[skutery] Peugeot obniża cenę skutera V-Clic
• Strona 1 z 1
[skutery] Peugeot obniża cenę skutera V-Clic
Dyskusja na temat: Peugeot obniża cenę skutera V-Clic
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Peugeot obniża cenę skutera V-Clic
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Peugeot obniża cenę skutera V-Clic
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
W UK potrafią zadbać o klienta i sprzedawać markowy skuter w rozsądnej cenie - u nas w cenie 3500zł to się kupi - ale gównianego i badziewnego chińczyka. Gdyby w PL wprowadzili takiego Peugeota nawet za 4000zł to idę o zakład, że zaczął by się szturm na salon Peugeot - bo każdy chciałby mieć nowiutką markową maszynkę (nie ukrywam, ja pomimo posiadania motocykla 650ccm bym sobie chętnie zakupił takiego nowego Puga do jazdy miejskiej).<br><hr>Qdr
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Szałowy jest ten Peugeot. Miałem kiedyś chińskiego Questa, podobny do tego motorka, to jak było zimno to go musiałem z prostownika odpalać. A V-Cilc, nie dość że ładnie malowany to jeszcze markowy i tani. Gdyby u nas był w takiej cenie na pewno bym brał do jazdy miejsckiej. Pomimo tego że śmigam na codzień na enduro.<br><hr>Ninja
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
v-clic to tez jest badziewie bo peugeot daje tylko swój znacze a cała reszta łączne z montarzem - CHINY, wiec nie polecam <br><hr>BreQKomentatorzy napisał(a):W UK potrafią zadbać o klienta i sprzedawać markowy skuter w rozsądnej cenie - u nas w cenie 3500zł to się kupi - ale gównianego i badziewnego chińczyka. Gdyby w PL wprowadzili takiego Peugeota nawet za 4000zł to idę o zakład, że zaczął by się szturm na salon Peugeot - bo każdy chciałby mieć nowiutką markową maszynkę (nie ukrywam, ja pomimo posiadania motocykla 650ccm bym sobie chętnie zakupił takiego nowego Puga do jazdy miejskiej).<br><hr>Qdr<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam pytanie czy ten skuter dużo pali czy są w Polsce do niego części i czy się psuje.<br><hr>v-clicKomentatorzy napisał(a):lepszy ten v-clic niż te wzystkie kingweye wiem bo mam v-clica <br><hr>v-clic<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Też mam v- clic ostatnio jadac na pelnym gazie zablokowala mi sie raczka na pelnych obrotach i niechce odbic co mam z tym zrobic prosze o porade<br><hr>Patryk Byczek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A czy ty wiesz,ze V-clic jest na bazie Questa zbudowany???Nawet silniki maja podobne...o ile nie te same...<br><hr>PrzeciwnikKomentatorzy napisał(a):Szałowy jest ten Peugeot. Miałem kiedyś chińskiego Questa, podobny do tego motorka, to jak było zimno to go musiałem z prostownika odpalać. A V-Cilc, nie dość że ładnie malowany to jeszcze markowy i tani. Gdyby u nas był w takiej cenie na pewno bym brał do jazdy miejsckiej. Pomimo tego że śmigam na codzień na enduro.<br><hr>Ninja<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A czy ty wiesz,ze V-clic jest na bazie Questa zbudowany???Nawet silniki maja podobne...o ile nie te same...<br><hr>PrzeciwnikKomentatorzy napisał(a):Szałowy jest ten Peugeot. Miałem kiedyś chińskiego Questa, podobny do tego motorka, to jak było zimno to go musiałem z prostownika odpalać. A V-Cilc, nie dość że ładnie malowany to jeszcze markowy i tani. Gdyby u nas był w takiej cenie na pewno bym brał do jazdy miejsckiej. Pomimo tego że śmigam na codzień na enduro.<br><hr>Ninja<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja mam v- clica i przez 3 lata nic się w nim nie popsuło i nadal sprawuje się bez większych zażutów, tylko zawory się rozregulowały i nic poza tym to bardzo mało palący skuterek.<br><hr>Marcin123
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
CZY MOGA JEZDZIC DWIE OSOBY CZY TYLKO JEDNA!!m AM OCHOTE KUPIC VCLIKA PROSZE O OPINNIE ,DZIEKI!!!<br><hr>JARINORG@GMAIL .COM
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości