ą w kosmos przez którą strace kiedyś słuch.... no ale.... warto.
Jednak na moto to nie widze potrzeby żeby słuchać nuty.
A tak na powaznie to w aucie lubie pobawić sie 300W blaupunktem, a z industrial metalem (dla przykładu Static-X - Deliver me) tworzy mieszanke wybuchową wyjeba*ą w kosmos przez którą strace kiedyś słuch.... no ale.... warto.
Jednak na moto to nie widze potrzeby żeby słuchać nuty.

-
turboponczek - MEGA TROLL
Re: Muza podczas śmigania
Flow600RR napisał(a):Witam
ja nie lubie sluchawek dousznych bo sa slabe i maja znikome bassy,ale wiekszych pod kaskiem sie nie zmiesci niestety,powiedzcie jak wy dajecie sobie z tym rade:)
To nie słuchałeś porządnych słuchawek.
Ja tam na moto słucham tylko melodii silnika:)
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
-
Wilku111 - VIP Åšcigacz.pl
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
Re: Muza podczas śmigania
Flow600RR napisał(a):Witam
Widać, że Twoja wiedza na temat słuchawek dousznych jest znikoma... Wypróbuj: Synthesizer cx300, uważaj na podróbki. Jeszcze jedno pierwsze wrażenie, nie będzie najlepsze, ale jak siliconowe wkładki się dopasują do uszu, to BASS jest tak mocny, że ja pier***!!!!!
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
Nie powiedział bym że jest to bardzo niebezpieczne czy rozpraszające (niektórzy przecież jeżdżą ze stoperami w uszach). Ja ram mam ep630 i największy problem mam by przy wkładaniu kasku utrzymały się w uszach
Co do nuty to trance i elektronika nakręca mnie do szybszej jazdy w mieście a muza typu hardrock nadaje się lepiej na jakieś wypady za miasto i łagodne winkle

Co do nuty to trance i elektronika nakręca mnie do szybszej jazdy w mieście a muza typu hardrock nadaje się lepiej na jakieś wypady za miasto i łagodne winkle

http://bikepics.com/members/reddie/ (otwórz link)
-
Redd - Świeżak
wiesz traperoso natury sie nie da oszukac i wiadomo ze jak wieksza membrana i wiekszy glosnik glosnik to glosniejszy dzwiek,porownaj sobie duze sluchawki jakiejs porzadnej firmy Aphexa czu Shure do ich wyrobów sluchawek dousznych i jeszcze raz napisz posta ze bassy sa dobre w dousznych...
http://polsound.pl/index.php?option=com ... &Itemid=52 polecam stronke
http://polsound.pl/index.php?option=com ... &Itemid=52 polecam stronke
- Flow
- Stały bywalec
Najpierw trzeba taki basowy wydech miec...
Cholera, mi sie troche tlumik pokrzywil od ulamanego seta, mam nadzieje, ze nie bedzie mi na wyzszych pierdzial 

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
Dla mnie to bez sensu po to jadę na motocyklu aby smakować tę jazdę aby koncentrować się jaki włączyć bieg na owym winklu i jak najszybciej go pokonać. Zapamientajcie ,że człowiek NIEMA PODZIELNEJ UWAGI i nie robi się 2 rzeczy na raz bo wtedy uwaga przenosi się bardzo szybko z jednej na drugą czynność tępiąc się w ten sposób.
Osobiście mam głośny motocykl i używam zatyczek do uszu (w każdej aptece można kupić za grosze). Zatyczki te powielają koncentrację i skupienie polecam !
Osobiście mam głośny motocykl i używam zatyczek do uszu (w każdej aptece można kupić za grosze). Zatyczki te powielają koncentrację i skupienie polecam !
Komancz
- komancz4
- Świeżak
wiesz jak jedziesz w trase i zasuwasz non stop na jednym biegu to nie masz czym wachlowac tylko jechac prosto a dzwiek silnika jesli jest glosny staje sie dosc nuzacy po paru setkach kilometrów,dlatego wtedy czemu by nie posluchac chociaz po cichu ulubionego kawalka i ponucic
jak dla mnie spoko opcja ale ilu ludzi tyle zdan.szczerze myslalem ze wiecej bedzie osob sluchajacych ale jak narazie widze ze oprocz mnie to tylko jedna
nawet moj instruktor od prawka mowil ze zawsze slucha muzy w trasy i wtedy wlacza sie takie cos ze szybciej jedziemy a nie zwracamy na to uwagi.

- Flow
- Stały bywalec
prawda, szpicer dobrze prawi. Wódki mu
W pracy jak jechałem transitem to muzyka na volume 30 (zwykłe gówniane radio , no-cd) i można lecieć, bez radia to ja do auta nie wsiadam, chyba ze jako pasażer.
W pracy jak jechałem transitem to muzyka na volume 30 (zwykłe gówniane radio , no-cd) i można lecieć, bez radia to ja do auta nie wsiadam, chyba ze jako pasażer.
-
turboponczek - MEGA TROLL
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości